Vulkan gym teretana

4.7 | 3 ocena
Ulica: Ugrinovačka 206
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Vulkan gym teretana
Mobilni: 069/
www.vulkangym.rs

O nama

TERETANA VULKAN GYM

Teretana VULKAN GYM je najsavremenije opremljen fitness centar u Zemunu koji nudi idealne uslove za vežbanje kako rekreativcima, tako i profesionalnim sportistima. U klimatizovanom svetlom i dobro provetrenom prostoru koji obuhvata 800 kvadrata, vežbače očekuje veliki izbor profesionalnih sprava koje pojedinačno ili u kombinaciji više njih, nude mogućnost za oblikovanje svakog dela tela.

Zahvaljujući idealnoj lokaciji, u blizini okretnice autobusa 18 i 83 u Zemunu, do nas možete stići brzo i lako iz svih delova grada. U sklopu fitness centra VULKAN GYM koji se prostire na tri nivoa nalaze se: sala za borilačke sportove, crossfit sala i teretana. Naš tim čine licencirani treneri sa FISAF diplomama i dugogodišnjim sportskim stažom koji su stalno na raspolaganju klijentima. Takođe, za sve članove izradićemo program ishrane i vežbi koji je prilagođen njihovim željama i mogućnostima.

Teretana VULKAN GYM opremljena je najsavremenijim spravama za individualno vežbanje, trakama za trčanje, opremom za fitnes i borilačke sportove vodećih svetskih proizvođača: Technogym, Life Fitness, Precor, BMA trading, Euro sport...

Jedna smo od retkih teretana u gradu koja poseduje Mastercare spravu za istezanje namenjenu ljudima koji imaju problema sa kičmom. Ovaj jedinstveni švedski sistem za brigu o leđima pruža olakšanje kod bolova u leđima, ramenima i vratu, skolioze, diskus hernije, artritisa, reume, bolova u mišićima, lošeg držanja, sportskih povreda... Može se i preventivno koristiti, a posebno se preporučuje sportistima i rekreativcima koji žele da se relaksiraju nakon treninga.

Polazeći od činjenice da svaki čovek ima drugačije potrebe i bio ritam, fitness centar VULKAN GYM nudi raznovrsne fitnes programe dizajnirane od strane iskusnih trenera:

Ukoliko više volite da trenirate samostalno, naša preporuka su personalni treninzi pod vođstvom licenciranih trenera. Ako želite da vežbate u društvu voljene osobe ili prijatelja, u centru VULKAN GYM su dostupni i grupni vođeni treninzi sa maksimalno 5 vežbača u grupi. Takođe, organizujemo funkcionalni trening, kao i trening samoodbrane za sve dame koje žele da nauče kako da se zaštite na pravi način.

Posebna pažnja u teretani VULKAN GYM posvećena je održavanju higijene, tako da sve odiše svežinom i čistoćom, što stvara prijatnu klimu za vežbanje. Komforne svlačionice su adekvatno opremljene tuševima i ormanima za bezbedno odlaganje stvari. Maksimalnu sigurnost našim posetiocima garantuje savremeni alarmni sistem i video nadzor. Takođe, za sve članove kluba obezbeđen je besplatan pristup WI-FI internetu.

Pogledajte virtuelnu turu teretane VULKAN GYM OVDE!

Zakažite BESPLATAN probni trening i sigurni smo da ćete rado postati član naše sportske porodice!

Radno vreme:

ponedeljak – subota od 07-22h
nedelja od 10-18h

Teretana VULKAN GYM, Ugrinovačka 206, Zemun, Beograd

Cenovnik

1. PERSONALNI TRENING
12.000din
2. ŠKOLICA SPORTA
2.500din
3. KIK BOKS
2.500din
4. KARDIO BOKS
2.200din
5. PILATES
2.000din
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  28.07.2020 22:40

  Odlična lokacija, teretana vrh, veliki prostor, mnogo programa, individualnih treninga ima za sve generacije.Čista teretana, prijateljsko okruženje, mnogo sprava.

  Firme u blizini

  Extreme Gym, Venizelosova 21, Beograd, Palilula, Beograd
  Arena No1 teretana, Jurija Gagarina 40c, Novi Beograd, Beograd
  Teretana Koloseum, Jurija Gagarina 140, blok 62, Novi Beograd, Beograd
  Teretana Tonus fitnes, Partizanske Avijacije 4, Bezanijska kosa, Novi Beograd, Beograd
  Muscle Factory Gym teretana, Ševina 23, Zemun, Beograd
  Play Gym teretana, Vojvode Milenka 40, Savski venac, Beograd
  Individualni trener Djordje Krstic, Omladinskih Brigada 65a, Novi Beograd, Beograd
  Teretana Ole, Kikindska 9, Borča, Beograd
  Akademija snage Teretana, Novogradska 63, Zemun, Beograd
  Šampion Teretana, Bulevar Milutina Milankovića 124, Novi Beograd, Beograd