Teretana Tonus fitnes

5.0 | 1 ocena
Ulica: Partizanske Avijacije 4, Bezanijska kosa
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Teretana Tonus fitnes
Telefon: 011/
Mobilni: 066/
www.tonus.rs

O nama

TERETANA TONUS FITNES


Teretana Tonus fitnes na Bežanijskoj kosi postoji i uspešno radi od 2014. godine sa ciljem da vežbanje bude radosna i željena aktivnost koja će u Vaš život iznova donositi pozitivnu energiju. Polazeći od činjenice koliko je fizička aktivnost značajna za zdrav život, kao i podizanje kvaliteta života uopšte, teretana Tonus fitnes nudi Vam optimalne uslove za vežbanje i postizanje maksimalnih rezultata, uz pomoć najsavremenije opreme i nadzor stručnih trenera.

Svetao, prostran i provetren prostor naše teretane prostire se na više od 500m2 i osmišljen je tako da Vam kod nas bude udobno i inspirativno za vežbanje. Zahvaljujući najsavremenijem sistemu ventilacije, klimatizacije i izmene vazduha koji daje osećaj svežine, bez obzira na broj vežbača u sali, nudimo Vam optimalne uslove za treniranje, kako leti, tako i zimi.

Teretana Tonus fitnes opremljena je najkvalitetnijom cardio linijom u gradu, uz koju vežbanje postaje pravo uživanje. Prilikom odabira opreme poverenje smo poklonili svetski poznatim proizvođačima cardio opreme: PRECOR, CYBEX i TECHNOGYM. Sva oprema je dizajnirana tako da Vam omogući najučinkovitije vežbanje za postizanje željenih rezultata.

U prijatnom i savremeno opremljenom prostoru naše teretane nudimo Vam specijalno osmišljene programe, uz stručni nadzor trenera:

 • Slobodno vežbanje
 • Individualni trening
 • Vođeni treninzi (fitnes program)
 • Mihed trening


Svakodnevno našim članovima na raspolaganju je pomoć školovanih trenera sa višegodišnjim iskustvom i licencom nadležnog Nacionalnog granskog saveza – Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije koji će Vam dati sve neophodne savete o pravilnom načinu vežbanja i postizanju maksimalnih rezultata.

Grupni treninzi su najbolji način da savršeno oblikujete Vaše telo, jer obuhvataju rad svih mišićnih grupa. Svima koji žele da zategnu svoje telo na pravilan način, nudimo kompletan kardio program i trenažere za uspešan kardio trening. Ukoliko više volite da vežbate samostalno, preporučujemo Vam personalne treninge pod stručnim nadzorom naših profesionalnih trenera sa višegodišnjim iskustvom.

Savremene sprave za vežbanje vodećih svetskih proizvođača, idealni uslovi za treniranje, kao i budno oko naših profesionalnih trenera koji Vam stoje na raspolaganju u svakom trenutku, doprineće ne samo Vašoj boljoj formi i fizičkom izgledu, već i zdravijem načinu života. Posetite nas i uživajte u kompletnoj usluzi na najvišem nivou, po pristupačnim cenama.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 07-23h
vikend od 09-21h

Teretana Tonus fitnes, Partizanske avijacije 4a, Bežanijska kosa, pored TC Merkur, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Sanja Kekic
  31.05.2016 09:16

  Ovde sam pronasla idealne uslove za vezbanje.Oprema je nova i kvalitetna.Prostor sa dosta svetlosti,klimatizovan a prostire se na nekoliko stotina kvadrata tako da uvek mozete pronaci privatnost za sebe.

  Firme u blizini

  Extreme Gym, Venizelosova 21, Beograd, Palilula, Beograd
  Arena No1 teretana, Jurija Gagarina 40c, Novi Beograd, Beograd
  Teretana Koloseum, Jurija Gagarina 140, blok 62, Novi Beograd, Beograd
  Teretana Sport Active, Lazarevački drum 25, Čukarica, Beograd
  Vulkan gym teretana, Ugrinovačka 206, Zemun, Beograd
  Muscle Factory Gym teretana, Ševina 23, Zemun, Beograd
  Play Gym teretana, Vojvode Milenka 40, Savski venac, Beograd
  Individualni trener Djordje Krstic, Omladinskih Brigada 65a, Novi Beograd, Beograd
  Akademija snage Teretana, Novogradska 63, Zemun, Beograd
  Šampion Teretana, Bulevar Milutina Milankovića 124, Novi Beograd, Beograd