Auto folije Broutality

5.0 | 7 ocena
Ulica: Petra Kočića 45
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Auto folije Broutality
Mobilni: 064/
broutality.com

O nama

AUTO FOLIJE BROUTALITY

Osnovna delatnost firme Broutality je presvlačenje svih vrsta vozila i nameštaja, kao i zatamnjivanje automobila, farova, stop svetala, stambenih i poslovnih prostora. U našoj ponudi nalaze se originalne folije vodećih proizvođača: 3M, Oracal, Avery, Grafityp... Takođe, vršimo usluge štampe velikog formata, sečenje na kateru, dizajn i pripremu.

Iz našeg asortimana proizvoda izdvajamo folije za različite namene:

 • Presvlačenje vozila: automobila, motora, čamaca
 • Zatamnjivanje automobila, farova i stop svetala, kao i stambenih i poslovnih prostora
 • Reklamne folije
 • Presvlačenje nameštaja, bele tehnike, kuhinjskih elemenata i svih ostalih čvrstih površina

Brendiranje vozila je najefikasniji i najtrajniji vid vizuelne komunikacije koji se koristi za dugotrajno, institucionalno reklamiranje brenda ili propratnog proizvoda. Za brendiranje vozila i auto grafiku koristimo originalne folije vodećih proizvođača: Oracal, 3M, Avery Dennison, Grafityp...

Postupak presvlačenja vozila je najbrži i najjeftiniji način da poboljšate kako spoljašnji, tako i unutrašnji izgled Vašeg automobila. Na raspolaganju imamo folije koje će na pravi način zaštiti boju Vašeg automobila od štetnog uticaja sunčevih zraka, sitnih ogrebotina, kamenčića, pucanja boje ili nemarnih vozača na parkingu. Nakon skidanja folije, posle 5 do 10 godina, Vaše vozilo će zadržati svoj prvobitni izgled.

U poslednjih par godina jako je popularan postupak zatamnjivanja vozila koji obezbeđuje zaštitu protiv toplote sunčevih zraka i garantuje lepši i estetski bolji izgled Vašeg vozila. Folije prvenstveno zaustavljaju štetne UV zrake i do 99%, prigušuju jaku sunčevu svetlost i samim tim smanjuju toplotu u vozilu. Postavljanjem folija na unutrašnjost stakla povećava se njegova čvrstoća, što omogućava da se prilikom loma komadići stakla zadrže na jednom mestu. Takođe, folije štite unutrašnjost vozila od izbleđivanja.

Pored automobila, zahvaljujući postupku zatamnjivanja stakla možete zaštititi i farove na Vašem vozilu. Ovim postupkom se sprečava matiranje plastičnih farova, kao i pokrivanje sitnih oštećenja, tako da Vaši farovi duže zadržavaju atraktivan izgled. U skladu sa Vašim željama i zahtevima možete izabrati transparentnu zaštitnu foliju ili folije različitih boja i procenata zatamnjenosti.

Sun Control folije za stakla su najbolji način da Vašem domu ili poslovnom prostoru obezbedite sigurnost, privatnost i udobnost. Za zatamnjivanje objekata koristimo različite vrste folija: reflektujuće, sigurnosne folije. Reflektujuće folije poseduju različit procenat zatamnjenosti, kao i efekat ogledala koji na jakoj sunčevoj svetlosti sprečava vidljivost sa spoljašnje strane. Zahvaljujući činjenici da sprečavaju prolazak sunčevih zraka i do 80%, ova vrsta folija omogućava da bez ometanja funkcionišete unutar Vašeg doma ili kancelarije.

Sigurnosne folije poseduju nevidljive zaštite slojeve koji će Vašu imovinu zaštiti od provala i krađa, a prilikom pucanja stakla ne dolazi do njegovog raspršivanja, već komadići ostaju zalepljeni na sigurnosnoj foliji, smanjujući na taj način mogućnost od povreda. Zatamnjivanje objekata moguće je postavljanjem nekih od crnih nijansi folija sa različitim procentom zatamnjenosti.

Još jedna od usluga koje Vam nudi firma Broutality Beograd je štampa velikog formata na različitim materijalima:

 • folija
 • baner
 • mes
 • blue back
 • city light
 • camvas
 • roll up
 • zastava

Na sve usluge štampe visokog kvaliteta, kao i materijale koje koristimo dajemo garanciju od 3 godina pa naviše, u zavisnosti od mesta na kome je reklama postavljena. Stručan i profesionalni tim dizajnera nudi Vam kompletne usluge pripreme za štampu i pregršt jedinstvenih ideja. Rado ćemo saslušati sve Vaše predloge o izgledu logotipa ili reklame za Vašu firmu i pružiti svu neophodnu pomoć da zajedno dođemo do najboljeg rešenja.

Takođe, vršimo postupak sečenja na kateru koji se najviše primenjuje u izradi reklama i reklamnih natpisa, kao i za izradu nalepnica na automobilima, čamcima i ostalim ravnim i blago zaobljenim čvrstim površinama.

Broutality folije – najbolji izbor za Vaše vozilo!

Radno vreme:

Ponedeljak – petak od 08-20h
Subota od 08-15h

Auto folije Broutality, Petra Kočića 45, Beograd-Zemun.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  14.07.2020 13:35

  Rade najbolje auto folije u gradu

  Iva Markovic
  06.06.2017 12:16

  Sigurnosne folije poseduju nevidljive zastite slojeve koji ce vasu imovinu zastiti od provala i kradja,a prilikom pucanja stakla ne dolazi do njegovog rasprsivanja,vec komadici ostaju zalepljeni na sigurnosnoj foliji,smanjujuci na taj nacin mogucnost od povreda.

  Milos Bozovic
  28.03.2017 03:54

  Postupak presvlacenja vozila je najbrzi i najjeftiniji nacin da poboljsate kako spoljasnji,tako i unutrasnji izgled vaseg automobila.Na raspolaganju imaju folije koje ce na pravi nacin zastiti boju vaseg automobila od stetnog uticaja suncevih zraka.

  Sanja Kekic
  11.12.2016 03:09

  Folije koje ce na pravi nacin zastiti boju vaseg automobila od stetnog uticaja suncevih zraka,sitnih ogrebotina.Brendiranje vozila je najefikasniji i najtrajniji vid vizuelne komunikacije koji se koristi za dugotrajno,institucionalno reklamiranje brenda ili propratnog proizvoda.

  Firme u blizini

  Auto folije Stopsol Protect, Šangajska 19, Zemun, Beograd
  Auto, ogledalo i stopsol folije FolijePro, Vodovodska 160, Čukarica, Beograd
  Auto folije Dark Glass, Ariljska 2, Zvezdara, Beograd
  Auto folije IOANIS WRAPS, Tošin bunar 130, Zemun, Beograd