Obrok salata Beograd

Adresa: Vlajkovićeva 25
Beograd
Adresa: Bulevar Vojvode Putnika 36
Beograd
Adresa: Tosin bunar 188, lok.8
Beograd
Adresa: Antifasisticke borbe 21d
Beograd
Adresa: Ljubinke Bobic 26a, Bežanijska kosa
Beograd
Adresa: /
Beograd
Adresa: Francuska 37a
Beograd
Adresa: Majora Zorana Radosavljevića 236
Beograd

Obrok salata Novi Sad

Adresa: Braće Popović 2
Novi Sad

Obrok salata Kragujevac

Adresa: Kralja Aleksandra I Karađorđevića 85
Kragujevac
Adresa: /
Kragujevac
Adresa: Bulevar Kraljice Marije 1
Kragujevac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Obrok salata
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Obrok salata

U današnje vreme, kada živimo veoma brzo, često se hranimo nezdravim obrocima, koji su puni masti i soli, kao i kalorija, što sve ima negativne posledice, ne samo kada je u pitanju estetski izgled, već i kada je reč o zdravlju.

obrok salata

 

Zbog svega toga, moderan čovek je u potrazi za obrocima koji će biti lagani, zdravi i hranljivi. Jedan od načina da to postignete, jeste da se odlučite za obrok salatu.

O čemu se tačno radi, saznajte u nastavku našeg teksta.

Obrok salata kućna dostava

Upravo zbog nemogućnosti da sami sebi pripremimo zdrave obroke, jer nam nedostaje vreme i pretrpani smo obavezama, dobro je iskoristiti mogućnost kućne dostave.

Sve što je potrebno da učinite jeste da pozovete broj telefona odabranog restorana, i obrok salata će biti dostavljena na vašu adresu u dogovoreno vreme. Salate se prave u poslednji čas, kao i od potpuno svežih sastojaka, tako da do vašeg doma ili poslovnog prostora stižu maksimalno ukusne i zdrave.

Dostava se u većini slučajeva ne naplaćuje, tj. gratis je kada iznos porudžbine pređe određenu cifru. Ipak, naš predlog je da se o ovom detalju raspitate lično prilikom poručivanja.

Obrok salata recept

Naravno, možete da se odlučite da obrok salatu napravite u kućnoj režiji, a za to postoji više recepata. Ova salta je izuzetna za vrele letnje dane, kada nam baš prijaju lagani obroci, a pri tome hladni, osvežavajući i puni vitamina.

obrok salata cena

 

Obrok salata je upravo sve to što smo nabrojali, i dobra vest je da je možete spremiti od onih sastojaka koje trenutno imate u frižideru. Zbog toga se može reći da postoji mnogo načina da je pripremite a mi izdvajamo: posnu salatu od pasulja i tune, salatu od rukole (koja se sprema za pet minuta), letnju šarenu salatu, pileću salatu, mešanu salatu, sočivo na salatu, salata sve u 1...

Obrok salata sastojci

Kao što vidimo iz navedenog, bukvalno sve je moguće staviti u ovu salatu, odnosno, sve ono što je lagano, nisko kalorično, ukusno i zdravo. One su idealne da budu laki ručak, ali i fina večera. Ovakvi zalogaji su prijatelji vašeg stomaka, odnosno, uz njih se lako mršavi i skidaju kilogrami, tj. održava se željena telesna težina.

Obrok salata kalorije

Kada je reč o kalorijama, jasno je da ih u obrok salati ima manje nego u klasičnom obroku, a koliko je to tačno – to već zavisi od sastojaka koje ste upotrebili. Što laganija salata – to je manja kalorijska vrednost. Ovo je obrok koji je idealan za trenutke kada ni sami ne znate šta biste pripremili, ali znate da hoćete da se osvežite, okrepite i da dobijete vitamine i energiju.

Obrok salata cena:

Cene obrok salata su od 450 do 600 dinara.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.