Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Program za ugostiteljstvo
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Program za ugostiteljstvo

Veoma je lepo imati svoj ugostiteljski objekat, odnosno restoran, kafić, kafanu, klub, splav... Sva ta mesta imaju uvek opuštenu i veselu atmosferu, u kojoj se zaboravlja na sve probleme. Ipak, vlasnicima ovih objekata, koliko god da vole svoj posao, nije uvek lako da isti organizuju.

 

 

Ponekad im je potreban verni saradnik, odnosno asistent koji će biti na radnom mestu 24 časa dnevno, uvek spreman, sa gomilom neophodnih informacija koje nam plasira u sekundi. Naravno, ovde nije reč o čoveku, već o programu za ugostiteljstvo.

Softver za ugostiteljstvo

Na primer, potrebno vam je da efikasno izdajete porudžbine. Pri tome, omogućena je odvojena štampa porudžbina za šankove i kuhinje, ponavljanje i razdvajanje porudžbina, dodatni opisi i označavanje artikala, na primer – kafa sa šlagom, sa toplim/hladnim mlekom, nemućena i slično; potom, moguće je premeštanje porudžbina sa stola na sto, određivanje redosleda izdavanja porudžbina; omogućene su sve vrste naplate i kombinovanje načina plaćanja. 

Program za restorane

Programi su prilagođeni touch screen računarima kao i mobilnim uređajima. Međutim, kako ćete poslovati u svom restoranu umnogome zavisi od optimizacije rada. Naravno da su želje klijenata imperativ, kao i njihovo brzo usluživanje, ali da biste to postigli, vaš posao mora biti maksimalno dobro organizovan. 

Iz tog razloga se pojavljuje potreba za korišćenjem prilagodljivih programa za vođenje poslova u restoranu. 

Program za kafiće

Bolja organizacija posla i ušteda resursa, to je ono najvažnije što dobijate korišćenjem softvera za kafiće. Drugačijim rečima kazano, savremeni softverski trendovi pomažu poslovanju i čine ga uspešnijim. 

Korišćenjem ovih programa, vaš rad će postati profitabilniji i rentabilniji, što je sve nemerljivo u odnosu na simboličan iznos koji je izdvojen za kupovinu i instalaciju softvera za kafiće.

Program za kafane

Savremeni softverski sistemi verovatno još nisu stigli do toga da uspešno evidentiraju bakšiš koji je zaradila plavokosa kafanska pevačica, ali zato se mogu tumačiti kao investicija koja će se vrlo brzo pretvoriti u profit. 

Softver za restorane

U tom smislu, nikako ne bi trebalo posmatrati softver za restorane kao trošak, već ulaganje u restoran, a dokaz za to su mnogi ugostiteljski objekti koji su postali značajno uspešniji nakon ove inovacije, koja je sada postala savremena potreba. 

Softver za kafane

Zamislimo sada jednu situaciju: najčešće se dešava da jedan sto ima jedinstven račun. Ipak, u praksi se događa da jedan gost želi da plati samo svoj deo. U tom smislu, softver za kafane ima mogućnost razdvajanja porudžbine, pri čemu se na lak način mogu izdvojiti stavke. Tako se od jednog računa može napraviti nekoliko računa, odnosno onoliko koliko je potrebno u datoj situaciji.

 

Program za klubove

Verovatno smo svi čuli za “muzički dinar“. To je praksa da se u klubovima koji imaju muziku na svaki račun obračuna i određeni iznos novca, namenjen muzičarima. Uz pomoć programa za klubove, moguće je da se definiše i po potrebi ova stavka uključi u račune.

Softver za kafiće

Možda želite da u svakom trenutku imate uvid u svoje poslovanje? U tom slučaju možete da se oslonite na daljinsku kontrolu stanja. Da biste bili u prilici da pratite sve što se dešava u vašem kafiću, ne morate biti u njemu fizički prisutni. Dovoljno je da pri ruci imate računar koji poseduje internet konekciju.

Program za splavove

Možda ste vlasnik splava, a trenutno se nalazite na moru, planini, ili jednostavno u svojoj kući. Sada želite da pogledate šta u vašem ugostiteljskom objektu dešava, i to ćete moći ukoliko imate program za splavove, koji uključuje i ovu opciju, uz internet, naravno.

Softver za klubove

Daljinski pristup programu je omogućen kroz zaštićen sistem. Tu su još razne druge pogodnosti, kao što je situacija kada konobar ranije završi smenu, pre nego što se naplate računi na svim stolovima. Zahvaljujući programu, sva zaduženja po stolovima, mogu se prebaciti na konobara koji svoju smenu tek započinje.

Softver za splavove

Programi za splavove poseduju sasvim prilagodljiv interfejs, na taj način što preslikavaju oblik i dimenzije splava, ali i lokacije stolova u njemu; tako se softver u potpunosti prilagođava vašem poslovanju. Na ovaj način, poslovanje možete optimizovati i značajno povećati profit.

Program za ugostiteljstvo – cena:

Cena zavisi od toga da li plaćate na mesečnom nivou ili imate trajnu licencu. U tom smislu, mesečni zakup je od 40 evra i naviše, sve do 699 evra za trajnu licencu. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

30.08.2018
Jovana Stefanovic
Program za ugostiteljstvo zaista ne mora nesto puno da kosta. To ipak moze da bude neka pristojna cena ali je definitivno nesto sto treba da prepustite profesionalcima kao sto su PC doktori.
16.05.2017
Petar Jankulovski
Kako god da okrenete, nije ovaj program ni malo jeftin.
04.04.2017
Stojance Ristovski
Sto se tice ovih programa, samo treba da vam ih urade strucna lica i ako to bude tako sigurno c to biti prava stvar.
17.03.2017
Milen Jovanovic
Po meni je naravno veoma bitno da se na vreme odlucite o cenama.
01.03.2017
Ivana Petrovic
Naravno da je ovo posebna vrsta programa koja mora i posebno da se plati.
01.03.2017
Filip Milutinovic
Kako god da okrenete, ovo je posebna vrsta programa. Ukoliko se za nju odlcuite, sigurno se necete pokajati.
27.02.2017
Mihajlo Nastasovic
Licno smatram da je u svakom slucaju ovo posebna vrsta programa.
13.02.2017
Petar Jankulovski
Ovo je zaista jedna i vise nego posebna vrsta programa. Ako se vec za njega odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.
09.02.2017
Todor Markovic
Koliko mi se samo cini, u svakom slucaju je ovo posebna vrsta programa. Ako se bas za njega odlucite, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati. On ce vam u svakom slucaju pomoci da adekvatno kontrolisete svoj rad.
31.01.2017
Stojance Ristovski
Koliko mi se samo cini, sto se mene licno tice, ovde je veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
30.01.2017
Marina Zivkovic
Koliko mi se samo cini, ni jedan ugostitelj ne moze bez jednog ovakvog kvalitetnog programa.
16.01.2017
Milen Jovanovic
Licno mislim da je sto se tice ovog programa ubedljivo najbolje resenje da se odlucite za kvalitet. Oko ostalog ne treba vise nesto posebno da se brinete.
12.01.2017
Jovana Milinkovic
Licno mislim da je sto se ove vrste pograma tice, najvaznije od svega da se odlucite za kvalitet. Ostalo i ne mora previse da vas brine.
27.12.2016
Filip Milutinovic
Sto se tice ove vrste programa, ubedljivo je najbolje da platite nekom profesionalcu da ga uradi a ne nekom priucenom amateru.
27.12.2016
Lea Stankovic
Sto se tice ove vrste programa, samo treba da znate da je ubeljivo najbolje resenje da se odlucite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se onda necete pokajati.
26.12.2016
Mihajlo Nastasovic
Ovo je ipak nesto u sta u dansnje vreme mozete da imate puno poverenje. Ako se bas odlucite za takvi mesto, sigurno se necete pokajati
22.12.2016
Simona Vucinic
Ovo je koliko je meni poznato program koji u proseku kosta oko 300 eura. Mislim da mu generalno nije veca cena od te.
09.12.2016
Todor Markovic
Ako mene licno pitate, po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvlaitet i ukoliko to budete uradili, siguro se necete pokajati. Najbolje je da u tom smislu posetite neko mesto u koje mozete da imate puno poverenje da ce vam neko taj program uraditi kako treba.
08.12.2016
Marta Dencevic
Dzabe vam od tih klinica koji programiraju za par desetina eura. Vama je ipak potreban profesionalni program koji na kraju krajeva da bi bio dobar mora da se plati nekoliko stotina eura.
06.12.2016
Petar Jankovic
Licno, po meni su ovi programi suvisni. Sve bi to moglo lepo da se radi rucno bez mnogo problema i muke.
23.11.2016
Ljubinka Sreckovic
Veoma kvalitetan program za ugostiteljstvo je nesto bez cega se ne moze zamisliti rad savremenih restorana ili bi radili kao da je divlji zapad u pitanju.
18.11.2016
Nikolina Pantelic
Moja prijateljica je skoro uradila ovaj program za sebe. Kaze da ga je uradila u agenciji Timsoft.
03.11.2016
Jana Stankovic
Po meni se rad savremenog ugostiteljstva bukvalno ne moze zamisliti u danasnje vreme bez neke ozbilnosti, odnosno ozbiljnog programa.
01.11.2016
Biljana Brankovic
Program za ugostiteljstvo zaista ne mora nesto puno da kosta. To ipak moze da bude neka pristojna cena ali je definitivno nesto sto treba da prepustite profesionalcima kao sto su PC doktori.
13.09.2016
Ivan Stojanovic
U svakom slucaju je ovo program koji stiti musterije (goste) tako sto se tacno zna sta su pojeli i popili, a sa druge strane stiti i same ugostitelje, tako sto konobari ne mogu da rade sta bilo i da potkradaju gazdu.
09.08.2016
Marko Petrovic
U svakom slucaju smatram da sve ono sta moze da doprinese nekom boljitku ne treba propustiti. U svakom slucaju je potrebno da svako nakon posetet nekom ugostiteljskom objektu bude zadovoljan posetom.
03.08.2016
Dusan Markovic
U svakom slucaju je ovo program koji stiti musterije (goste) tako sto se tacno zna sta su pojeli i popili, a sa druge strane stiti i same ugostitelje, tako sto konobari ne mogu da rade sta bilo i da potkradaju gazdu.
05.07.2016
Janko Zivanovic
Savremeno ugostiteljstvo se bez takvog jednog programa u danasnje vreme, bukvalno ne moze zamisliti. U sustini, oni dosta olaksavaju rad a i vlasnicima smanjuju mogucnost malverzacija i da budu pokradeni od osoblja.