Video nadzor Procar Security

5.0 | 5 ocena
Ulica: Bačka 68a
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Video nadzor Procar Security
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.procar.rs

O nama

Firma "Procar security" nalazi se u Zemunu, u Bačkoj ulici broj 68a. Domen naših usluga odnosi se na ugradnju i projektovanje video nadzora (kamera) i protivprovalnih sistema. Takođe možemo da Vam ponudimo i interfonske sisteme, uređaje i sisteme za kontrolu pristupa, kao i evidenciju radnog vremena. Tehnička zaštita iz naše ponude zadovoljiće najviše kriterijume po pitanju svog učinka.

Pored navedene osnovne delatnosti naše firme, bavimo se i montažom opreme za ozvučenje i klimatizaciju objekata, servisom i prodajom računara, prateće opreme, računarskih mreža, kao i izradom sajtova.

Među proizvodima koje Vam nudimo se nalazi:

VIDEO NADZOR

Snimanje događaja na radnom mestu ili u kući putem video nadzora, uz pomoć kamere, postignut je najbolji vid praćenja i arhiviranja aktivnosti. Uz našu modernu opremu za video nadzor, steći ćete detaljan uvid u događaje u objektu i do nekoliko meseci unazad. Posedujemo DVR snimače, dom kamere, box kamere, IR kamere, PTZ kamere i prateću opremu

ALARMI - protivprovalni sistemi

Osnovna funkcija alarma za kuće je da zaštiti Vašu privatnost i imovinu. Naši alarmi su preporučljivi za postavljanje kako na malim poslovnim i stambenim objektima, tako i kod velikih poslovnih, magacinskih prostora, banaka, sportskih cenatar i objekata za specijalne namene. Protivprovalni sistemi mogu na daljinu da nadziru objekat po Vašem izboru.

INTERFONI

Posedujemo interfone italijanskog dizajna vrhunskog kvaliteta. Možete se opredeliti za Audio i Video interfone iz naše ponude, koji su kreirani tako da ispune Vaša očeivanja po pitanju komunikacije i otvaranja vrata za ulazak u objekat po Vašoj želji.

KONTROLA PRISTUPA

Zadatak uređaja i opreme za kontrolu pristupa je da dozvole ulazak i boravak u prostorijama odrađenog objekta samo ovlašćenim licima. Prilikom dozvoljenog ulaska zaposlenih u objekat, takođe se vrši i evidencija istih i njihovo zadržavanje u objektu.

OZVUČENJE

Posedujemo ozvučenje za različite vrste objekata poput hala, poslovnih objekata, igrališta, stadiona, amfiteatara i škola za davanje važnih saopštenja.

OPREMA ZA KLIMATIZACIJU

Različite vrste sobnih klima uređaja obezbediće Vam prijatan boravak u zatvorenim prosorijama zimi i leti. Bavimo se prodajom, ugradnjom i popravkom klima uređaja marke Galanz, LG, Korel i Midea.

RAČUNARI

Proširujuci svoju delatnost možemo da Vam ponudimo i širok spektar IT usluga. Na usluzi smo manjim i srednjim preduzećima koja ne poseduju vlastiti IT sektor. Bavimo se takođe i prodajom i servisom računara i dodatne opreme. Bilo da je u pitanju hardwere, softwere, računarska mreža, web prezentacije ili Vam zatreba odgovoran servis, na pravom ste mestu.

Uspešna saradnja i zastupništvo značajnog broja firmi iz inostranstva, omogućili su nam da posedujemo adekvatam magacinski prostor sa uslovima za servis njihove opreme.

Nastojmo da u svoj rada uvedemo sistem kvaliteta ISO 9001.

Video nadzor, alarmi za kuće, kamere, tehnička zaštita i protivprovalni sistemi najvišeg kvaliteta po veoma konkurentnim cenama.

Firma "Procar security" Zemun, Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Alarmni sistemi i video nadzor Uplink Security Services, Miloša Bandića 16, Zemun, Beograd
  Tehnicka zastita V.I.R. Elektro, Bulevar Arsenija Carnojevica 169, Novi Beograd, Beograd
  Tehnička zaštita Nebo, Bulevar Mihaila Pupina 10d, Novi Beograd, Beograd
  Satelitske i zemaljske antene Monitor, Milovana Milovanovića 5, Savski venac, Beograd
  Beobum - video nadzor i alarmni sistemi, Pariske komune 49, Novi Beograd, Beograd
  Antenall - sigurnosna oprema, Ljiljane Krstić 24, Zemun, Beograd
  MS Security System video nadzor i alarmni sistemi, Tošin Bunar 166, lokal 2, Novi Beograd, Beograd
  Rak security systems, Milutina Milankovića 120e, Novi Beograd, Beograd
  Integrisani sistemi zaštite Jonik d.o.o., Jurija Gagarina 28/I, Novi Beograd, Beograd
  Maximus sigurnosni sistemi, Vodovodska 183, Čukarica, Beograd