Dodaj firmu

Ne postoji niko ko ne voli da mu automobil bude blistavo čist i uredan, međutim, da li znate šta je to mobilno auto pranje? Ako prvi put možda čujete za taj termin, predlažemo da pročitate naš tekst do kraja.

Mobilno pranje automobila cena

Cene se kreću u proseku oko 1000 dinara, mogu biti niže i više, u zavisnosti koji tip vozila želite da se opere. Primera radi, za kombi vozilo trebalo bi platiti 1300 dinara, i tu se misli samo na spoljašnje pranje.

Mobilno pranje auta

Ova usluga je u svetu popularna odavno, a i kod nas, iz dana u dan, nailazi na sve više svojih pristalica. Dakle, mobilno pranje znači da ćete vi sa svog mobilnog telefona, tableta ili kompjutera, zakazati da lica iz mobilne auto perionice dođu na adresu gde je parkirano vozilo i da obave uslugu pranja.

Sve što vam je potrebno jeste internet konekcija, mada možete da se oslonite i na telefonski poziv.

Mobilno pranje automobila iskustvo

Prednost usluge mobilnog pranja automobila jeste što u svakom trenutku vaš auto može da bude sređen, a vi da budete veoma udaljeni od tog mesta. Jednostavno, daćete adresu, i dok se vi nalazite na poslu, a auto je parkiran kod vaše kuće, usluga će biti pružena.

Važno je znati da se mobilno pranje automobila obavlja veoma uredno, tako da ne ostaje ni kap vode nakon čišćenja. Za postupak uklanjanja nečistoća spolja, koristi se najmodernija hemija, tako da ćete biti prijatno iznenađeni kada nađete svog limenog ljubimca blistavo čistog kada se budete vratili.

Moguće je i poliranje, voskiranje, pranje farova... U suštini, sve je isto kao što može da se odradi u običnoj autoperionici, samo što se sve obavlja na terenu. Taj teren zaista može da bude gde god to zamislite, odnosno, onde gde ste parkirali svoje vozilo.

Naravno, pod mobilnim pranjem automobila misli se na pranje vozila spolja, jer niste tu da otključate auto kako bi bio opran enterijer četvorotočkaša.

Možda se pitate kako to ne ostaje kap vode na zemlji? Caka se krije u tome što se koriste najpopularnije i najmodernije svetske metode, koje to omogućavaju. Od trenutka kada rezervišete pranje, može da se bude na licu mesta za oko sat vremena. To bi značilo da će vaš ljubimac veoma brzo biti čist i sređen. Na sajtovima agencija koje se bave pružanjem usluge auto pranja, nalaze se paketi usluga, tako da ćete odabrati onu koja vama najviše odgovara i koja vam je potrebna.

Jasno su istaknute i cene mobilnog auto pranja, tako da nema nikakvih nedoumica. Plaćanje se vrši daljinskim putem, obično putem e bankinga, i to pre nego što se usluga pruži. Isto tako, moguće je i plaćanje gotovinom, na licu mesta, ako ste tu prisutni. U ovom slučaju, moguće je pružiti i uslugu pranja enterijera vozila, pošto možete da otključate automobil.

Mobilna auto perionica

Korisnici su izuzetno zadovoljni uslugom, pre svega zbog vrhunskih rezultata pranja, i mogućnosti da auto bude očišćen iako se vi u tom trenutku ne nalazite čak ni u blizini.

*Za sve dodatne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane