Vratite se na mobilnu verziju sajta
Program za ugostiteljstvo Program za ugostiteljstvo - ove firme rade projektovanje softvera. Saznajte zasto je softver bitan za poslovanje u ugostiteljstvu, kao i cene i akcije za kupovinu ili koriscenje programa za ugostiteljstvo. www.navidiku.rs Program za ugostiteljstvoPOGRAM ZA UGOSTITELjSTVO Beograd, cena POGRAM ZA UGOSTITELjSTVO Novi Beograd, cena POGRAM ZA UGOSTITELjSTVO Stari grad, cena

Program za ugostiteljstvo

Veoma je lepo imati svoj ugostiteljski objekat, odnosno restoran, kafić, kafanu, klub, splav... Sva ta mesta imaju uvek opuštenu i veselu atmosferu, u kojoj se zaboravlja na sve probleme. Ipak, vlasnicima ovih objekata, koliko god da vole svoj posao, nije uvek lako da isti organizuju.
 
 
Ponekad im je potreban verni saradnik, odnosno asistent koji će biti na radnom mestu 24 časa dnevno, uvek spreman, sa gomilom neophodnih informacija koje nam plasira u sekundi. Naravno, ovde nije reč o čoveku, već o programu za ugostiteljstvo.

Softver za ugostiteljstvo

Na primer, potrebno vam je da efikasno izdajete porudžbine. Pri tome, omogućena je odvojena štampa porudžbina za šankove i kuhinje, ponavljanje i razdvajanje porudžbina, dodatni opisi i označavanje artikala, na primer – kafa sa šlagom, sa toplim/hladnim mlekom, nemućena i slično; potom, moguće je premeštanje porudžbina sa stola na sto, određivanje redosleda izdavanja porudžbina; omogućene su sve vrste naplate i kombinovanje načina plaćanja. 

Program za restorane

Programi su prilagođeni touch screen računarima kao i mobilnim uređajima. Međutim, kako ćete poslovati u svom restoranu umnogome zavisi od optimizacije rada. Naravno da su želje klijenata imperativ, kao i njihovo brzo usluživanje, ali da biste to postigli, vaš posao mora biti maksimalno dobro organizovan. 
Iz tog razloga se pojavljuje potreba za korišćenjem prilagodljivih programa za vođenje poslova u restoranu. 

Program za kafiće

Bolja organizacija posla i ušteda resursa, to je ono najvažnije što dobijate korišćenjem softvera za kafiće. Drugačijim rečima kazano, savremeni softverski trendovi pomažu poslovanju i čine ga uspešnijim. 
Korišćenjem ovih programa, vaš rad će postati profitabilniji i rentabilniji, što je sve nemerljivo u odnosu na simboličan iznos koji je izdvojen za kupovinu i instalaciju softvera za kafiće.

Program za kafane

Savremeni softverski sistemi verovatno još nisu stigli do toga da uspešno evidentiraju bakšiš koji je zaradila plavokosa kafanska pevačica, ali zato se mogu tumačiti kao investicija koja će se vrlo brzo pretvoriti u profit. 

Softver za restorane

U tom smislu, nikako ne bi trebalo posmatrati softver za restorane kao trošak, već ulaganje u restoran, a dokaz za to su mnogi ugostiteljski objekti koji su postali značajno uspešniji nakon ove inovacije, koja je sada postala savremena potreba. 

Softver za kafane

Zamislimo sada jednu situaciju: najčešće se dešava da jedan sto ima jedinstven račun. Ipak, u praksi se događa da jedan gost želi da plati samo svoj deo. U tom smislu, softver za kafane ima mogućnost razdvajanja porudžbine, pri čemu se na lak način mogu izdvojiti stavke. Tako se od jednog računa može napraviti nekoliko računa, odnosno onoliko koliko je potrebno u datoj situaciji.
 

Program za klubove

Verovatno smo svi čuli za “muzički dinar“. To je praksa da se u klubovima koji imaju muziku na svaki račun obračuna i određeni iznos novca, namenjen muzičarima. Uz pomoć programa za klubove, moguće je da se definiše i po potrebi ova stavka uključi u račune.

Softver za kafiće

Možda želite da u svakom trenutku imate uvid u svoje poslovanje? U tom slučaju možete da se oslonite na daljinsku kontrolu stanja. Da biste bili u prilici da pratite sve što se dešava u vašem kafiću, ne morate biti u njemu fizički prisutni. Dovoljno je da pri ruci imate računar koji poseduje internet konekciju.

Program za splavove

Možda ste vlasnik splava, a trenutno se nalazite na moru, planini, ili jednostavno u svojoj kući. Sada želite da pogledate šta u vašem ugostiteljskom objektu dešava, i to ćete moći ukoliko imate program za splavove, koji uključuje i ovu opciju, uz internet, naravno.

Softver za klubove

Daljinski pristup programu je omogućen kroz zaštićen sistem. Tu su još razne druge pogodnosti, kao što je situacija kada konobar ranije završi smenu, pre nego što se naplate računi na svim stolovima. Zahvaljujući programu, sva zaduženja po stolovima, mogu se prebaciti na konobara koji svoju smenu tek započinje.

Softver za splavove

Programi za splavove poseduju sasvim prilagodljiv interfejs, na taj način što preslikavaju oblik i dimenzije splava, ali i lokacije stolova u njemu; tako se softver u potpunosti prilagođava vašem poslovanju. Na ovaj način, poslovanje možete optimizovati i značajno povećati profit.

Program za ugostiteljstvo – cena:

Cena zavisi od toga da li plaćate na mesečnom nivou ili imate trajnu licencu. U tom smislu, mesečni zakup je od 40 evra i naviše, sve do 699 evra za trajnu licencu. 
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme oglašene ispod našeg teksta. 

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neku od firmi za izradu softvera gde mozete naci ponudu za PROGRAM ZA UGOSTITELjSTVO

Program za ugostiteljstvo :
Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Program za ugostiteljstvo
Napišite komentar:
Jovana Stefanovic

Četvrtak, 30.08.2018. 12:59

Program za ugostiteljstvo zaista ne mora nesto puno da kosta. To ipak moze da bude neka pristojna cena ali je definitivno nesto sto treba da prepustite profesionalcima kao sto su PC doktori.

Petar Jankulovski

Utorak, 16.05.2017. 10:37

Kako god da okrenete, nije ovaj program ni malo jeftin.

Stojance Ristovski

Utorak, 04.04.2017. 08:55

Sto se tice ovih programa, samo treba da vam ih urade strucna lica i ako to bude tako sigurno c to biti prava stvar.

Milen Jovanovic

Petak, 17.03.2017. 07:46

Po meni je naravno veoma bitno da se na vreme odlucite o cenama.

Ivana Petrovic

Sreda, 01.03.2017. 08:20

Naravno da je ovo posebna vrsta programa koja mora i posebno da se plati.

Filip Milutinovic

Sreda, 01.03.2017. 02:35

Kako god da okrenete, ovo je posebna vrsta programa. Ukoliko se za nju odlcuite, sigurno se necete pokajati.

Mihajlo Nastasovic

Ponedeljak, 27.02.2017. 01:55

Licno smatram da je u svakom slucaju ovo posebna vrsta programa.

Petar Jankulovski

Ponedeljak, 13.02.2017. 07:53

Ovo je zaista jedna i vise nego posebna vrsta programa. Ako se vec za njega odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.

Todor Markovic

Četvrtak, 09.02.2017. 07:43

Koliko mi se samo cini, u svakom slucaju je ovo posebna vrsta programa. Ako se bas za njega odlucite, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati. On ce vam u svakom slucaju pomoci da adekvatno kontrolisete svoj rad.

Stojance Ristovski

Utorak, 31.01.2017. 08:24

Koliko mi se samo cini, sto se mene licno tice, ovde je veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

Marina Zivkovic

Ponedeljak, 30.01.2017. 12:55

Koliko mi se samo cini, ni jedan ugostitelj ne moze bez jednog ovakvog kvalitetnog programa.

Milen Jovanovic

Ponedeljak, 16.01.2017. 11:42

Licno mislim da je sto se tice ovog programa ubedljivo najbolje resenje da se odlucite za kvalitet. Oko ostalog ne treba vise nesto posebno da se brinete.

Jovana Milinkovic

Četvrtak, 12.01.2017. 08:20

Licno mislim da je sto se ove vrste pograma tice, najvaznije od svega da se odlucite za kvalitet. Ostalo i ne mora previse da vas brine.

Filip Milutinovic

Utorak, 27.12.2016. 08:02

Sto se tice ove vrste programa, ubedljivo je najbolje da platite nekom profesionalcu da ga uradi a ne nekom priucenom amateru.

Lea Stankovic

Utorak, 27.12.2016. 07:52

Sto se tice ove vrste programa, samo treba da znate da je ubeljivo najbolje resenje da se odlucite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se onda necete pokajati.

Mihajlo Nastasovic

Ponedeljak, 26.12.2016. 08:43

Ovo je ipak nesto u sta u dansnje vreme mozete da imate puno poverenje. Ako se bas odlucite za takvi mesto, sigurno se necete pokajati

Simona Vucinic

Četvrtak, 22.12.2016. 11:42

Ovo je koliko je meni poznato program koji u proseku kosta oko 300 eura. Mislim da mu generalno nije veca cena od te.

Todor Markovic

Petak, 09.12.2016. 08:39

Ako mene licno pitate, po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvlaitet i ukoliko to budete uradili, siguro se necete pokajati. Najbolje je da u tom smislu posetite neko mesto u koje mozete da imate puno poverenje da ce vam neko taj program uraditi kako treba.

Marta Dencevic

Četvrtak, 08.12.2016. 11:56

Dzabe vam od tih klinica koji programiraju za par desetina eura. Vama je ipak potreban profesionalni program koji na kraju krajeva da bi bio dobar mora da se plati nekoliko stotina eura.

Petar Jankovic

Utorak, 06.12.2016. 12:33

Licno, po meni su ovi programi suvisni. Sve bi to moglo lepo da se radi rucno bez mnogo problema i muke.

Ljubinka Sreckovic

Sreda, 23.11.2016. 11:05

Veoma kvalitetan program za ugostiteljstvo je nesto bez cega se ne moze zamisliti rad savremenih restorana ili bi radili kao da je divlji zapad u pitanju.

Nikolina Pantelic

Petak, 18.11.2016. 02:29

Moja prijateljica je skoro uradila ovaj program za sebe. Kaze da ga je uradila u agenciji Timsoft.

Jana Stankovic

Četvrtak, 03.11.2016. 11:23

Po meni se rad savremenog ugostiteljstva bukvalno ne moze zamisliti u danasnje vreme bez neke ozbilnosti, odnosno ozbiljnog programa.

Biljana Brankovic

Utorak, 01.11.2016. 11:11

Program za ugostiteljstvo zaista ne mora nesto puno da kosta. To ipak moze da bude neka pristojna cena ali je definitivno nesto sto treba da prepustite profesionalcima kao sto su PC doktori.

Ivan Stojanovic

Utorak, 13.09.2016. 08:07

U svakom slucaju je ovo program koji stiti musterije (goste) tako sto se tacno zna sta su pojeli i popili, a sa druge strane stiti i same ugostitelje, tako sto konobari ne mogu da rade sta bilo i da potkradaju gazdu.

Marko Petrovic

Utorak, 09.08.2016. 10:45

U svakom slucaju smatram da sve ono sta moze da doprinese nekom boljitku ne treba propustiti. U svakom slucaju je potrebno da svako nakon posetet nekom ugostiteljskom objektu bude zadovoljan posetom.

Dusan Markovic

Sreda, 03.08.2016. 01:07

U svakom slucaju je ovo program koji stiti musterije (goste) tako sto se tacno zna sta su pojeli i popili, a sa druge strane stiti i same ugostitelje, tako sto konobari ne mogu da rade sta bilo i da potkradaju gazdu.

Janko Zivanovic

Utorak, 05.07.2016. 10:49

Savremeno ugostiteljstvo se bez takvog jednog programa u danasnje vreme, bukvalno ne moze zamisliti. U sustini, oni dosta olaksavaju rad a i vlasnicima smanjuju mogucnost malverzacija i da budu pokradeni od osoblja.