Izaberite neku od firmi gde mozete naci ponudu za kupovinu HIDROMASAZNE KADE

Beograd

Rubiline Enterijer salon keramike, kupatilske opreme i proizvoda za opremanje enterijera i eksterijera

Bulevar Kralja Aleksandra 402
Zvezdara

Rubiline Enterijer salon kupatilske opreme nalazi se u Beogradu. Ističe se kvalitetnom ponudom materijala za završne radove u građevinarstvu, keramičke pločice, sanitarije, slavine, mozaici, kade i drugih elemenata...
Pročitaj više

Pre 21 h poslednji put pozvana firma

Kerametal salon kupatila

Smederevski put 39b
Zvezdara

Opremite Vaše kupatilo u skladu sa aktuelnim svetskim standardima, posetite salon keramike Kerametal u Beogradu. Pored matične robne marke, u našoj ponudi očekuje Vas veliki izbor opreme, sanitarija, keramike i kupatilskog nameštaja domaćih i...
Pročitaj više

Hidro saan oprema za kupatilo

Lazarevački drum 2. red 17
Čukarica

Firma "Hidro Saan" nalazi se na Čukaričkoj padini, u ulici Lazarevački Drum broj 17, u Beogradu. Postojimo i radimo od 2005. godine, kao firma koja se kvalitetom svojih proizvoda istakla u domenu svojih poslova....
Pročitaj više

Novi Sad

Akvadom salon moderne keramike

Bulevar Patrijarha Pavla 115

Asortiman proizvoda AkvaDom salona keramike sadrži sve što vam je potrebno iz oblasti keramike, opremanja kupatila i vodoinstalacionog materijala. Sve za opremanje i renoviranje kupatila i kuhinje na jednom mestu!...
Pročitaj više

Pre 1 d poslednji put pozvana firma

Hidromasazne kade su san mnogih. Stres na poslu, gužva u saobraćaju, nervozna radnica na šalteru, neljubazan komšija... vi ste toliko napeti, da jedva čekate svoj „dom, slatki dom“. I mir u njemu. Potrebno vam je opuštanje, relaksacija... Zamišljate svoju toplu, penušavu, mirisnu kupku... 

Hidromasažna kada za par minuta odagnaće sve ove ružne osećaje, i vi ćete utonuti u pravo blaženstvo. Jer, zaista je fenomenalan osećaj kada mlazevi tople vode nežno masiraju vaše telo. 

Hidromasažne kade – prednosti

Kada već birate kadu, odlučite se za onu varijantu koja najviše pruža. Nije uvek rešenje ušteda novca. To ćete osetiti samo trenutno – a blagodeti skupljih i boljih varijanti, osećaćete kroz dugi niz godina. 

Prednosti hidromasažnih kada su brojne. Najpre, kada se potopite u ovu genijalnu kadu, vaši krvni sudovi će se proširiti i cirkulacija će se ubrzati; stres i anksioznost koje osećate, za tren će nestati; ukloniće se bolovi nastali usled artritisa, ako imate problema sa tim; prema nekim istraživanjima, nivo šećera u krvi će se spustiti za čak 13 procenata. 

Kada ste se lepo relaksirali, imaćete bolji i kvalitetniji san, jer se pod dejstvom mlazeva tople vode, stvara osećaj opuštenosti pri čemu se oslobađa hormon endorfin i vi ćete osećati divno zadovoljstvo.

Hidromasažne kade – kako izabrati?

Po obliku, hidromasažne kade mogu biti pravougaone, ugaone i oktagonalne kade. 

Pravougaone hidromasažne kade

Pravougaone hidromasažne kade naći ćete u dimenzijama od 140 x 70 cm, što su manji gabariti, sve do luksuznih varijanti, od 180 x 150 cm ili 190 x 110 cm. Uz svaku praovugaonu kadu, možete birati opcije po vašoj želji. 

Sve masažne kade se dele na:

- Hidro – vodena masaža

- Hidro/aero – vodena i vazdušna masaža.

Na svaki model hidromasažne kade može se ugraditi bilo koja od hidromasažnih opcija. Neke varijante poboljšavaju masažni efekat, a neke vizuelni užitak. 

Ugaone hidromasažne kade

One dobro koriste prostor u vašem kupatilu, do poslednjeg milimetra. Izrađuju se u nekoliko dimenzija. Možete ih naći u nešto manjim varijantama, 150 x 100 cm, do luksuznih modela, za dve osobe, 165 x 165 cm. 

Oktagonalne hidromasažne kade

Ovo je kada u najčešćoj dimenziji 175 x 175 centimetara. Samo ime joj govori da odiše ekskluzivnošću i specifičnim dizajnom. Predlaže se ugradnja dve slap slavine zbog bržeg punjenja, jer je kada veoma velikog gabarita. Ovo je pravi wellnes užitak u vašem domu!

U hidromasažnim kadama, za koju god varijantu da se odlučite, jednako će uživati i vaše telo i vaš um.

Hidromasažne kade – cena:

Za hidromasažne kade,  potrebno je izdvojiti od 64 000 do 413 000 dinara u zavisnosti od modela.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Ostavite komentar
Ocenite stranu