Dodaj firmu

Evidencija radnog vremena Upstream ICT Alliance d.o.o. - VideoNadzor.Net

Provereno najbolji uslovi kupovine video nadzor opreme, alarmnih sistema, video interfona i mrežnih svičeva. Produženi garantni rokovi na opremu i radove! Najpovoljnije cene opreme i licencirani integratori za poslove planiranja, projektova...
Pročitaj više

Druge srpske armije 9/51
Voždovac, Beograd

Integrisani sistemi zaštite Jonik d.o.o.

Integrisani sistemi zaštite Jonik pružaju toliko potrebu sigurnost, bez obzira da li se radi o stambenim ili poslovnim prostorima. Za Vas izrađujemo kompletna rešenja za alarm i video nadzor, sisteme za evidenciju radnog vremena, kontrolu p...
Pročitaj više

Jurija Gagarina 28/I
Novi Beograd, Beograd

Evidencija radnog vremenar Procar Security

Firma "Procar security" nalazi se u Zemunu, u Bačkoj ulici broj 68a. Domen naših usluga odnosi se na ugradnju i projektovanje video nadzora (kamera) i protivprovalnih sistema.
Pročitaj više

Bačka 68a
Zemun, Beograd

Beobum - video nadzor i alarmni sistemi

Preduzeće Beobum iz Beograda nudi Vam najbolja rešenja iz oblasti zaštite Vašeg stambenog ili poslovnog prostora. U našoj ponudi nalazi se vrhunska oprema za video nadzor, alarmni sistemi, interfoni, kao i uređaji za kontrolu prolaza i radn...
Pročitaj više

Pariske komune 49
Novi Beograd, Beograd

Kako funkcionise evidencija radnog vremena? Svaki poslodavac, odnosno vlasnik preduzeća trudi se da kontroliše i optimizuje troškove. Jedan od načina da se to postigne jeste evidencija o tome kada zaposleni dolaze i odlaze sa posla.

Ovim putem se postiže više benefita, kao što je organizacija rada, čime se ostvaruje veća produktivnost svih zaposlenih u firmi.

Elektronska evidencija radnog vremena

Nekada davno, radnici su kucali posebne kartice kada pristignu u firmu, tj. na radno mesto, a danas se evidencija radnog vremena obavlja elektronskim putem. Postoji poseban softver koji pruža detaljno pregledanje dolaska i odlaska zaposlenih, ali pored toga program omogućuje i druge funkcije, kao što je razna statistika koju je potrebno voditi.

ERV sistemi

ERV je skraćenica od Evidencija Radnog Vremena, i u pitanju je sistem koji je osmišljen kao uspešno rešenje za srednja i mala preduzeća. Efikasnost ERV sistema se ogleda u tome da zaposlenima i poslodavcima u svakom trenutku omogućava kontrolu rada i uvid u stanje, i to u realnom vremenu.

ERV je sistem sastavljen iz dve komponente. Aplikacija funkcioniše na taj način što zaposleni unose PIN kod, nakon čega se odabere akcija, a to može biti službeni ili privatni izlazak, odlazak na pauzu, dolazak na posao i slično. Posle toga, svoj identitet potvrđuju snimanjem preko kamere koja je ugrađena na samom uređaju.

Kada je reč o drugoj komponenti, u pitanju je ERV Admin portal. To je web aplikacija kojoj se prosleđuju podaci sa uređaja.

Sistem za evidenciju radnog vremena

Ovakvi sistemi imaju mnoštvo svojih prednosti, pa ćemo nabrojati samo neke od njih: lako se obračunava broj prekovremenih sati; smanjuju se kašnjenja na posao; kontroliše se odsutnost zaposlenih; smanjuje se administracija kao i troškovi vođenja evidencije; poslovni procesi se optimizuju.

Pored nabrojanog, možete da računate i na jednostavnu ugradnju, tehničku podršku i obuku, a vrlo je važno naglasiti da se sistem u potpunosti može prilagoditi vašim potrebama i željama.

Elektronska kontrola radnika

U savremenom poslovanju, kompanije svih veličina koriste sisteme elektronske kontrole radnika, odnosno kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena. Na ovaj način se prikupljaju informacije o vremenu koje zaposleni provedu na svom radnom mestu.

Zahvaljujući automatizaciji, štedi se vreme i pojednostavljuju se procesi, tako da je teško zamislivo da se i dalje koristi zapisivanje i mehanički sistemi.

Slobodno se može reći da je evidencija radnog vremena jedan od najvažnijih faktora uspešnog poslovanja jedne firme. Na ovaj način možete videti, između ostalog, kada zaposleni izlaze u toku radnog vremena, ali i kada ostaju duže na poslu, što sve za cilj ima poboljšanje radne discipline, kao i celokupne efikasnosti rada.

Na osnovu vaših zahteva, analiziraće se potrebe koje imate, tako da ćete dobiti sistem koji je u potpunosti prilagođen upravo vama, što sve za posledicu ima uspeh u poslovanju. Firme koje pružaju ovu vrstu usluge, obavljaju projektovanje sistema za kontrolu pristupa kao i sisteme za evidenciju radnog vremena, ali i integraciju sa drugim sistemima tehničke zaštite.

Da bi projektovanje bilo precizno, potrebna je dobra komunikacija sa investitorom, ali i detaljna analiza radnih navika zaposlenih osoba.

Evidencija radnog vremena – cena sistema:

Cena sistema zavisi od potreba i zahteva klijenta, to jest, objekta u koji se ugrađuje sistem evidencije radnog vremena.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane