Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Baterije za kupatilo
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Baterije za kupatilo

Kupatilo je veoma važna prostorija u našem domu, iz prostog razloga što tu provodimo vreme koje posvećujemo samo sebi. Takođe, bitno nam je i da naše goste impresionira lep izgled pločica, tuš kabine, baterija i slično.

baterije za kupatilo

 

Ako više niste zadovoljni kako izgleda vaše kupatilo, iznenadićete se kada vam kažemo da je dovoljno napraviti sasvim male promene, pa da ono poprimi kompletno nov look. Za početak, krenite od baterija.

Baterije za kupatilo Diplon

Naravno, pri izboru baterija, prvi kriterijum kojim ćete se rukovoditi je kvalitet. Opremanje kompletnog kupatila svakako jeste jedan od većih izdataka, ali je korisna informacija da u ponudi postoji izbor elemenata koji imaju širok raspon cena.

Kupovinom lepih baterija, modernog dizajna, vi u stvari uz pomoć efektnih detalja, menjate izgled ovog dela svog domaćinstva.

Baterije za kupatilo Grohe

Nekada davno, sve slavine ili baterije (kako ih ko zove), izgledale su manje-više isto. Danas je situacija potpuno drugačija. Baterije za kupatilo su veoma moderno oblikovane, i na neki način čine mala remek dela dizajna.

Zbog svoje relativno pristupačne cene, postaju dostupne sve većem broju ljudi, pa kada se uzme u obzir da kvalitetna baterija dugo traje, jasno je da je to ulaganje koje se kroz godine višestruko isplati.

Baterije za kupatilo Minoti

Koliko puta ste kupili jeftin proizvod, pa ste se pokajali, i da neposredno nakon montaže, morate da kupujete drugi i kvalitetniji model. Činjenica je da niko nije dovoljno bogat da kupuje jeftino, što bi značilo da svoje poverenje treba pokloniti samo proverenim brendovima, koji su dugogodišnjim prisustvom na tržištu potvrdili svoj kvalitet.

baterije za kupatilo cena

 

Zbog toga su Minoti baterije za kupatilo odličan izbor, pa možete da birate između mnogo različitih modela.

Baterije za kupatilo Rosan

Mnogi ljudi su ostali začuđeni time koliko je kupatilo poprimilo savremeiji izgled, kada su samo zamenili baterije iznad kade i lavaboa. Kada je dizajn u pitanju, tokom postizanja savremenih promena, najveći iskorak je predstavljala veličina crvenog ili plavog kruga, koji označava ručke za toplu, odnosno hladnu vodu.

Baterije za kupatilo Armal

Interesantno je da su ubedljivo najmodernije slavine iz kojih izlazi pljosnati mlaz vode. Oni kupci koji su ih već kupili i ugradili, kažu da je održavanje dosta lakše, iz takvih slavina voda manje prska, a estetika je zaista besprekorna.

Pored pljosnatih modela, postoje i takve baterije koje deluju elegantno i neobično, dok su neke toliko fensi da mislite da u kupatilu imate instrument iz svemirskog broda.

Baterije za kupatilo Hansgrohe

Hansgrohe baterije za kupatilo izrađene su od najboljih materijala, i prema najnovijoj industrijskoj tehnologiji. Postoji više različitih kolekcija, tako da svaka od njih nudi bogat izbor koji će sasvim sigurno zadovoljiti i najprobirljivije kupce, sa visokim zahtevima.

Baterije za kupatilo Enmon

Kada je dizajn u pitanju, vrhunsku lepotu često susrećemo u svedenoj jednostavnosti, ali i u nekim modelima koji imaju retro look. Primera radi, kupci često vole lepo izvijene cevi, bez suvišnih dodataka, koje na taj način deluju veoma efektno.

Baterije za kupatilo cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za baterije za kupatilo, zavisi pre svega od proizvođača, a potom i od modela. U tom smislu, raspon cena je od 6500 din. sve do 75000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

30.07.2018
Milica Markovic

Kerametal je firma koja po meni ima najkvalitetnije baterije za kupatilo a cene su i vise nago pristupacne. Preporucujem ih svima.

10.08.2017
Marina Zivkovic

Kada govorimo o baterijama za kupatilo, odmah bi bilo potrebno da se na vreme odlucite za kvalitet. Sve druge stvari su sto se mene licno tice, daleko losije resenje nego sto bi trebalo da bude.

09.08.2017
Filip Milutinovic

Kako god da okrenete, baterije za kupatilo su definitivno nesto sto valja. Sa cenama takodje ove baterije nisu nesto previse lose i to je po meni najvaznije od svega. To samo znaci da sve baterije imaju neke svoje posebne cene.

09.08.2017
Jovana Milinkovic

Kako god da okrenete, ovo nisu nekako baterije koje mogu da budu narocito dobrog kvaliteta. Samo je kako god da okrenete veoma bitno da svaka baterija za kupatilo ima potreban racun kako biste eventualno na vreme mogli i morali da ulozite reklamaciju.

15.05.2017
Lea Stankovic

U svakom slucaju moraju one da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

15.05.2017
Mihajlo Nastasovic

Sto se mene licno tice, naravno da su sve ove baterije nesto sto zaista moze da bude bas onako dobrog kvaliteta.

15.05.2017
Simona Vucinic

Koliko mi se samo cini, problem je u tome sto ove baterije kako god da okrenete, nikako nisu bas toliko jeftine, kao sto bi mozda mogle da budu.

26.04.2017
Todor Markovic

Po meni je najvaznije da se sve baterije za kupatilo lepo plate. Druge stvari po meni inisu bas toliko vazne.

26.04.2017
Marta Dencevic

U svakom slucaju ove baterije moraju da ostaju. Nista drugo vise nije toliko vazno.

13.04.2017
Janko Zivanovic

Kako god da okrenete, one jednostavno moraju da se lepo plate.

13.04.2017
Ljubinka Sreckovic

U svakom slucaju su ovo baterije koje moraju da se posebno plate i nesto sto posebno valja. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

30.03.2017
Petar Jankovic

U svakom slucaju, kako god da okrenete, ove baterije nisu ipak nesto sto je posebno skupo.

29.03.2017
Nikolina Pantelic

Nisu ove baterije ni malo naivne.

15.03.2017
Ivan Stojanovic

Ne samo da je veoma vazno da baterije budu dobrog kvaliteta vec da tacno znate sta vam je ciniti.

23.02.2017
Jana Stankovic

Sto se mene licno tice, najvaznije od svega je da se sve baterije dosta plate.

23.02.2017
Marko Petrovic

pre svega smatram da su ovo posebne baterije koje bi u svakom slucaju trebale da vam duze vreme potraju.

07.02.2017
Biljana Brankovic

Koliko mi je samo poznato, baterije za kupatilo su ipak nesto posebno. Ako se vec za njih odlucite, sigurno je samo to da se za sada necete pokajati.

07.02.2017
Dusan Markovic

Koliko mi se samo cini, osnovna stvar od svih stvari je pre svega u tome da sve baterije za kupatilo moraju bas onako debelo da se plate.