Vratite se na mobilnu verziju sajta
Restorani sa baštom Restorani sa bastom - ovi restorani nude veliki izbor hrane i pica, saznajte kako odabrati restoran u skladu sa prilikom, kao i cene i akcije za ponude u restoranima sa bastom www.navidiku.rs Restorani sa baštomRESTORANI SA BASTOM Beograd RESTORANI SA BASTOM Šabac RESTORANI SA BASTOM Novi Sad RESTORANI SA BASTOM Sremski Karlovci RESTORANI SA BASTOM Novi Beograd RESTORANI SA BASTOM Čukarica RESTORANI SA BASTOM Palilula RESTORANI SA BASTOM Rakovica RESTORANI SA BASTOM Savski venac RESTORANI SA BASTOM Stari grad RESTORANI SA BASTOM Voždovac RESTORANI SA BASTOM Vračar RESTORANI SA BASTOM Zemun RESTORANI SA BASTOM Zvezdara RESTORANI SA BASTOM Grocka RESTORANI SA BASTOM Surčin RESTORANI SA BASTOM Pančevo RESTORANI SA BASTOM RESTORANI SA BASTOM Mladenovac RESTORANI SA BASTOM

Restorani sa baštom

Ako volite ukusnu hranu, dobra pića i opojne mirise proleća, leta i rane jeseni, onda su za vas kao stvoreni restorani sa baštom. Veseo razgovor sa prijateljima, nakon napornog radnog dana, u bašti pod nekom mirisnom lipom, ili sa koje puca pogled na naše reke – od toga nema boljeg scenarija za savršen dan.
 
 
 
Ovo su restorani koje odlikuje domaća i internacionalna kuhinja, a često to budu i riblji restorani. Za šta god da ste raspoloženi toga dana ili večeri, spremiće vam se na način na koji najviše volite.

Restorani sa baštom – isksutva

Postoje priče, koje su, verujemo istinite, da riblji restorani tajne o receptima riblje čorbe čuvaju i više od jednog veka. U to se svakako mogu uveriti gosti ovakvih restorana sa tradicijom i sve to potvrditi svojim nepcima, dok degustiraju specijalitete, uz pogled na reku.
Sa druge strane, restorani sa baštama nude i veliki izbor jela sa roštilja, raznih poslastica i đakonija, a i za vegetarijance svakako postoji bogat izbor hrane.
Spoj starog šarma u moderno dizajniranim ambijentima, uz prisutan duh gradskih boema koji su nekada davno tu počinjali i završavali svoje dane, učiniće da se i vi osetite delom nekadašnjeg Beograda. 
 
 
 
Za ukusnu hranu, pažljivo se biraju sveže namirnice; kvalitetan izbor starih vina i muzika u večernjim časovima, učiniće da se osećate da ste na nekom drugom mestu, daleko od svakodnevnih obaveza.  
Možete navratiti i ujutru, i popiti duplu crnu kafu ili kapućino, pod starom mirisnom lipom u bašti restorana – savršen scenario za početak dana.
Svoje društvo takođe možete okupiti, sa povodom ili bez povoda, razgovarati i opustiti se, dok oko vas miriše beogradsko leto. 
Posle par poseta restoranima sa baštom, verujemo da će vam ovo postati lepa i stalna navika, a razlog može biti jednostavno – želja da osetimo duh svog grada, i pronađemo mir od svakodnevnog stresa, u senovitoj bašti nekog beogradskog restorana.

Restorani sa baštom – cene:

Cene su u zavisnosti od vaših želja, na primer, za ručak je potrebno izdvojiti u proseku oko 700 dinara po osobi za glavno jelo, dok je za večeru potrebno oko 600 dinara. Dodaćemo cene salata, koje se kreću od 105 do 450 dinara, a za poslastice potrebno je izdvojiti od 120 do 450 dinara.
Za piće potrebno platiti od 95 do 260 dinara – prosečne cene.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate restorane ispod teskta.

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neki od restorana gde mozete naci ponudu za hranu i pice u RESTORANIMA SA BASTOM

Restorani sa baštom :
Restorani sa baštom Beograd:
Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Restorani sa baštom
Napišite komentar:
Jovana Lukic

Petak, 07.12.2018. 03:14

restoran Romanija u Surcinu, iako se nalazi malo dalje od centra grada, bas zbog toga predstavlja oazu mira. To je jedan restoran sa jako lepom bastom koji pri tome ima veoma korektne cene.

Milen Jovanovic

Utorak, 05.09.2017. 07:14

Najlepsi su kako god da okrenete restorani sa bastom. Kada je u jesen ili prolece lepo vreme, onda je zaista lepo i ugodno da sedite u nekoj lepoj basti i da budete okruzeni finim i kulturnim ljudima.

Marina Zivkovic

Četvrtak, 18.05.2017. 08:02

U svakom slucaju su ovi restorani koji nisu ni malo naivni. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

Filip Milutinovic

Četvrtak, 04.05.2017. 09:48

Koliko mi se samo cini, po mnogo cemu su ovo i vise nego dobri restorani. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

Jovana Milinkovic

Četvrtak, 20.04.2017. 01:06

Koliko mi se samo cini, po pitanju ovih restorana je svakako kvalitet nesto sto ce moci da vam posluzi kako pre tako i kasnije. Nije tu po meni nista neobicno.

Mihajlo Nastasovic

Četvrtak, 06.04.2017. 11:25

Po pravilu su ovo ubedljivo najbolji restorani u ciji kvalitet zaisat ne treba ni pre a ni kasnije da sumnjate.

Lea Stankovic

Utorak, 04.04.2017. 10:39

Po pravilu, sot se ovih restorana tice, sigurno je kvalitet nesto sto pre ili kasnije treba da dodje do izrazaja.

Todor Markovic

Utorak, 21.03.2017. 10:52

Po meni su ovo i vise nego dobri restorani. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

Simona Vucinic

Sreda, 01.03.2017. 02:25

Sto se ovih restorana tica, kvalitet je veoma bitan. Nije ipak tako jednostavno da se povrsno hrnaite u danasnje vreme.

Janko Zivanovic

Petak, 10.02.2017. 02:30

Koliko mi se samo cini, restorani sa bastom su u letenjem periodu najbolji moguci restorani.

Marta Dencevic

Utorak, 31.01.2017. 09:40

Meni je licno sto se tice restorana sa bastom veoma bitno da se opredelite za kvalitet. Sve drugo je manje bitno.

Petar Jankovic

Ponedeljak, 16.01.2017. 01:04

Ovo su jedino restorani koje mogu da posetim, narocito tokom letenjeg perioda.

Nikolina Pantelic

Utorak, 27.12.2016. 07:34

Restorani sa bastom su ipak najlepsi moguci restorani. Narocito se to odnosi na letnji period.

Ivan Stojanovic

Četvrtak, 08.12.2016. 12:48

Bas je lepo kada u danasnje vreme moze da se vidi onako neki lep restoran u kojem tokom letenjeg perioda mozete da koristite bastu.

Jana Stankovic

Sreda, 23.11.2016. 10:46

Po pitanju ovih kvalitetnih restorana, samo treba da posetite restoran Dren i sigurno da cete uzivati u pravom smislu te reci.

Biljana Brankovic

Četvrtak, 03.11.2016. 12:39

Ako trazite bas neki lep restoran sa bastom, onda je definitivno najbolje resenje za vas da se posetite restoran Tpocderska noc koja ipak moze da bude nesto posebno.

Marko Petrovic

Utorak, 13.09.2016. 10:14

Mogu slobodon sto se tice restorana sa bastom da preporucim restoran Alaska Terasa kao jedan veoma lep restoran koji se nalazi u prelepom ambijentu.

Dusan Markovic

Utorak, 09.08.2016. 01:05

Meni je jako bitno, narocito u letenjm periodu da restorani budu sa bastom. To su restorani koji meni narocito prijaju tokom toplih letnjih meseci.

Ljubinka Sreckovic

Petak, 08.07.2016. 11:31

restoran Romanija u Surcinu, iako se nalazi malo dalje od centra grada, bas zbog toga predstavlja oazu mira. To je jedan restoran sa jako lepom bastom koji pri tome ima veoma korektne cene.