Orca gym & fitness klub

5.0 | 5 ocena
Ulica: Jablanicka 47a
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
Orca gym & fitness klub
Mobilni: 063/
www.orcagym.rs

O nama

ORCA GYM & FITNESS


Orca Gym & Fitness je teretana koja je posvećena vama kako biste dobili željene rezultate. Bilo da želite da smanjite ili dobijete težinu spremićemo program za vas i zajedno ćemo doći do željenog cilja. Tu smo da vas obučimo o pravilnom načinu treniranja, jačanju i unapređenju telesnih sposobnosti.

Prijatan i komforan ambijent i stručno osoblje garantuju brz napredak svakom pojedincu. Ukoliko želite da postignete vrhunske rezultate možete se opredeliti i za rad sa jednim od naših trenera. Pored navedenih stvari na raspolaganju su vam i saveti o pravilnoj ishrani i besplatna body scan analiza kako biste što pre došli do željenih rezultata. Naši članovi mogu da uživaju uz besplatno korišćenje džaka za boks, besplatnom korišćenju stoni tenisa, kao i korišćenju WiFi interneta.

NAŠI PROGRAMI:

-Teretana
Orca Gym zadovoljava zahteve rekreativaca, sportista i sportskih ekipa. U Orca gym-u su se spremali mnogi vrhunski sportisti i sportske ekipe na putu ka uspehu. Kvalifikovani treneri realizuju različite programe, grupne i individualne tretmane. Značajne karakteristike ovog fitness centra su veliki komfor prilikom vežbanja, veliki izbor sprava i preko 2 tone tegova u teretani, kao i fitness programa za dame od 17 do 77 god.

-Aerobik obuhvata niz pokreta i vežbi koje će raditi na svim područjima vašeg tela, od nežnog trčanja u mestu do skokova u obliku zvezde, iskoraka, uvrtanja, istezanja i trbušnjaka. Naš aerobik instruktor će vas provesti kroz različite nivoe pokreta. Počećete sa blagim vežbama niskog intenziteta za zagrevanje, uključujući istezanja, kao i laganim trčanjem, i marširanjem. Postepeno ćete stići do vežbi visokog intenziteta koje će vam zaista pomoći da sagorite kalorije i zategnete svoje telo.

-Insanity
Zaboravite sve što mislite da znate o visokom intezitetu treninga. Jer INSANITY program okreće stare načine vežbanja naglavačke.
Ako ste ikada bili na kružnom treningu, znate kako to ide. Vežbate umerenim tempom neko vreme onda u isto vreme podignete svoju brzinu vežbanja i puls srca. Posle se uspori dajući vam vremena da povratite dah.
Ali sa INSANITY programom se radi potpuno suprotno. Ravnomerno vežbate u serijama od 3 do 5 minuta, i pravite pauze dovoljno duge da uhvatite dah i vratite se vežbanju. Zove se Max Interval Trening zato što vežbate maksimalnim intezitetom ceo trening. Stalno pomerate svoje granice tako da ih vaše telo prihvata. Na ovakav način dolazite u vrhunsku formu za samo 60 dana.
Prednosti INSANITY-a:
-Vrhunski izgled nogu i gluteusa
-Izvajani gornji deo tela, ruku, ramena, grudi i leđa
-Prirodni kardio za brzo sagorevanje masti
-Dobijanje trbušnjaka koje možda nikada niste imali

-Pripreme za Dif
Orca Gym organizuje kompletne pripreme za upis na Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja-Beograd i fakultete sličnog profila:

 • kondiciona priprema
 • plivački poligon
 • poligon sa loptom
 • gimnastički poligon
 • ples
 • test informisanosti


Uz zajednički rad i trud doći ćemo do željenih rezultata i željenog cilja. Uz stručan tim koji poseduje Orca Gym bez problema ćete biti spremni za najveća moguća iskušenja.

-Pilates
Pilates je program vežbi namenjen jačanju i oblikovanju mišića, kao i boljem držanju tela i jačanju zglobova. Kod nas u klubu kombinuju se vežbe oblikovanja sa vežbama pilatesa. Tom kombinacijom vežbi mišići postaju zategnutiji, gipkiji i dobijamo izgled izuzetne vretenaste muskulature. Pilates gradi snagu bez dodatnog napora, stvarajući vitko telo sa ravnim stomakom i zategnutim butinama. On uči telo dobrom držanju i jednostavnim, gracioznim pokretima. Pilates poboljšava fleksibilnost, snagu i ekonomičnost kretanja. On čak može pomoći i u ublažavanju bola u leđima.
Pilates je veoma fleksibilan način vežbanja. Postoje različiti nivoi težine vežbi od početnog do naprednog. Počnite sa treningom koji vam sad najviše odgovara i povećajte intezitet kako stičete bolju kondiciju.

-Mix Aerobic
Bilo da želite da se rešite suvišnih kilograma ili da zategnete mišiće i steknete sjajnu formu i figuru, toplo vam preporučujemo MIX AEROBNI TRENING. Ovo je mix svih vrsta aerobika: Classic aerobic-a, Tae-bo-a, Total body conditiona, Stepaerobic-a, Jezzercise aerobic-a, Pilatesa... Pokreti su prilagođeni svima.

-Individualni treninzi
Efikasno skidanje suvišnih kilograma, oblikovanje tela, korekcija deformiteta, kondicioniranje!

Za sve dodatne informacije možete na kontaktirati putem telefona ili e-maila:
063/734 00 87
064/558 78 37
E-mail: orcagymfitness@gmail.com

Posetite naš sajt: www.orcagym.rs

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09 do 23h
subota od 11 do 21h
nedelja od 11 do 17h

Orca Gym & Fitness, Jablanička 47a, Čukarica, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Nikola Petrovic
  18.09.2017 09:30

  Preko ovog sajta saznao sam i za ovu teretanu u Zarkovu, stvarno je super i cena je korektna

  Ana Milosavljevic
  06.05.2017 07:36

  Prijatan i komforan ambijent i strucno osoblje garantuju brz napredak svakom pojedincu.Ukoliko zelite da postignete vrhunske rezultate mozete se opredeliti i za rad sa jednim od njihovih profesionalnih trenera.

  Firme u blizini

  Arena No1 teretana, Jurija Gagarina 40c, Novi Beograd, Beograd
  Teretana Koloseum, Jurija Gagarina 140, blok 62, Novi Beograd, Beograd
  Fitnes klub Ethnogym, Crnotravska 7-9, Voždovac, Beograd
  Sport Active Teretana, Mokroluška 121a (Medaković III), Voždovac, Beograd
  Air Gym Teretana, Braće Jerković 74f, Voždovac, Beograd
  Teretana Sport Active, Lazarevački drum 25, Čukarica, Beograd
  TNT GYM, Brace Jerkovic 123a, Voždovac, Beograd
  Play Gym teretana, Vojvode Milenka 40, Savski venac, Beograd
  Individualni trener Djordje Krstic, Omladinskih Brigada 65a, Novi Beograd, Beograd
  Teretana Pro Fit, Rade Končara 16, Vračar, Beograd