Kada malo bolje razmislimo, imamo dosta slavina u svojoj kući. Na primer, slavina za sudoperu, slavina za lavabo, za kadu, za tuševe, za bide... Tako da, moraćemo obratiti posebnu pažnju prilikom izbora ovog veoma važnog elementa. 

 

        

 

Slavine za kupatilo

Nije svejedno kakve slavine imate u svom kupatilu. Možda ste tradicionalisti i volite klasične modele? Ili, nasuprot tome, moderni ste i preferirate avangardne stilove? Naginjete ipak eleganciji i stilu, prefinjenosti? Kupatilo je veoma važan deo vašeg doma, u kome se opuštamo, uživamo ili na brzinu sređujemo. Slavine su detalj koji pored svoje funkcionalnosti, upotpunjuje estetski utisak.

Svaki deo vašeg domaćinstva ili poslovnog prostora govori o vama. Jer, vi ste daj deo izabrali. Potrudite se da i slavine predstavljaju vaš imidž.

Granitne slavine

U salonima keramike i njihovoj bogatoj ponudi, možete pronaći odgovarajuće slavine za vaše inox ili granitne sudopere. Granitne slavine možete pronaći u različitim oblicima i bojama, koje će se savršeno uklopiti ne samo uz vašu sudoperu, nego u ceo enterijer vaše kuhinje.

Inox slavine

Za vašu sudoperu, lavabo ili kadu, takođe možete odabrati inox slavinu. Ovo su slavine izuzetnog kvaliteta, visokog sjaja i modernog dizajna. Ponekad detalji čine najveću razliku, pa se proizvođači trude da veliku pažnju posvete  izradi svake pozicije na armaturi, što često čini ključnu razliku među mnogobrojnim modelima.

Slavine za lavabo

Kada standardne slavine za lavabo nisu dovoljno visoke da pređu visinu ivice lavaboa, izaberite ili zidnu ili slavinu sa visokom mlaznicom. Zidna slavina zahteva vodovodne cevi i telo za koje je potrebna delimična sakrivenost u zidu, slavina sa visokom mlaznicom se montira na površinu koja okružuje lavabo.

Slavina se može postaviti u centru iza lavaboa, ali možete je montirati i van centra, na primer, sa strane lavaboa, i iskoristiti originalnost da biste ostavili lični pečat.

Slavine za kadu

Ako ste kupili lepu i modernu kadu, sada nemate izbora, morate kupiti i kvalitetnu i lepu slavinu za kadu. A izbor je težak, jer je ponuda bogata. Ipak to su „slatke muke“, pa ćete birati između ugradne baterije sa ručicom i rozetnom, baterije sa ručnim tušem, baerija za kadu koja se montira na pod, ugradna slavina sa integrisanom sigurnosnom kombinacijom, ili slavina za kadu sa dva keramička ventila bele boje... Izbor, očigledno nije lak, ali kada pravilno odlučite, ostaje samo da uživate.

 

 

 

Senzorske slavine

Ovo su slavine koje se vezuju za javne objekte, ali su sve popularnije i u privatnim domaćinstvima. One racionališu potrošnju vode. Senzorske slavine se razlikuju od klasičnih i po pripremi instalacija, jer se senzor mora napajati iz baterije ili nekog drugog izvora struje. 

Postoje dva tipa senzorskih baterija. Baterije kojima se otvaranjem ventila reguliše odnos mešavine tople i hladne vode. I drugi tip, baterije kod kojih na samom telu postoji potenciometar, kojim se reguliše odnos tople i hladne vode.

Slavine za bide

Bide sve više postaje neizostavni deo kupatilskog enterijera. Baterije za bide mogu biti jednoručne, dvoručne, različitog dizajna. Možete birati između slavina koje imaju i tuš za bide, ili onih koje imaju dve brzine vodenog mlaza... Izbor je širok, a garancija je obično do 5 godina. 

Slavine – cene:

Za tuš kade, slavine od 3200 do 20350 dinara.

Za sudoperu, od 2445 do 12274 dinara.

Za lavabo, od 2735 do 11185 dinara.

Slavina za bide, od 2538 do 16056 dinara.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Slavine
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

30.07.2018
Kristina Milojevic

Slavine po veoma pristupacnim cenama mozete pronaci u firmi Mondo Kermaika. Pricam to iz licnog isksutva, posto zivim na paliluli u neposrednoj blizini ove radnje. Pored slavina u ovoj radnji mozete pronaci mnoge druge proizvode.

29.03.2017
Ivana Petrovic

Nikada ne bih gledao da na njima tek onako stedim novac.

15.03.2017
Petar Jankulovski

ne zanm samo zbog cega pojeidni ljudi misle d amogu imati nekih vecih problema upravo sa ovim slavinama.

15.03.2017
Marina Zivkovic

Ja sa slavinama nikada nisam imala neko puno lose iskustvo.

14.03.2017
Milen Jovanovic

Sto se njih licno tice, kvalitet je veoma vazan. Sve drugo je manje bitno i vazno.

23.02.2017
Jovana Milinkovic

Moje licno misljenje je sto se slavina tice, da kvalitet njihov moze da bude veoma bitan.

07.02.2017
Filip Milutinovic

Tesko je na nasem trzistu da govorimo o nekom bas velikom kvalitetu. To je nesot sto je po meni ipak potpuno normalno.

26.01.2017
Lea Stankovic

Koliko mi se samo cini, sve slavine su nesto u sta mozete da imate puno poverenje posto je sve to nesto sto je priblizno slicnog kvaliteta.

10.01.2017
Mihajlo Nastasovic

Ipak je sto se tice slavina, ubedljivo najvaznije resenje da posetite bas neko strucno mesto u koje ako mene pitate, mozete da imate onako puno poverenje.

09.01.2017
Simona Vucinic

Po ovom pitanju samo treba da gledate cenu i da kupite nesot sto je jeftino a ne nesto sto je narocito lepo.

20.12.2016
Todor Markovic

Po meni nikada nis bile problem slavine. Po meni su uvek problem bile baterije koje nekako uvek predstavljaju jedan ocigledan potrosni materijal.

02.12.2016
Marta Dencevic

Mogu samo da kazem da je po pitanju sifona, ubeldjivo najbolje resenje da se oko toga posavetujete sa nekim strucnim licem.

01.12.2016
Janko Zivanovic

Ako mene pitate, po pitanju slavina samo kvalitet treba da gledate i nista vise od toga.

17.11.2016
Ljubinka Sreckovic

Ukoliko su vam vec potrebne kvalitetne slavine, samo treba da posetite salon Milmar i da se bas na tom mestu licno uverite u kvalitet.

16.11.2016
Nikolina Pantelic

Veoma kvalitetne i izdrzive slavine mozete da kupite u radnji Eurodom. Tamo zaista imaju veoma siroku ponudu.

27.10.2016
Jana Stankovic

Svaka tebi cast ukoliko si u stanju da pronadjes slavine u koje mozes da imas dozivotno poverenje. U danasnje vreme je sve manje - vise kinesko tako da u to zaista nemam neko veliko poverenje.

26.10.2016
Biljana Brankovic

U svom sistemu vrednosti tolerisem iskljucivo profesionalne slavine u koje mogu da imam iskljucivo dozivotno poverenje.

01.09.2016
Petar Jankovic

Smatram da postoji veliki broj mesta na kojima se u danasnje vreme mogu kupiti sanitarije u Beogradu ali da je definitivno situacija slicna i popiricno unifikovana po pitanju cena.

31.08.2016
Ivan Stojanovic

Kvalitetne slavine su jako bitan deo svakog domacinstva i u njih zaista mora da se ulozi neki novac. Zbog toga je najbolje da posetiteopremu za kupatila Vismax Line i da se sami uverite u kvalitet.

26.07.2016
Marko Petrovic

Mislim da se ponekad mogu pronaci i nesto jeftinije slavine. U svakom slucaju vam savetujem da posetite opremu za kupatilo Vismax Line i sigurno se necete pokajati.

25.07.2016
Dusan Markovic

Da, ta cena od nekih 3000 dinara je uobicajena cena po kojoj mozete da kupite slavine. Pri tome, svakako da treba da vodite racuna o tome da to budu kvalitetne slavine koje imaju dobre baterije, kako se ne bi cesto kvarile.

23.06.2016
Stojance Ristovski

Slavine po povljnim cenam od nekih 3000 dinara se mogu pronaci u Mondo Kermaika. Pricam to iz licnog isksutva, posto zivim na paliluli u neposrednoj blizini ove radnje. Pored slavina u ovoj radnji mozete pronaci mnoge druge proizvode.