Kontakt podaci za vašu firmu

Mirovica etno restoran

 • 1
 • %
0.0 | 0 ocena
Pronađite Vašu oazu mira i uživanja, posetite restoran Mirovica koji se nalazi u mirnom delu naselja Boleč. Ušuškan u prelepom prirodnom ambijentu, naš restoran omogućava svakodnevno uživanje uz prave domaće specijalitete, kao i organizaci...
Pročitaj više
Smederevski put 1
Beograd

Restoran Sač kod Nike

 • 1
 • %
0.0 | 0 ocena
Restoran Sač kod Nike garantuje nezaboravan gastronomski doživljaj u prijatnom ambijentu neobičnog dizajna u Zemunu. Na meniju restorana očekuju Vas najlepši specijaliteti koji predstavljaju spoj tradicionalnog i modernog....
Pročitaj više
Dobanovačka 56
Beograd

Restoran GRAFIČAR

 • 1
 • %
5.0 | 2 ocena
Zakoračite u jedinstvenu gastronomsku avanturu, u restoranu prepoznatljivog šarma GRAFIČAR na Senjaku. U prijatnom ambijentu očekuju Vas najlepši specijaliteti domaće i internacionalne kuhinje, odabrana vina iz celog sveta, kao i domaće ra...
Pročitaj više
Vase Pelagića 31
Beograd

Restoran Stari Hrast

 • 1
 • %
5.0 | 1 ocena
Ukoliko tražite savršeno mesto za nedeljni ručak ili druženje sa prijateljima u predivnoj bašti mali, ušuškani restoran ispod krošnje 70-godišnjeg drveta "Stari hrast" pružiće vam uživanje u tradicionalnoj srpskoj kuhinji...
Pročitaj više
Djakovačka 1 (kod Djeram pijace)
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći ćemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme

Druga Kuća Ada Ciganlija

 • 1
 • %
0.0 | 0 ocena
Na samoj obali Ade Ciganlije nalazi se restoran u kojem ćete uživati, kako u prirodi i ambijentu, tako i u kvalitetnom zalogaju i piću....
Pročitaj više
Ada Ciganlija, leva obala, prva plaža
Beograd

Grill Pub Agropapuk

 • 2
 • %
5.0 | 5 ocena
Grill Pub Agropapuk svakom gostu nudi jedinstvenu priliku da sam kreira svoju porciju izborom najkvalitetnijeg komada mesa koji se sprema direktno pred njim. Pored mesa, u ponudi našeg restorana domaće kuhinje nalazi se i raznovrsna ponuda...
Pročitaj više
Milutina Milankovica 1
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Restoran sa igraonicom
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Restoran sa igraonicom

Kada govorimo o restoranima sa igraonicom, onda ćemo prvo reći da su to ugostiteljski objekti koji su namenjeni i prilagođeni najmlađima. Kada se odlučite da izađete sa mališanima na ručak, onda svakako želite da se i oni dobro provedu i da im ne bude dosadno.

restoran sa igraonicom

 

Upravo je u tome glavna prednost restorana koji poseduju igraonice, a više korisnih i zanimljivih informacija o njima možete da saznate u nastavku našeg teksta.

Zašto roditelji najviše vole restorane sa igraonicom?

Svi roditelji žele da sa svojom decom odu u lepo opremljen prostor, koji ima klasičan deo, za odrasle, ali i deo za decu. Ovakva mesta krasi pre svega, opuštena atmosfera, a najviše zbog toga što su roditelji zadovoljni jer su mališani na sigurnom, u njihovoj blizini, igraju se i kvalitetno provode vreme.

Glavna razlika u odnosu na restorane bez igraonice je u tome što najmlađima neće biti dosadno, roditelji ne moraju sami da ih animiraju, dok vas drugi gosti gledaju sa negodovanjem...

Kada postoji igraonica u sklopu restorana, tada roditelji mogu da računaju na kvalitetne sadržaje za mališane, kojima će njihovo vreme biti lepo popunjeno, dok odrasli međusobno ćaskaju i druže se.

Restoran sa delom za decu

Postoje takvi restorani koje odlikuje karakteristika da su baš namenjeni za porodice, odnosno za ljude sa decom. U njima deca nisu „osuđena da se smaraju“, i da jedva čekaju da pođu na neko zanimljivo mesto. Naprotiv, jedva će čekati da sledeći put opet sa roditeljima dođu u restoran koji ima deo za mališane.

restoran sa delom za decu

 

Recimo da organizujete vikend ručak. Da bi se deca lepo provela, neće biti dovoljna samo ukusna hrana i slatkiši, jer deca vole da se igraju i zabavljaju. Deo za decu je uvek lepo uređen, i tu se obično nalazi nekoliko stolova za crtanje, i deca tu mogu da pronađu slikovnice, bojanke, kao i različite igračke.

Naravno, mališani nisu prepušteni sami sebi, već je sve vreme prisutna osoba koja je animator, i koja brine o bezbednosti dece.

Restoran sa igraonicom za decu

Iz svega što smo opisali do sada, nije nikakvo iznenađenje zbog čega roditelji često biraju upravo restorane sa igraonicama za decu. Igraonice su šarene i vesele, poseduju mekane podove ili tepihe u bojama, i posebno su prilagođene maloj deci.

Kada posetite takav restoran, ni vi ni deca nećete primetiti koliko je vreme zapravo brzo prošlo, jer ćete se svi odlično zabavljati.

Iskustva sa restoranima koji imaju igraonice za decu

Iskustva ljudi i mališana koji su posetili restorane koji imaju igraonice za decu uvek su pozitivna. Razloga za to ima puno, počevši od odlične hrane, i dečijeg menija.

To bi značilo da postoji poseban jelovnik za decu, i zbog toga nećete imati problem oko hrane za najmlađe kao što ponekad biva slučaj u klasičnim restoranima. Takođe, postoji i dečiji escajg, koji se najmlađima veoma dopada.

U sklopu restorana koji su namenjeni za roditelje sa decom ne izostaju ni dečije stolice, što znači da postoje i one koje su za bebe.

Pored toga, restorani imaju i dečije toalete, koji su posebno zanimljivi jer je sve u njima malih dimenzija, to jest, minijaturno. Mali lavabo, mala wc šolja, a pored toga postoji i podloga za presvlačenje, što je bitno za roditelje koji imaju malu bebu.

Kakve su uglavnom cene u restoranima sa igraonicom?

Navešćemo jedan primer, radi lakše orijentacije – za ručak, tri glavna jela, dva dečija glavna jela, jedna čorba i tri supe, tri salate i dva kolača, potrebno je platiti oko 5500 dinara.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate restorane koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Iskustva i komentari posetilaca

Milana Aleksic
Restorani sa igraonicom mnogo su prakticni jer kada idete sa decom u restoran dosta je lakse posto mozete na miru da uzivate u rucku ili veceri dok se deca igraju u prostoru koji je njima namenjen.