Sifoni

0.0 | 0 ocena

I sifone imamo svuda u kući, iako verovatno nikada ne razmišljamo o tome, dok ne dođe do nekog problema ili poželimo da kupimo novi. Sifoni za lavabo, za kade, sifoni za tuš kabine, za sudopere... Prilikom izbora sifona takođe moramo biti pažljivi i pažnju obratiti pre svega na funkcionalnost i kvalitet.

 

 

Sifon za tuš kadu

Zahvaljujući maloj ugradnoj visini, neki modeli sifona omogućavaju izuzetno nisku montažu tuš kada. Na taj način ćete moći bez problema da pristupite tušu, pošto je stepenik nizak. Sifoni koji imaju malu ugradnu visinu, bez obzira na to, odlikuju se izuzetnom priključnom vrednošću, visokim stepenom zaštite od zapušavanja i jednostavnim čišćenjem. 

Sifoni za tuš kabine

Postoje modeli koji sa obe strane imaju dihtunge koji se protežu celom dužinom i koji štite tuš kade izrađene od različitih materijala proizvoda od korozije. Uložak za sifon može da se veoma brzo ukloni rukom, da bi se omogućilo čišćenje kanalizacione cevi. Najčešća prljavština koja ovde zaluta su ostaci sapuna i vlasi kose. 

Sifoni za sudopere

Sudopere mogu biti jednodelne ili dvodelne. Spomenimo gibljivi-elastični sifon za sudoperu. Osnovni elementi ovakvog sifona su: savitljiva PVC cev prečnika 40 mm, iznutra je potpuno glatka, spolja je spiralno motana; ulivno grlo je sa rešetkom i zaptivnom gumicom.

Prednosti ovakvog sifona u odnosu na standardne su brojne. Napomenimo samo neke: lako, brzo i jednostavno se ugrađuje, kompenzuje sve netačnosti koje postoje prilikom montaže sudopere, poseduje potpunu zaptivenost, izuzetno lako se održava.

Sifoni za lavabo

Izaberite kvalitetan sifon za vaš lavabo koji će odlikovati izuzetan dizajn i sjaj koji ostaje nepromenjen sa vremenom. Ovakvi sifoni se sastoje od uspravne cevi, zidne cevi, kruga koji naleže na zid. Postoji opseg podešavanja od 60 -165 mm i razdaljina od zida oko 330 mm. 

 

                                  

 

Sifoni za kade

Sifoni za kade mogu biti izrađeni od PVC materijala i biti štelujući. Koristi se i PP materijal, sa rešetkama od nerđajućeg čelika, dugme je od metala, hromirano, metalni čep je takođe hromiran. Povezuje se kablom na navlačenje. 

Sifoni – cena:

Sifon za lavabo i sudoperu,  od 1336 do 4886 dinara.

Sifoni za kade, cene od 964, sve do 2146 dinara.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Sifoni
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

30.07.2018
Zeljana Jeremic

Ideal Keramika ima veliki izbor sifona koji su napravljeni od razlicitih materijala i dimenzija. Sto se cena tice sve zavisi od onoga sto izaberete ali u svakom slucaju mogu reci da su povoljni.

09.08.2017
Todor Markovic

Ukoliko smatrate da treba da imate kvalitetan sifon u svojoj ponudi, onda bi svakako trebalo da izdvojite malo vise para. Jednostavno, sifoni ni u kom slucaju ne bi trebalo da budu previse jeftini ukoliko smatrate da treba da budu kvalitetni.

30.03.2017
Ivana Petrovic

Sto se sifona tice, kako god da okrenete, kvalitet je nesto sto vam pre ili kasnije nikako ne gine.

29.03.2017
Marina Zivkovic

Koliko mi se samo cini, ovi sifoni su zaisza nesto sto je i vise nego posebno i sto u svakom slucaju treba da se debelo plati.

15.03.2017
Petar Jankulovski

Sto se i sifona tice, nikad nismo sa njima imali nekih vecih problema. To je bar jedna prava sreca.

15.03.2017
Jovana Milinkovic

Sto se sifona tice, pre ili kasnije cete sigurno doci u situaciju da se na vreme odlucite za kvalitet.

14.03.2017
Stojance Ristovski

Nisu vise ni sifoni toliko skupi kao sto su nekada bili.

23.02.2017
Lea Stankovic

Sto se mene licno tice, sifoni mogu da budu zaista nesto posebno.

23.02.2017
Milen Jovanovic

Licno smatram da su sifoni zaista nesto sto moze da bude bas onako kvalitetno. Sve drugo je mnogo losije resenje.

07.02.2017
Simona Vucinic

Moje licno misljenje je da po pitanju sifona, samo treba da se odlucite za kvalitet. AKo bas to budete uradili sigurno se necete pokajati. Mada, nema tu sad neke posebno velike razlike u kvalitetu.

26.01.2017
Filip Milutinovic

Sto se sifona tice, tu ne treba nesto posebno da se dvoumite. Sve je ipak to nesto sto mora posebno da se plati.

09.01.2017
Mihajlo Nastasovic

Ne traba sada bas da preterujete, ipak sifoni nisu bas toliko bitni.

20.12.2016
Todor Markovic

Ako mene licno pitatem nema ovde nikada nekog bas dobrog kvaliteta. Sve su to problemi do problema.

02.12.2016
Marta Dencevic

Po pitanju sifona mi je samo bitno da bduu bas onako kvalitetni i po tom pitnaju zaista ne volim da stedim na novcu.

01.12.2016
Janko Zivanovic

Meni je generalno veoma bitno da sifoni budu uradjeni od nerdjajuceg celika kako se na njima ne bi kamenac stalno stvarao.

17.11.2016
Ljubinka Sreckovic

Zaista je po pitanju kvalitentih sifona idelano resenje da posetite sanitarije Hidro Saan i da se bas na tom mestu licno uverie u kvalitet.

16.11.2016
Nikolina Pantelic

Mislim da se, kako mi to muz kaze, veoma kvalitetni sifoni mogu kupiti u salonu Aqua Casa.

27.10.2016
Jana Stankovic

Mada, sve je pitanje koliki je zapravo izbor u nasoj drzavi. ja licno smatram da takav izbor nije ni malo veliki.

26.10.2016
Biljana Brankovic

Sifoni su po meni zaista nesto posebno i zbog toga nikada previse ne zurim sa nekim pravilnim izborom.

01.09.2016
Petar Jankovic

Ukoliko trazite kvlaitetne sifone, u tom slucaju je definitovno najbolje resenje za vas da potrazite sanitarije za kupatilo Ideals i da se raspitate o nekim kvalitetnim sfonima koje ipak mozete dobiti po veoma povoljnim cenama.

31.08.2016
Ivan Stojanovic

Po meni je jako tesko da govorimo o kvalitetu sifoni kada je generlano potrebno da se ulozi dosta napora da se pronadje neki pravi proizvodjac u ovoj oblasti.

26.07.2016
Marko Petrovic

I ja se slazem sa tim da je na prvom mestu potrebna adekvatna higijena kako bi se sifoni sacuvali od kamenca. Medjutim, i pored toga, treba ipak voditi racuna o kvlaitetnom izboru sifona, odnosno ipak sifon treba kupiti od nekog renoiranog proizvodjaca.

25.07.2016
Dusan Markovic

Ma dobro ljudi, kamenac uvek posle odredjenog vremena mora da se pojavi. Ono sto vam je podjednako bitno kada pricamo o kvalitetnim sifonima je da nadjete i kvalitetnu zenu koja ce zeleti da celo kupatilo redovno odrzava.

23.06.2016
Stojance Ristovski

Uglavnom se sada sifoni rade od materijala oji su slicni jedan drugom. Taj kamenac ti u svakom slucaju ne gine. Ali, zato zena moze uvek lepo svaki vikend krpu u ruke pa dobro oriba i nema problema.

22.06.2016
Todor Markovic

Sifon mora biti uradjen od kvalitetnog materijala. Razlog lezi pre svega u tome sto ukoliko to ne uradim, automatski i veoma brzo upadam u problem sa kamencem. A mislim da nema nista ruznije od sifona koji se beli od kamenca.