Dodaj firmu

VDM Security video nadzor i alarmni sistemi Kamere za video nadzor

Postavka i planiranje video nadzora i alarmnih sistema na svim tipovima objekata u Mladenovcu ali i celoj Srbiji
Pročitaj više

Kralja Petra I 296, lok 56
Mladenovac, Beograd

Kamere za video nadzor Upstream ICT Alliance d.o.o. - VideoNadzor.Net

Provereno najbolji uslovi kupovine video nadzor opreme, alarmnih sistema, video interfona i mrežnih svičeva. Produženi garantni rokovi na opremu i radove! Najpovoljnije cene opreme i licencirani integratori za poslove planiranja, projektovanja, montaže i održavanja.
Pročitaj više

Druge srpske armije 9/51
Voždovac, Beograd

Alarmni sistemi i video nadzor Protekt Sistem

Osigurajte miran san Vašoj porodici i maksimalnu bezbednost Vašeg poslovnog objekta, uz sigurnosne sisteme Protect Sistem. Naša firma je licencirana za poslovne montaže, puštanje u rad i održavanje sistema tehničke zaštite, kao što su: video nadzor, alarmni sistemi
Pročitaj više

Aleksandra Ace Simovića 164
Obrenovac, Beograd

Kamere za video nadzor Maximus

Podiginite bezbednost Vašeg objekta na maksimum, uz sigurnosne sisteme MAXIMUS. Široka ponuda kvalitetne opreme i pratećeg materijala, uz pristupačne cene i ogromno iskustvo razlog je da Vaš objekat bude pod nazorom naše sigurnosne opreme
Pročitaj više

Vodovodska 183
Čukarica, Beograd

Kamere za video nadzor Videomont

Kompanija Videomont pruža usluge profesionalne ugradnje sistema za video nadzor, protivpožarnih sistema, audio, video interfona i ozvučenja. Takođe, obezbeđujemo servisiranje sistema u garantnom i vangarantnom roku
Pročitaj više

Tošin Bunar 166, lokal 2
Novi Beograd, Beograd

Kamere za video nadzor MS Security System

Obezbedite sigurnost Vašeg objekta, izaberite kompaniju MS Security System. Kao zvanični zastupnik nekih od najprestižnijih proizvođača sigurnosne opreme možemo da Vam ponudimo najsavremenije tehnologije i rešenja za Vaš dom ili radni prostor
Pročitaj više

Tošin Bunar 166, lokal 2
Novi Beograd, Beograd

Rak security systems

Osnovna delatnost kompanije RAK Security je uvoz, prodaja i servis profesionalne opreme za CCTV, dojavu požara, alarmne sisteme i auto elektroniku najpoznatijih svetskih proizvođača. Takođe, nudimo izradu kompletnih rešenja tehničke zaštite.
Pročitaj više

Milutina Milankovića 120e
Novi Beograd, Beograd

Beobum - video nadzor i alarmni sistemi

Preduzeće Beobum iz Beograda nudi Vam najbolja rešenja iz oblasti zaštite Vašeg stambenog ili poslovnog prostora. U našoj ponudi nalazi se vrhunska oprema za video nadzor, alarmni sistemi, interfoni, kao i uređaji za kontrolu prolaza i radnog vremena
Pročitaj više

Pariske komune 49
Novi Beograd, Beograd

Kamere za video nadzor Sion Gard tehnička zaštita

SION GARD d.o.o. je privredno društvo čije delovanje počiva na uvažavanju principa savremenog poslovanja, primeni najmodernijih metoda, tehnika i procedura u radu, te na apsolutnoj diskreciji i lojanosti klijentu.
Pročitaj više

Cvetanova ćuprija 20k
Zvezdara, Beograd

Master sound

Zahvaljujući perfektnom radu naše zaštitne opreme, Vaši privatni i poslovni objekti biće zaštićeni od neovlašćenog ulaska na najvišem nivou.
Pročitaj više

Bulevar Oslobodjenja 151
Voždovac, Beograd

Kamere za video nadzor Procar Security

Firma "Procar security" nalazi se u Zemunu, u Bačkoj ulici broj 68a. Domen naših usluga odnosi se na ugradnju i projektovanje video nadzora (kamera) i protivprovalnih sistema.
Pročitaj više

Bačka 68a
Zemun, Beograd

Tehnicka zastita V.I.R. Elektro

V.I.R. Elektro je firma koja se bavi ugradnjom interfona, alarmnih sistema za kuću, instaliranjem video nadzora i svih vrsta električnih instalacija.
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Carnojevica 169
Novi Beograd, Beograd

Anubis security

Kompanija Anubis security sa sedištem u ulici Buda Tomovića 41a, na teritoriji opštine Čukarica, već više od 20 godina uspešno se bavi isporukom, ugradnjom i održavanjem sistema video nadzora, alarmnih sistema, GPS sistema za praćenje vozila.
Pročitaj više

Buda Tomovića 41a
Čukarica, Beograd

Kamere za video nadzor Kupon

Kupon.rs se izdvojio iz gomile sajtova za grupnu kupovinu.. Jedan je od najboljih i najušpesnijih sajtova koji je za vrlo kratko vreme uspeo da pridobije na hiljade zadovoljnih korisnika.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 65
Zvezdara, Beograd

Kamere za video nadzor su sve prisutnije kako na stambenim i poslovnim objekttima, tako i na ulicama. Možda živite u zgradi koja ima video nadzor, pa na taj način uvek možete da vidite ko vam to dolazi u goste. To vam pruža mogućnost da se pravite da niste kod kuće, ako vam na interfonu zvoni dosadna komšinica koja samo ubija vreme.

Šalu na stranu, video nadzor ima osnovnu i glavnu funkciju a to je sprečavanje krađe. Naravno, koristi se i za druge potrebe, a o tome više saznajte u nastavku našeg teksta.

Za šta se sve koristi video nadzor?

Moderni sistemi video nadzora omogućavaju praćenje i snimanje svih događaja u i oko vaše kuće, poslovnog prostora, proizvodnog pogona... 

Snimanje svega što se dešava, ima dva dejstva, a to su preventivno i aktivno. Kada govorimo o prevenciji moguće krađe, to bi značilo da kada osobe sa lošim namerama vide da je prostor obezbeđen video nadzorom, najčešće će odustati od provale. Kamere deluju psihološki na eventualne počinioce krađe, pa statistika kaže da se kod objekata opremljenim video nadzorom značajno smanjuje procenat pokušaja izvršenja krivičnih dela.

Sa druge strane, ako do pljačke ipak dođe, kao dokaz postoji video zapis, na osnovu kojeg se može identifikovati počinilac.

Kao što smo napomenuli, video nadzor se koristi i u drugim situacijama, kao što su nadzor rada mašina, objekata, robe u prodavnicama ili skladištima, nadzor proizvodnih procesa, raznih izložbenih eksponata... Video nadzor ćemo pronaći i kod praćenja utovara i istovara robe, zatim kod bolesnika na intenzivnoj nezi, praćenja posetilaca, radnika u fabrikama i u mnogim drugim prilikama.

Analogni video nadzor

CCTV je termin koji se odnosi na korišćenje analognih video nadzor kamera u svrhu dostavljanja video signala do specifičnog monitora. CCTV (Closed Circuit TeleVision) predstavlja sistem zatvorenog kola, i samo ograničen broj ljudi i samo sa jedne lokacije može da pristupi video zapisu.

Ovaj sistem koristi DVR – Digital Video Recorder, u čijim se uređajima nalaze hard diskovi koji služe za arhiviranje video materijala. To zahteva da video signal bude digitalizovan i kompresovan, da bi bilo moguće više dana arhivirati video materijal.

Digitalni video nadzor

Posebnu pažnju bi trebalo posvetiti pravilnom pozicioniranju kamera kao i pravilnom izboru opreme. Na primer, možete imati opremu koja predstavlja poslednju reč tehnike, ali ako je ista loše postavljena, ona vam neće pružiti mnogo potrebnih informacija. To bi značilo da nemate adekvatnu zaštitu, i upravo iz tih razloga i odabir opreme ali i njenu ugradnju trebalo bi da prepustite stručnim licima.

Digitalni video nadzor se drugačije naziva IP video nadzor, i to je sistem koji pruža mogućnost arhiviranja i nadgledanja video zapisa preko računarske mreže, koristeći Internet Protocol, pa odatle i skraćenica IP.

U suštini sve je isto kao i kod analognog nadzora, s tim što IP nadzor sadrži IP digitalne kamere megapikselne rezolucije, i to od 1, 2, 3, 5 i 12 megapiksela, pa one daju i do deset puta jasniju sliku, veće rezolucije. 

Sistem video nadzora se sastoji od potrebnog broja spoljašnjih i unutrašnjih kamera, što zavisi od geometrije objekta, mogućih prilaza objektu, te od rasporeda prostorija koje bi trebalo nadgledati. Spomenimo još kao delove opreme, odgovarajuće objektive, kablovski sistem za prenos video signala, centralne uređaje koji služe za obradu i arhiviranje slika dobijenih od strane kamera, i na kraju, tu je monitor za prikaz slika.

Kada se odlučujete za nabavku video nadzora, rukovodite se time da sigurnost i bezbednost nemaju cenu, stoga obezbedite sebi što kvalitetniju opremu, kako biste predupredili sve moguće neželjene situacije.

Kamere  za video nadzor – cena:

Cena kamera za video nadzor zavise od njihovih karakteristika, pa se tako kreću u rasponu od 4500 din. sve do 79000 dinara, pri čemu ih odlikuje noćni režim rada uz odličnu rezoluciju. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.  

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane