U ovom tekstu saznajte zbog čega je bitna keramička zaštita vozila, njene prednosti, kao i sve razloge zbog kojih bi trebalo da istu koristite.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde možete raditi KERAMIČKU ZAŠTITU

Beograd

BLACK & SHINE DETAILING - AUTOPERIONICA
BLACK & SHINE DETAILING - AUTOPERIONICA
Čingrijina bb
Zvezdara Pozovi

Auto perionica Black & Shine detaling nalazi se u Beogradu. Domaćinska atmosfera, kvalitetna usluga za sve vrste putničkih i teretnih vozila. Dubinsko pranje vozila, pink beskontaktno pranje vozila, najsavremeniji preparati za čišćenje vozila...
Pročitaj više

Deep Wash dubinsko pranje
Deep Wash dubinsko pranje
Banjica
Voždovac Pozovi

Deep Wash profesionalno dubinsko pranje u Beogradu. Detaljno dubinsko pranje automobila i svih komponenti automobila....
Pročitaj više

Novi Sad

Deki detailing
Deki detailing
Preradovićeva 57 Pozovi

Kompletno i dubinsko održavanje Vaših automobila možete sa sigurnošću da poverite auto perionici Deki Detailing. Radimo sve vrste pranja i održavanja poznatim proizvodima proverenog kvaliteta. Imamo više od 25 godina iskustva i mnoštvo zadovo...
Pročitaj više

U ovom tekstu saznajte zbog čega je bitna keramička zaštita vozila, njene prednosti, kao i sve razloge zbog kojih bi trebalo da istu koristite.

Keramička zaštita auta

Svaki vozač želi da mu automobil što duže izgleda kao da je nov, tek izašao iz salona. U tu svrhu, koriste se razne vrste zaštita. Automobili se voskiraju, i to prirodnim i sintetičkim voskom, a jedan od načina je i keramička zaštita.

Keramička zaštita za auto

Razlika je u tome što se keramička zaštita nanosi jednom na auto i to je trajno. Da bi se ovakav postupak izveo, potrebno je pre toga, odraditi temeljnu i kvalitetnu pripremu vozila, što najčešće podrazumeva poliranje.

Keramička zaštita za farove

Kada su farovi zamrljani, to bi značilo da ćete imati slabiju vidljivost, a i lošiji estetski izgled auta. Iz tog razloga se keramička zaštita stavlja i na farove. Farovi ni sa ovom zaštitom neće biti otporni na ogrebotine, na primer, ali ih zaštita može znatno ublažiti.

Keramička zaštita farova

Pre nego što se radi nanošenje keramičke zaštite, potrebno je da se farovi dobro ispoliraju. Sve se ovo radi na stručan način, tako da se ne savetuje da sami obavljate ovaj posao, već da četvorotočkaša odvezete u odabrani servis.

Keramička zaštita vozila

Dakle, osnovna svrha zbog koje se i stavlja keramička zaštita jeste da se zaštiti lak na vozilu, isto što je i u slučaju zaštite putem voska. Razlika, tj. prednost je u tome što keramička zaštita traje duže, čuva bolje vaš auto, ima i jači sjaj, a sve nabrojano vozačima dosta znači.

Keramička zaštita iskustva

Automobil je stalno u pokretu ili se nalazi na otvorenom prostoru, tako da je izložen raznim spoljašnjim faktorima, kao što su UV zraci, kiša, razne kiseline, ptičji izmet, itd. Upravo zato i štitimo vozilo, da ono što duže očuva svoj prvobitni izgled, tj. da olakšamo njegovo redovno održavanje.

Keramička zaštita stakla

I staklo se može keramički zaštititi, kao i lak na vozilu. Naravno, i za ovaj postupak je potrebna detaljna priprema u odabranom auto servisu.

Keramička zaštita laka

Lak uvek lako strada, tako da je najbolje da o tome mislite na vreme. Kao što smo saznali iz teksta iznad, keramička zaštita ne može da spreči ogrebotine koje mogu nastati, ali je sposobna da ih znatno ublaži.

Keramička zaštita auta cena

Cena nano keramičke zaštite je oko 150 do 350 evra u proseku, što zavisi od vrste vašeg vozila i od same zaštite koja se koristi.

Keramička zaštita cena

Za keramičku zaštitu vašeg automobila, potrebno je platiti između 150 i 350 evra u proseku. Cena zavisi od vrste zaštite koja se koristi, a takođe i od samog vozila. Najbolje bi bilo da pozovete odabrani servis koji će vam ovu uslugu pružiti i da se raspitate za svoj konkretan slučaj, jer samo na taj način ćete dobiti tačne i proverene informacije.

Vaša odluka da stavite keramičku zaštitu na lak, farove i staklo, svakako je dobra odluka, jer će auto dugo izgledati kao nov i održavanje će biti olakšano.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene na stranici koju upravo čitate.

Ostavite komentar
Ocenite tekst