Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Goveđa salata
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Goveđa salata

Postoji mnogo porodica kod kojih je goveđa salata najomiljenija kada je u pitanju neka proslava, a razlog je jednostavan – lepa i ukusna, tako da joj malo ko može odoleti!

goveđa salata

 

U našem tekstu saznajte sve o goveđoj salati, kako da je napravite, koji sastojci se upotrebljavaju, kao i to gde da poručite ukoliko niste raspoloženi sami da pripremate.

Goveđa salata kućna dostava

U današnje vreme, svima nama je kratak dan, odnosno, mnogo sati provodimo na radnom mestu, u saobraćaju i sl. Zbog toga najčešće trpi ishrana, pošto ne stižemo da pripremimo zdrave obroke za sebe i svoje ukućane.

Srećom, uvek postoji rešenje za sve, pa tako i za ovakve situacije – želite da pojedete nešto zdravo, lepo i ukusno i baš bi vam trebalo da neko to donese na vrata? Jednostavno je – samo okrenite broj telefona odabranog restorana, ili naručite preko interneta i to je sve. Dovoljno je da dogovorite vreme isporuke i da ostavite adresu, i goveđa salata stiže, sveža i ukusna!

Dostava se naplaćuje do određenog iznosa, i ako živite u sasvim drugom delu grada, ali i to može da postane gratis, ukoliko vaša porudžbina pređe određeni novčani iznos.

Ovo je posebno korisno kada domaćice spremaju slavu, pa nemaju vremena baš za sve, tako da svaka pomoć dobro dođe, da bar deo posla odradi neko drugi umesto nas. Goveđa salata će definitivno, biti glavna na trpezi, i svi će uživati u njenoj aromi!

Goveđa salata recept

Meso bi trebalo da se stavi u šerpicu i da se prelije vodom, kao i da se doda kockica goveđe ili povrćne supe. Meso mora sasvim da omekša i za to je potrebno oko dva do tri sata kuvanja. Da li je dovoljno mekano, znaćete po tome da li možete da ga odvajate prstima. Šampinjone bi trebalo iseckati i procediti.

goveđa salata cena

 

Meso se vadi iz vode i iskida se prstima, a nož vam neće biti potreban, baš iz razloga jer ste govedinu dobro skuvali. Praziluk se seče sitno, a onda se meša sa mesom i pečurkama. Dodaje se majonez, pavlaka i senf, kao i so, po želji.

Goveđa salata se služi hladna, tako da je potrebno da je stavite u frižider, kada završite sa spremanjem.

Goveđa salata sastojci

Kao što vidimo iz celog teksta, osnovni sastojci su goveđe meso, 400 grama mariniranih pečurki, veći praziluk, majonez, senf i kisela pavlaka, kao i jedna kockica supe.

Goveđa salata kalorije

Goveđa salata ima oko 150 kalorija.

Goveđa salata cena:

Cena goveđe salate je oko 650 dinara. Ovaj iznos može da varira u odnosu na sastojke koji se koriste.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na ovoj stranici.