Vratite se na mobilnu verziju sajta
Restorani za krštenje Restorani za krstenje - ovi restorani nude veliki izbor hrane i pica, saznajte kako odabrati restoran za krstenje, kao i cene i akcije za ponude u restoranima za krstenja www.navidiku.rs Restorani za krštenjeRESTORANI ZA KRSTENjE Beograd, cena RESTORANI ZA KRSTENjE Šabac, cena RESTORANI ZA KRSTENjE Pančevo, cena RESTORANI ZA KRSTENjE Novi Sad, cena RESTORANI ZA KRSTENjE Subotica, cena RESTORANI ZA KRSTENjE Sremski Karlovci, cena RESTORANI ZA KRSTENjE Novi Beograd, cena RESTORANI ZA KRSTENjE Čukarica, cena RESTORANI ZA KRSTENjE Palilula, cena RESTORANI ZA KRSTENjE Rakovica, cena RESTORANI ZA KRSTENjE Savski venac, cena RESTORANI ZA KRSTENjE Stari grad, cena RESTORANI ZA KRSTENjE Voždovac, cena RESTORANI ZA KRSTENjE Vračar, cena RESTORANI ZA KRSTENjE Zemun, cena RESTORANI ZA KRSTENjE Zvezdara, cena RESTORANI ZA KRSTENjE Grocka, cena RESTORANI ZA KRSTENjE Surčin, cena RESTORANI ZA KRSTENjE , cena

Restorani za krštenje

Svačije krštenje je veoma značajan dan u životu, mada, u trenutku kada se ono događa, to je bitnije mamama i tatama, kumovima, rodbini, nego samoj bebi, koja će možda zbunjeno gledati oko sebe i pitati se, zašto je baš ona, tako mala, sada tako važna i u samom centru pažnje?
 
 
Krštenje je potrebno obeležiti kako i dolikuje, proslavom tog bitnog događaja u odabranom restoranu. 

Restoran za krštenje

U zavisnosti od toga koliko gostiju želite pozvati, orijentišite se pri izboru restorana. Neko planira pozvati tek oko dvadesetak ljudi, dok neko želi gala proslavu krštenja sa recimo, 150 zvanica. Sve zavisi od vaših afiniteta, kao i budžeta koji planirate da izdvojite za ovu posebnu priliku.
Uvek je lepo odabrati restoran koji poseduje i letnju baštu, na primer, restoran sa kapacitetom unutrašnje sale od 80 i bašte od 75 mesta. Bašta smeštena u zelenilu i okružena krošnjama drveća, stvoriće vrlo prijatnu atmosferu za vaše goste.
Restorani za krštenja uvek imaju i mogućnost žive muzike, mnogi će poželeti trubače, na primer, jer bez njih nijedno pravo narodno veselje ne može da prođe. 
Verovatno ćete želeti da sve to ovekovečite, pa vam na usluzi stoje profesionalni fotograf kao i kamerman.
Slike i video zapisi svakako će biti impresivni, jer restorani za krštenje poseduju prelepe dekoracije prostora, koje mogu biti urađene po vašim željama. Cvetni aranžmani, baloni, dekorativna rasveta (led osvetljenje, specijalni efekti)... sve vam stoji na raspolaganju, vaše je samo da zaželite.
Kada restoran u svom sklopu poseduje i dečiju igraonicu, to je dobra varijanta, jer se tada vaši gosti koji su došli sa svojim najmlađim članovima, mogu sasvim opustiti u proslavi krštenja vašeg deteta, a da znaju da su im deca na sigurnom, igrajući se u svom prostoru.
 
 
Kuhinja – uvek bitna stavka, jer svi mi volimo dobar zalogaj i dobru kapljicu, pa tako vašim gostima povodom proslave krštenja, stoje na raspolaganju specijaliteti domaće i internacionalne kuhinje kao i velik izbor domaćeg i stranog pića. 
Sitnica na kraju, ali bitno je i o tome voditi računa, obzirom na to da vaši gosti dolaze svojim automobilima, u prednosti kod izbora restorana za krštenje, svakako su prostori koji imaju sopstveni parking, ako je moguće sa što više, ili skoro neograničenim brojem mesta. 
Krštenje vašeg deteta je događaj koji se odigrava samo jednom u životu, pa ga shodno tome dostojno i veselo obeležite u odabranom restoranu.

Restorani za krštenje – cena:

Cene menija se kreću od 19 do 25 evra po osobi. 
Cena za iznajmljivanje prostora kreće se od 120 do 250 evra, u zavisnosti od usluge kao i  broja gostiju.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate restorane ispod teksta.

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neki od restorana gde mozete naci ponudu za hranu i pice u RESTORANIMA ZA KRSTENjE

Restorani za krštenje :
Restorani za krštenje Beograd:
Restorani za krštenje Šabac:
Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Restorani za krštenje
Napišite komentar:
Milen Jovanovic

Utorak, 05.09.2017. 07:31

Najvaznija stvar kod ovih restorana je u tome da se unapred dogovorite u pogledu menija koji bi kako god da okrenete trebao da bude nesto posebno i nesto sto bi posebno trebalo da se plati.

Marina Zivkovic

Četvrtak, 18.05.2017. 08:05

Najvaznije od svega u danasnje vreme je to da na vreme zakazete termin.

Filip Milutinovic

Četvrtak, 04.05.2017. 09:55

Koliko mi se samo cini, ovo su naravno i vise nego dobri restorani. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

Jovana Milinkovic

Četvrtak, 20.04.2017. 01:14

Koliko mi se samo cini, naravno da su ovo i vise nego dobri restorani.

Mihajlo Nastasovic

Četvrtak, 06.04.2017. 11:48

Ako nesto valja u Beogradu, onda su to restorani za krstenja. Od njih ipak ne postoji po meni nista bolje.

Lea Stankovic

Utorak, 04.04.2017. 10:49

Po pravilu su ovo restorani koji trebaju i moraju da se debelo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

Todor Markovic

Utorak, 21.03.2017. 10:59

Sto se ovih restorana tice, kvalitet je nesto sto treba posebno da se plati.

Simona Vucinic

Sreda, 01.03.2017. 02:34

Kako god da okrenete, ovo je posebna vrsta restorana. Ukoliko se vec za njih odlucite, sigurno se necete pokajati.

Janko Zivanovic

Petak, 10.02.2017. 02:37

Ne znam sao zbog cega oko ovih restorana treba da dizete neku veliku frku.

Marta Dencevic

Utorak, 31.01.2017. 09:50

Sto se tice ovih restorana veoma je bitno da se odlucite samo za kvalitet.

Petar Jankovic

Ponedeljak, 16.01.2017. 01:16

Koliko mi se generalno cini, ovo je posebna jedna vrsta restorana. U takve restorane mozete da imate puno poverenje ako mene pitate.

Nikolina Pantelic

Utorak, 27.12.2016. 07:50

Po pitanju ovih restorana, samo trebad a zante da svi biju po usima koliko je samo sve skupo. Bas iz tog razloga ovo nije posao za svakoga.

Ivan Stojanovic

Četvrtak, 08.12.2016. 12:55

Veoma je bitno da restorain za krstenju budu ipak nesto u sta mozete da imate puno poverenje.

Jana Stankovic

Sreda, 23.11.2016. 11:03

Po pitanju kvalitetnih restorana za krstenje, samo treba da posetite radnju Cobanov lad i vise nista oko toga nemate da brinete.

Biljana Brankovic

Četvrtak, 03.11.2016. 12:46

Uvek je dobro kada su krstenja rasporedjena u nekim manjim formatima. Mozete uvek da razmotite mogucnost da iznajmite restoran Glamur.

Marko Petrovic

Utorak, 13.09.2016. 10:26

Dosta je u danasnje vreme restorana u kojima mozet da proslavite krstenje. Pri tome, sve su to restorani u kojima bukvalno cictav aranzaman mozete da dobijete bez problema.

Dusan Markovic

Utorak, 09.08.2016. 01:23

Ukolio trazite da kupite kvalitetan restoran za krstenje, onda je u svakom slucaju potrebno da posetite restoran Staru rasku. To je restoran koji mozete posetiti tokom radnog vremena i licno se uveriti u kvalitet.

Ljubinka Sreckovic

Petak, 08.07.2016. 11:51

restoran etno pahuljica predstavlja jednu jako lepo oazu mira za organizovanje manjih proslova. Prostor je jako lepo sredjen, osobolje ljubazno i usluzno. Eto, ako trazite restoran za krstenje, onda vam je moja preporuka svakako Restoran etno pahuljica.