Adresa: Profesora Andonovića 24
Beograd
Adresa: Stevana Markovica 8, Kej Oslobodjenja
Beograd
Adresa: Ada Ciganlija, leva obala, prva plaža
Beograd
Adresa: Jug Bogdanova 10
Beograd
Adresa: Vojvode Skopljanca 29
Beograd
Adresa: Kruševačka 14
Beograd
Adresa: Francuska 12
Beograd
Adresa: Djakovačka 1 (kod Djeram pijace)
Beograd
Adresa: Zaplanjska 26
Beograd
Adresa: Svetog Save 20
Beograd
Adresa: Profesora Andonovića 24
Beograd
Adresa: Kej Oslobodjenja bb (kod Hotela Jugoslavija)
Beograd
Adresa: Tošin bunar 161
Beograd
Adresa: Bulevar Kneza Aleksandra Karađorđevića 31
Beograd
Adresa: Pančevački put 209a
Beograd
Adresa: Kej Oslobođenja 6
Beograd
Adresa: Šumadijski trg 6a
Beograd
Adresa: Preradoviceva 9a, Beograd
Beograd
Adresa: Pere Velimirovića 1
Beograd
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 348
Beograd
Adresa: Bulevar Oslobodjenja 221
Beograd
Adresa: Cara Lazara 3
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Proslave firmi
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Proslave firmi

Za proslavu može da postoji dosta razloga, kao što su značajni datumi, recimo – dan osnivanja preduzeća, proslava Nove godine, obeležavanje Dana žena, Praznika rada, ali i svečane večere i ručkovi, banketi, kokteli, sklapanje unosnih poslova...

proslave firmi

 

Restoran za proslave firmi

Kod odabira restorana za proslave firmi, potrebno je obratiti pažnju na više stvari, kako bi sve proteklo u najboljem redu, a gosti se osećali opušteno i prijatno.

Prva stavka je kapacitet ugostiteljskog objekta u odnosu na broj zvanica. Postoje restorani koji nude, na primer, trista mesta za bankete i do pet stotina mesta za koktele.

Osim toga, gosti vole da imaju obezbeđen parking, na kome postoji redar. Na primer, parking može da obezbedi prostor za sto pedeset vozila.

Sledeća stavka je naravno – hrana i piće. Hrana se nudi po izboru sa menija, a kada je reč o piću, postoji domaći i strani paket.

Pored dobrog zalogaja i kapljice, zvanice žele da čuju i lepu pesmu, koja utiče na celokupnu atmosferu i svima podiže i popravlja raspoloženje, pa na taj način stvara događaj i veče za pamćenje. Unapred ćete znati koji bend će vas zabavljati, kao i repertoar pesama koje će biti izvođene.

Prostor za proslave firmi

Prostor za proslave firmi podrazumeva mnogo toga, pa je još jedna veoma značajna stavka – dekoracija. To bi značilo da su stolovi i stolice ukrašeni na najlepši način, recimo, postoje navlake i mašne za stolice, na stolovima dekorativne salvete....

Sve to uveličava posebna dekorativna rasveta, kao i ozvučenje koje je postavljeno svuda po sali, kako bi i gosti koji sede za udaljenim stolovima takođe mogli da čuju bend koji zabavlja publiku.

Nijedan svečani događaj ne može da protekne bez fotografa, koji će ovekovečiti prelepe trenutke proslave. Za prijem gostiju su zadužene hostese, a angažovan je i lightman koji radi koordinaciju LED rasvete.

restoran za proslave firmi

 

Postoji i protokol menadžer koji koordinira kompletnu svečanost i brine da sve protekne u najboljem redu i po planu.

Od ostalih usluga, interesantno je da možete da poručite tortu sa logotipom vašeg preduzeća, da zahtevate da se postave platna i projektori, kao i da budu angaživane promoterke.

Za svaku proslavu baloni su jako bitni, pa pošto je reč o proslavi firme, tada su oni ukrašeni logotipima, a ceo događaj snima profesionalni kamerman, kako biste imali i video zapis o savršenoj svečanosti.

Na kraju da zaključimo, da sve značajne datume i jubileje, možete da proslavite u odabranim restoranima koji nude kompletnu uslugu, tako da vama ne preostaje ništa drugo osim da se prepustite uživanju, i da ponesete najlepše uspomene sa proslave vaše firme.

Korisno je naglasiti da na vreme rezervišete termin, i da se raspitate o svim detaljima koje smatrate bitnim, a ljubazno osoblje odabranog objekta će vam izaći u susret odgovorima kao i dodatnim savetima kako da uveličate slavlje.

*Za sve dodatne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.