Letnje salate

Letnje salate

Cena: 390 din.
Food delivery

Food delivery

Cena na upit
Obrok salate dostava

Obrok salate dostava

Cena na upit
Obrok salate

Obrok salate

Cena na upit
Proteinska salata

Proteinska salata

Cena: 300 din.
Kus-kus salata

Kus-kus salata

Cena: 220 din.
Skok salata

Skok salata

Cena: 590 din.
Grcka obrok salata

Grcka obrok salata

Cena: 350 din.
Pogledajte sve proizvode
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Obrok salata
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Obrok salata

U današnje vreme, kada živimo veoma brzo, često se hranimo nezdravim obrocima, koji su puni masti i soli, kao i kalorija, što sve ima negativne posledice, ne samo kada je u pitanju estetski izgled, već i kada je reč o zdravlju.

obrok salata

 

Zbog svega toga, moderan čovek je u potrazi za obrocima koji će biti lagani, zdravi i hranljivi. Jedan od načina da to postignete, jeste da se odlučite za obrok salatu.

O čemu se tačno radi, saznajte u nastavku našeg teksta.

Obrok salata kućna dostava

Upravo zbog nemogućnosti da sami sebi pripremimo zdrave obroke, jer nam nedostaje vreme i pretrpani smo obavezama, dobro je iskoristiti mogućnost kućne dostave.

Sve što je potrebno da učinite jeste da pozovete broj telefona odabranog restorana, i obrok salata će biti dostavljena na vašu adresu u dogovoreno vreme. Salate se prave u poslednji čas, kao i od potpuno svežih sastojaka, tako da do vašeg doma ili poslovnog prostora stižu maksimalno ukusne i zdrave.

Dostava se u većini slučajeva ne naplaćuje, tj. gratis je kada iznos porudžbine pređe određenu cifru. Ipak, naš predlog je da se o ovom detalju raspitate lično prilikom poručivanja.

Obrok salata recept

Naravno, možete da se odlučite da obrok salatu napravite u kućnoj režiji, a za to postoji više recepata. Ova salta je izuzetna za vrele letnje dane, kada nam baš prijaju lagani obroci, a pri tome hladni, osvežavajući i puni vitamina.

obrok salata cena

 

Obrok salata je upravo sve to što smo nabrojali, i dobra vest je da je možete spremiti od onih sastojaka koje trenutno imate u frižideru. Zbog toga se može reći da postoji mnogo načina da je pripremite a mi izdvajamo: posnu salatu od pasulja i tune, salatu od rukole (koja se sprema za pet minuta), letnju šarenu salatu, pileću salatu, mešanu salatu, sočivo na salatu, salata sve u 1...

Obrok salata sastojci

Kao što vidimo iz navedenog, bukvalno sve je moguće staviti u ovu salatu, odnosno, sve ono što je lagano, nisko kalorično, ukusno i zdravo. One su idealne da budu laki ručak, ali i fina večera. Ovakvi zalogaji su prijatelji vašeg stomaka, odnosno, uz njih se lako mršavi i skidaju kilogrami, tj. održava se željena telesna težina.

Obrok salata kalorije

Kada je reč o kalorijama, jasno je da ih u obrok salati ima manje nego u klasičnom obroku, a koliko je to tačno – to već zavisi od sastojaka koje ste upotrebili. Što laganija salata – to je manja kalorijska vrednost. Ovo je obrok koji je idealan za trenutke kada ni sami ne znate šta biste pripremili, ali znate da hoćete da se osvežite, okrepite i da dobijete vitamine i energiju.

Obrok salata cena:

Cene obrok salata su od 450 do 600 dinara.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.