Tehnicka zastita V.I.R. Elektro

5.0 | 12 ocena
Ulica: Bulevar Arsenija Carnojevica 169
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Tehnicka zastita V.I.R. Elektro
Telefon: 011/
Mobilni: 060/

O nama

TEHNIČKA ZASTITA V.I.R. ELEKTRO


Firma "V.I.R. Elektro" nalazi se na Novom Beogradu u Bulevaru Arsenija Čarnojevića broj 169. Sa svojim radom započeli smo 2006. godine. Širok asortiman naših usluga nudimo svojim sugrađanima širom Beograda uz najviši vid korektne saradnje. Veoma odgovorno pristupamo svim poslovima koje nam poverite jer nam je cilj da u nama prepoznate ažurne i vrlo odgovorne ljude.

Naš domen usluga obuhvata:


Postalo je sve teže pronaći adekvatan način obezbeđenja željenog objekta. Verovatno ste se i sami do sad susretali sa neefikasnim video nadzorima i alarmima koji ne pružaju potrebnu zaštitu Vašem stanu, kući ili poslovnom objektu. Godine koje su iza nas omogućile su nam da prikupimo potrebno znanje i steknemo iskustvo za bavljenje ovom vrstom poslova.

Ugradnja alarma i video nadzora u privatnim kućama, poslovnim prostorijama ili ugostiteljskim objektima naša je uža specijalnost. Tim stručnih majstora odgovara na svaki Vaš poziv i bilo gde na teritoriji Beograda vrši ugradnju video nadzora, alarma i interfona.

Najkvalitetniji alarmini sistemi za kuću pružiće Vam spokojan san i sprečiti provalnike da naruše mir i tišinu Vašeg doma. Cena naših proizvoda u obrnutoj je srazmeri sa njihovim kvalitetom, jer svesni opšte ekonomske situacije nismo želeli da dodatno opteretimo Vaš budžet, medjutim na performansama i kvalitetu naših video nadzora, interfona i alarma nismo štedeli.

Vaše zadovoljstvo našim uslugama je naša najbolja preporuka, a saznanje da smo doprineli sigurnosti Vama bitnog objekta nam je od neizmernog značaja.

Adekvatno postavljanje električnih instalacija od strane stručnog lica sprečiće moguće kvarove većih razmera u Vašem domu ili poslovnom prostoru.

Firma za ugradnju interfona, alarmnih sistema za kuću i video nadzora, "V.I.R. Elektro" Vas očekuje.

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  10.09.2020 06:29

  ako želite da posao bude urađen bez greške onda je ovo firma za vas.mi kao stambena zajednica otona župančiča 40 novi beograd smo prezadovoljni kvalitetom i poslovnošću.s poštovanjem olivera radulović ,upravnik

  Ana Milosavljevic
  07.06.2016 11:15

  Profesionalna ugradnja sigurnosnih kamera.Najkvalitetniji alarmini sistemi za kucu pruzice vam spokojan san i spreciti provalnike da naruse mir i tisinu vaseg doma.Cena njihovih proizvoda u obrnutoj je srazmeri sa njihovim kvalitetom.

  Ivana Jovic
  10.04.2015 11:58

  Treba mi ugradnja interfona na kuci i ugradnja alarmnih sistema. Zanima me koja je cena?

  Mikan
  27.09.2013 02:46

  Zgrada ima odvojene hodnike (tz."mercedeas" zgrada na NB),na ulazu u hodnik si dvokrilna vrata ("kaubojska") i tu su 4 stana.Koliko bi kostalo postavljanje obicnog interfona po stanu. Poz i hvala.

  Milan Papulic
  21.05.2013 09:37

  Postovani , Trebaju mi odvojene ponuda za uvodjenje interfona i video nadzora. Evo osnovnih karakteristika zgrade: 1. Postoji trenutno interfon ali se mora zameniti jer nema rezervnih delova, to znaci da postoje linije od ulaza do svakog stana 2. U zgradi se nalazi 22 stana 3. Zgrada je u Velikomoravskoj br. 15, Denkova Basta, Beograd 4. Otkljucavanje ulaznih vrata treba da budu kontrolisano iz svakog stana, automatsko zakljucavanje po zatvaranju vrata ( ali vi to znate bolje od nas  ) Zamolio bih Vas da ako imate dodatnih pitanja , kao i ponudu, posaljite na ovaj mail. Srdacan pozdrav Milan Papulic Milan Papulić Projekt Menadžer t: +381 11 328 1734 m: +381 63 342 930 e: milan.papulic@gowi.rs w: www.gowi.rs

  Dejan
  20.02.2013 06:32

  Zanima me (okvirna) cena za ugradnju (obicnih)interfona,zgrada ima 21 stan i ima razvedenu instalaciju za interfone. Pozdrav

  Firme u blizini

  Video nadzor Procar Security, Bačka 68a, Zemun, Beograd
  Master sound, Bulevar Oslobodjenja 151, Voždovac, Beograd
  Tehnička zaštita Nebo, Bulevar Mihaila Pupina 10d, Novi Beograd, Beograd
  Satelitske i zemaljske antene Monitor, Milovana Milovanovića 5, Savski venac, Beograd
  Beobum - video nadzor i alarmni sistemi, Pariske komune 49, Novi Beograd, Beograd
  Antenall - sigurnosna oprema, Ljiljane Krstić 24, Zemun, Beograd
  MS Security System video nadzor i alarmni sistemi, Tošin Bunar 166, lokal 2, Novi Beograd, Beograd
  Rak security systems, Milutina Milankovića 120e, Novi Beograd, Beograd
  Integrisani sistemi zaštite Jonik d.o.o., Jurija Gagarina 28/I, Novi Beograd, Beograd
  Maximus sigurnosni sistemi, Vodovodska 183, Čukarica, Beograd
  Idi na vrh strane