Izaberite neku od pečenjara gde možete poručiti PRASEĆE PEČENJE

Beograd

Restoran MB

Svetolika Rankovića 111b
Mladenovac

Vruća jagnjetina je nadaleko čuveni specijalitet Restorana domaće kuhinje MB u Mladenovcu. To su prepoznale mnoge poznate ličnosti iz sveta glume, sporta, politike, estrade koje možete sresti u našem restoranu...
Pročitaj više

Pre 1 d poslednji put pozvana firma

Mesara kod Neše i Srkija

Ilije Đuričića 25a
Čukarica

Kada poželite sveže i kvalitetno meso za pripremu obroka, mesara Kod Neše i Srkija je prava adresa za Vas. Za meso kupljeno kod nas vršimo uslužno pečenje koje je potpuno BESPLATNO. Takođe, u našoj ponudi nalazi se vrhunsko pečenje i domaće...
Pročitaj više

Pre 23 h poslednji put pozvana firma

Etno restoran Petrović

Put za Ovču 49
Borča

Etno restoran "Petrović" pronaći ćete u Borči, nadomak Beograda, na adresi Put za Ovču broj 49. U duhu pravog srpskog restorana nacionalne kuhinje, naš etno restoran se ističe u sveopštem haosu i otuđenosti koja sve više vlada u modernom ugos...
Pročitaj više

Pečenjara TOR PLUS

Bulevar Kralja Aleksandra 352 (okretnica 55)
Zvezdara

Probajte najukusnije jagnjeće i praseće pečenje u gradu, posetite pečenjaru TOR PLUS. Pored vrhunskog čačanskog pečenja neodoljivog ukusa, u našoj ponudi nalaze se pečeni pilići, kao i jedno od najpopularnijih jela domaće kuhinje, jagnjeće sa...
Pročitaj više

Pre 20 h poslednji put pozvana firma

Praseće pečenje je mnogima omiljeno, pa se sa pravom govori da je najslađe ono što je slano. Ne konzumiramo ga svakoga dana, već obično u nekim posebnim prilikama, ali je srpski narod takav, da će te posebne prilike stvoriti, iako ih nema, samo da bi uživao u čarima mirisa i ukusa pečenja od prasetine.

Vruće praseće pečenje

Vruće praseće pečenje je nešto što ostavlja nezaboravan utisak, pa ko jednom proba, uvek se vraća ovim zalogajima. Na mnogim proslavama, svadbama, događajima, i slično, na stolu i trpezi, svoje mesto pronalazi prasetina.

Često viđamo prizor, kada se okupe prijatelji na nekom izletu, pa okrenu prase na ražnju. Kažu da je prase najlepše kada po sebi ima hrskavu kožicu. Ova hrskava kožica zavisi od mnogo toga. Dobri poznavaoci pečenja kažu da treba biti pravi majstor da bi se ono ispeklo kako treba.

Vruća prasetina

Pre svega, treba znati kako prase okretati. I ako ovo činite po prvi put, verovatno ćete biti pomalo nespretni. Ukoliko vam je potrebno da odmah imate prasetinu na svom stolu u kući, tada je najbolje da ne razmišljate previše i da okrenete naše oglašivače koji se nalaze na istoj stranici portala na kojoj čitate ovaj tekst.

Vruća prasetina stiže na vašu adresu, upakovana na najbolji mogući način, tako da se očuva sva aroma i ukus, miris, te sve ono što čini da sva čula uživaju – od očiju, preko mirisa i našeg nepca.

Pečenje od prasetine

Pečenje od prasetine može da se konzumira bilo kog dana, kada okupite prijatelje, možda baš iz tog razloga, jer ste gurmani i želite da se počastite nakon dugog i napornog radnog dana. Važno je znati kome da se obratite i da dobijete takve komade pečenja kojima će svi biti prezadovoljni. Pečenje mora da ima meru kada je u pitanju masnoća, ali isto tako i koliko soli je stavljeno u meso.

Bajadera prase – skockana prasetina

Bajaderu svi vole, i svi su čuli za nju, ali se obično misli na slatkiš. Međutim, postoji i prase bajadera, to jest, kockice prasetine, koje su tako lepo poređane, da je svaka po jedan neodoljiv zalogaj. Ako do sada niste probali bajadera prase ili skockanu prasetinu, onda je pravo vreme da to i učinite. Bićete više nego iznenađeni i zadovoljni, pa verujemo da ćete se ovom receptu uvek iznova veoma rado vraćati i ponuditi druge.

Pečenje za svadbe i slave

Svadbe i slave, ne mogu da se zamisle bez prasećeg pečenja. Iako je pravi gušt da sami pečete prase, još je bolje kada to neko učini za vas, a vi ne morate da se uopšte ništa mučite, već vam sve stiže pripremljeno na adresu, i kao takvo spremno je za konzumiranje. Pozovite telefonom i zakažite kada želite da se obavi dostava. Dostava se obavlja u zadnjem momentu, tako da praseće pečenje bude sveže, hrskavo, ukusno, aromatično, i to se vrši posebnim vozilima, sve do vašeg praga.

*Za sve dodatne i precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na istoj stranici na kojoj čitate ovaj naš tekst na portalu.

Ostavite komentar
Ocenite stranu