Dodaj firmu

GPS monitoring Upstream ICT Alliance d.o.o. - VideoNadzor.Net

Provereno najbolji uslovi kupovine video nadzor opreme, alarmnih sistema, video interfona i mrežnih svičeva. Produženi garantni rokovi na opremu i radove! Najpovoljnije cene opreme i licencirani integratori za poslove planiranja, projektova...
Pročitaj više

Druge srpske armije 9/51
Voždovac, Beograd

Rak security systems

Osnovna delatnost kompanije RAK Security je uvoz, prodaja i servis profesionalne opreme za CCTV, dojavu požara, alarmne sisteme i auto elektroniku najpoznatijih svetskih proizvođača. Takođe, nudimo izradu kompletnih rešenja tehničke zaštite....
Pročitaj više

Milutina Milankovića 120e
Novi Beograd, Beograd

Beobum - video nadzor i alarmni sistemi

Preduzeće Beobum iz Beograda nudi Vam najbolja rešenja iz oblasti zaštite Vašeg stambenog ili poslovnog prostora. U našoj ponudi nalazi se vrhunska oprema za video nadzor, alarmni sistemi, interfoni, kao i uređaji za kontrolu prolaza i radn...
Pročitaj više

Pariske komune 49
Novi Beograd, Beograd

Master sound

Zahvaljujući perfektnom radu naše zaštitne opreme, Vaši privatni i poslovni objekti biće zaštićeni od neovlašćenog ulaska na najvišem nivou.
Pročitaj više

Bulevar Oslobodjenja 151
Voždovac, Beograd

Anubis security

Kompanija Anubis security sa sedištem u ulici Buda Tomovića 41a, na teritoriji opštine Čukarica, već više od 20 godina uspešno se bavi isporukom, ugradnjom i održavanjem sistema video nadzora, alarmnih sistema, GPS sistema za praćenje vozila...
Pročitaj više

Buda Tomovića 41a
Čukarica, Beograd

U ovom tekstu ćemo govoriti o satelitskoj lokaciji vozila, odnosno temi GPS monitoring. Naime, GPS sistem se koristi za upravljanje voznim parkom kao i za praćenje vozila. Njegove osnovne osobine su daljinska kontrola i upravljanje udaljenim poslovnim procesima pomoću interneta, GPS/GPRS tehnologije, a sve u interakciji sa kontrolnim ili dispečerskim centrom, dvadeset četiri časa dnevno, svim danima u godini.

GPS sistemi za praćenje vozila

Želite li da znate trenutnu poziciju vozila, brzinu i smer kretanja? GPS omogućava da korisnik na svom PC računaru na kome ima instaliranu mapu može videti pregled kretanja vozila u određenom vremenskom periodu sa detaljnim izveštajima o kretanju i stajanju. 

Pored toga, moguće je videti očitavanje pređenog puta u kilometrima i radnih sati u određenom vremenu, kao i sva mesta kretanja i vremenskog zadržavanja vozila.

Stići će vam obaveštenje o eventualnom prekoračenju brzine, kao i najvećoj brzini koje je vozilo postiglo u nekom periodu. Primićete i izveštaje i upozorenja o kretanju van dozvoljenog radijusa ili rute kretanja. 

Možete dobiti obaveštenje o početku rada vozila, to jest, čim se vozilo pomeri sa mesta parkiranja. Bićete obavešteni e-mailom ili SMS porukom ukoliko se vozilo kreće u zabranjenoj zoni.

GPS monitoring – iskustva

U deliću sekunde, ovaj sistem će poslati tačnu poziciju praćenog objekta na vaš mobilni telefon. GPS tracker ili lokator, predstavlja veoma sigurnu zaštitu od krađe automobila, kamiona ili plovnih objekata. 

On radi po principu mobilne tehnologije, a sa satelitom se povezuje GPS signalom. SIM kartica se ubacuje u GPS traker. Na koji način GPS traker pozicionira objekat? GPS traker prikazuje poziciju objekta koji se prati koordinatama u obliku geografske širine i dužine koje šalje tekstualnom porukom na vaš mobilni telefon.

Te koordinate se upisuju u Google earth ili neku drugu mapu koja omogućava pretragu po koordinatama. Na ovaj način možete da zaštitite motor, automobil, dete, ili kućnog ljubimca ako se izgubi...

Osoba koja nosi GPS lokator, pritiskom na SOS taster, automatski šalje poruku na broj koji je podešen da lokaciju primi. Putem SMS poruke u mogućnosti ste da u različitim intervalima dobijete obaveštenje o kretanju, kao i da šaljete komande.

Evo jednog primera za praćenje vozila, to jest na koji način možete da ograničite prostor kretanja. Recimo, podesite grad Novi Sad, i ako vozilo ili neki drugi objekat koji se prati, napusti tu podešenu zonu, istog trenutka dobijate obaveštenje na mobilni telefon u vidu SMS poruke.

Poslovne prednosti GPS monitoringa

Sistemi za upravljanje voznim parkom su veoma laki za korišćenje i vrlo isplativi. Kontrolom udaljenih poslovnih procesa i upotrebom ovog sistema, postiže se efikasna kontrola voznog parka, što sve utiče na vašu poziciju na tržištu usluga transporta.

Statistički podaci govore da tokom dvadesetogodišnje primene GPS sistema u svetu, ušteda je čak dvadeset tri posto na troškovima goriva i održavanja. GPS sistem koristi mobilnu telefoniju kao i tehnologiju satelitskog lociranja, što pruža savršene mogućnosti integracije sa eksternim sistemima.

Na taj način, korisnicima je omogućena potpuna kontrola poslovnih procesa u transportu. Mogućnosti koje stoje na raspolaganju su i praćenje vozila van granica naše zemlje i na više svetskih jezika.

Satelitsko praćenje automobila nije novina, tako da je ono fabrički ugrađeno u skupe modele automobila. Korisno je znati, da za takva vozila, na osiguranje od krađe, osiguravajuće kuće odobravaju značajne popuste. 

GPS monitoring – cena:

Cena lokatora za automobile se kreće od 13920 dinara i naviše, što sve zavisi od karakteristika uređaja. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.  

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane