TNT GYM

0.0 | 0 ocena
Ulica: Brace Jerkovic 123a
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
TNT GYM
Telefon: 061/
Mobilni: 060/

O nama

TNT GYM AND FITNESS

TNT gym and fitness je funkcionalno i savremeno opremljen prostor za rekreaciju koji se nalazi u srcu naselja Braće Jerković. Svim članovima nudimo najsavremenije sprave i rekvizite, kao i pažljivo kreirane programe vežbanja, koji su prilagođeni Vašim individualnim karakteristikama i ciljevima kojima težite.

Prostor našeg fitnes kluba i teretane prostire se na 200 kvadratnih metara i nalazi se iznad nivoa zemlje na prvom spratu. Jako dobro osvetljen, klimatizovan i funkcionalno popunjen prostor nudi optimalne uslove za vežbanje i postizanje maksimalnih rezultata. Zahvaljujući dobrom sistemu ventilacije, obezbeđena je dovoljna količina svežeg vazduha bez obzira na broj vežbača.

TNT Gym opremljena je savremenim Life Fitness kardio trenažerima koji su dizajnirani tako da omoguće najučinkovitije vežbanje za postizanje maksimalnih rezultata. Takođe, posedujemo preko 800kg olimpijskih tegova, za vežbanje slobodnog opterećenja.

Svakodnevno našim članovima na raspolaganju je pomoć profesionalnih trenera sa višegodišnjim iskustvom koji su birani po kriterijumu stručnosti, ljubaznosti, kao i kulture ponašanja sa klijentima. Trudimo se da se u našem fitnes centru, pre svega, osećate prijatno, uživate u kvalitetnom radu, ali i da se dobro zabavite.

Pored slobodnog vežbanja, TNT gym and fitnes nudi i mogućnost organizovanja personalnih treninga, uz nadzor ličnog trenera. Personalnim treningom dobija se apsolutna pažnja i nadzor trenera koji sprovodi program vežbanja prema Vašim potrebama, željama i mogućnostima, kako bi zajednički došli do cilja.

Ukoliko više volite da vežbate u društvu Vaših prijatelja ili voljene osobe, pravo rešenje je vođeni trening. Trener će za Vas napraviti individualni program vežbanja i konstantno ga korigovati u skladu sa Vašim napretkom. Vođeni trening pruža mogućnost da termine treninga određujete sami, u skladu sa sopstvenim rasporedom i obavezama.

Svim našim članovima na raspolaganju su moderno opremljene i odvojene muška i ženska svlačionica, sa tuš kabinama i lokerima za odlaganje stvari, koje će biti na sigurnom dok Vi vežbate. Za sve koji dolaze kolima, tu je adekvatan parking prostor, sa sve četiri strane tržnog centra.

Sa željom da izađemo u susret velikom broju klijenata, TNT gym and fitness nudi posebne popuste za porodične uplate, kao i za uplate od 3 i više meseca unapred.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-23h
vikend od 11-21h

TNT gym and fitness, naselje Braće Jerković, Voždovac, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Goran Sarenac
  13.07.2016 10:12

  TNT gym and fitnes nudi i mogućcnost organizovanja personalnih treninga,uz nadzor licnog trenera.Personalnim treningom dobija se apsolutna paznja i nadzor trenera koji sprovodi program vezbanja prema vasim potrebama,zeljama i mogucnostima,kako bi zajednicki dosli do cilja.

  Firme u blizini

  Extreme Gym, Venizelosova 21, Beograd, Palilula, Beograd
  Fitnes klub Ethnogym, Crnotravska 7-9, Voždovac, Beograd
  ŽIVI ZDRAVO AKADEMIJA, Bulevar Kralja Aleksandra 134, Zvezdara, Beograd
  Sport Active Teretana, Mokroluška 121a (Medaković III), Voždovac, Beograd
  Air Gym Teretana, Braće Jerković 74f, Voždovac, Beograd
  Teretana Sport Active, Lazarevački drum 25, Čukarica, Beograd
  Teretana Top Gym, Cvetanova ćuprija 117 ž, ( Medaković III), Voždovac, Beograd
  Orca gym & fitness klub, Jablanicka 47a, Čukarica, Beograd
  Play Gym teretana, Vojvode Milenka 40, Savski venac, Beograd
  Teretana Pro Fit, Rade Končara 16, Vračar, Beograd