WC šolja i vodokotlić su nerazdvojni drugari, jedno bez drugog ne mogu da funkcionišu. Jer, voda iz vodokotlića stalno odlazi u WC šolju. Za početak krenite od činjenice da u vašem domu već postoji odvod. Jedni idu u zid, i za njih se kupuju baltik šolje, a drugi idu u pod i zahtevaju simplon wc šolje. 

 

                  

 

Ako ste ovu dilemu rešili, sada možete birati između obične wc šolje sa niskomontažnim ili visokomontažnim vodokotlićem, monobloka, gde se vodokotlić nalazi u sklopu wc šolje i stojeće ili konzolne wc šolje za sisteme sa ugradnim vodokotlićem. 

Ugradni vodokotlići

Ovakvi vodokotlići u poslednje vreme nalaze svoju široku namenu najpre zbog kvaliteta izrade, zatim zbog svog lepog dizajna i modernog izgleda, kao i zbog racionalnog korišćenja prostora. 

Ugradni vodokotlići predstavljaju klasiku među modernim instalacijama za kupatilo. Pomoću funkcije za dvokoličinsko i start/stop ispiranje, kao i podesivih količina ispiranja, ovakvi vodokotliči su „naučeni“ da štede vodu. A račun za utrošenu vodu, nikome od nas nije mala stavka među rashodima. 

Postoje ugradni vodokotlići male ugradne visine, čime se dobijaju dodatne mogućnosti u dizajniranju kupatila. Recimo, možete planirati prezidnu montažu delimične visine ili pregradni zid sa policama za kozmetiku i sredstvima za higijenu, odnosno da montirate WC šolju ispod kosine krova ili prozorskog parapeta. 

Dostupno je aktiviranje ispiranja odozgo ili čeono aktiviranje.

Vodokotlići – iskustva

Ugradni vodokotlići mogu da se montiraju direktno u čvrstu ili laku gradnju ako ne postoje strogi zahtevi po pitanju izolacije od buke. Ugradni vodokotlići bez instalacionih elemenata su posebno pogodni za podnu WC šolju ili za montažu u kupatilskom nameštaju. 

 

          

 

Takozvani, obični vodokotlići, mogu biti sačinjeni od tehničke plastike koja trajno zadržava belinu i visok sjaj. Plovni ventil je sa mesinganim priključkom, omogućava brzo punjenje i ekstremno je bešuman. Podesiva količina vode je od 6 do 9 litara. Izolacija je od stiropora koji sprečava kondenzaciju odnosno orošavanje. Brzina pražnjenja je 4,2 sekunde, što je evropski standard. 

Izaberite takve vodokotliće koji će zadovoljiti sve potrebe vašeg domaćinstva ili poslovnog prostora. 

Vodokotlić – cena:

Cene se kreću od 2500 do 21240 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Vodokotlic
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

30.07.2018
Sinisa Peric

Cene za ugradne vodokotlice su uvek znacajno skuplje u odnosu na ove normalne vodokotlice. Po meni ugradni vodokotlic ima mnogo vise prednosti nego obican. Pre svega, ukoliko imate kupatilo koje je nesto manjih dimenzija, onda je svakako dobro da kupite i ugradite ugradni vodokotlic i na taj nacin ustedite na prostoru.

26.04.2017
Petar Jankulovski

Ukoliko nesto treba da se plati u danasnje vreme onda su to vodokotlici koji u svakom slucaju nemaju bas tako male cene.

13.04.2017
Ivana Petrovic

Po rpavilu, svaki vodokotlic mora i moze da se promeni. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga. Kvalitet je tu u svakom slucaju nesto sto je prisutno i nista vise sem toga.

30.03.2017
Stojance Ristovski

Sto se vodokotlica tice, sigurno je kvalitet nesto sto ce pre ili kasnije doci do izrazaja. Sve drugo je mnogo losije resenje.

29.03.2017
Marina Zivkovic

Koliko mi se samo cini, po pitanju vodokotlica, kvalitet sigurno pre ili kasnije treba da dodje do izrazaja.

15.03.2017
Milen Jovanovic

Sto se njega licno tice, pre ili kasnije se sigurno morate dovesti u sitaciju da se za kvlaitet odlucite.

23.02.2017
Jovana Milinkovic

Sto se mene licno tice, vodokotlic je nesto sto mora posebno da se plati. Sve drugo je losije resenje.

07.02.2017
Filip Milutinovic

Naravno da svi treba da se odluce za kvalitet. Mnogima ce to da bude i prva asocijacija. Medjutim, kada dodje do placanja svi pocnu da se dvoume.

26.01.2017
Lea Stankovic

Sto se ovoga tice, samo treba da se odlcuite za kvalitet. Sve drugo je inace daleko manje vazno.

10.01.2017
Mihajlo Nastasovic

Po pitanju ovog vodokotlica, ako mene licno pitate, samo treba da uradite onaj koji je ugradni i nista vise ne treba da se brinete.

09.01.2017
Simona Vucinic

tesko da po ovom pitanju nesto ozbiljno mozete da uraditi i ako se vec odlucite da nesot uradite, uvek se mozete po tom pitanju pokajati.

20.12.2016
Todor Markovic

Koliko mogu sam da vidim, ubedljivo je najbolji ugradni vodokotlic ali je generalno problem u tome sta da se radi sa njim kada se pokvari.

02.12.2016
Marta Dencevic

Meni je samo bitno da vodokotlic ne pocne da se brzo kvari.

01.12.2016
Janko Zivanovic

Najvise volim kada je vodokotlic ugradne prirode ali generalno nije dobro ako se u tom slucaju nesto pokvari.

17.11.2016
Ljubinka Sreckovic

Po pitanju vodokotlica zaista je jedno od boljih resenje da posetite salon sanitarija Diplon i da se bas na tom mestu uverite sta znaci kvalitet.

16.11.2016
Nikolina Pantelic

Kvalitetan vodokotlic mora i kvalitetno da se plati. Pri tome, znam jedno veoma pouzdano mesto. To je Marbomil.

27.10.2016
Jana Stankovic

I ja sam cula dosta pozitivnih komentara na racun salona Ideals. Nisam tamo do sada nesto kupila ali sam ga obilazila par puta, uverila sam se da je ponuda veoma siroka a cene zaista pristupacne.

26.10.2016
Biljana Brankovic

Ukoliko trazite neki izuzetno kvalitetan vodokotlic, onda u svakom slucaju treba da posetite salon Ideals. To je jednostavno salon u koji mozete da imate puno poverenje.

01.09.2016
Petar Jankovic

Ukoliko trazite neko provereno mesto na kojem mozte da kupite neki kvalitetan vodokotlic, a da pri tome ne date dosta novca, onda je definitivno najbolje resnje eza vas saniterije za kupatilo Ideals.

31.08.2016
Ivan Stojanovic

Po pitanju vodokotlica licno preferiram one koji su ugradni. Medjutim, ni ovi drugi ne moraju da budu losi. Veoma kvalitetne vodokotlice mozete da kupite u radnji Vismax Line.

26.07.2016
Marko Petrovic

U proseku se neka cena za vodokotlice krece od nekih 2500 dinara pa na vise, to su bar neke prosecne cene. Naravno, uvek mozete kupiti i one nesto skuplje cija se cena krece vec od nekih 20000 dinara.

25.07.2016
Dusan Markovic

Cene za ugradne vodokotlice su uvek znacajno skuplje u odnosu na ove normalne vodokotlice. Po meni ugradni vodokotlic ima mnogo vise prednosti nego obican. Pre svega, ukoliko imate kupatilo koje je nesto manjih dimenzija, onda je svakako dobro da kupite i ugradite ugradni vodokotlic.

23.06.2016
Stojance Ristovski

Uglavnom u danasnje vreme svi rade ugradne vodokotlice. Njihova cena je razlicita. Slazem se sa tim da ovaj tip vodoktlica ima upotrebu vrednost ali dosta problema moze da nastane ukoliko se pokvari.