Izaberite neku od firmi gde mozete naci ponudu za kupovinu ALARMNOG SISTEMA

Upstream ICT Alliance d.o.o. - VideoNadzor.Net

Druge srpske armije 9/51

Provereno najbolji uslovi kupovine video nadzor opreme, alarmnih sistema, video interfona i mrežnih svičeva. Produženi garantni rokovi na opremu i radove! Najpovoljnije cene opreme i licencirani integratori za poslove planiranja, projektovanja, montaže i održavanja.
Pročitaj više

Alarmni sistemi i video nadzor Protekt Sistem

Aleksandra Ace Simovića 164

Osigurajte miran san Vašoj porodici i maksimalnu bezbednost Vašeg poslovnog objekta, uz sigurnosne sisteme Protect Sistem. Naša firma je licencirana za poslovne montaže, puštanje u rad i održavanje sistema tehničke zaštite, kao što su: video nadzor, alarmni sistemi
Pročitaj više

Maximus sigurnosni sistemi

Vodovodska 183

Podiginite bezbednost Vašeg objekta na maksimum, uz sigurnosne sisteme MAXIMUS. Široka ponuda kvalitetne opreme i pratećeg materijala, uz pristupačne cene i ogromno iskustvo razlog je da Vaš objekat bude pod nazorom naše sigurnosne opreme
Pročitaj više

Videomont video nadzor i alarmni sistemi

Tošin Bunar 166, lokal 2

Kompanija Videomont pruža usluge profesionalne ugradnje sistema za video nadzor, protivpožarnih sistema, audio, video interfona i ozvučenja. Takođe, obezbeđujemo servisiranje sistema u garantnom i vangarantnom roku
Pročitaj više

MS Security System video nadzor i alarmni sistemi

Tošin Bunar 166, lokal 2

Obezbedite sigurnost Vašeg objekta, izaberite kompaniju MS Security System. Kao zvanični zastupnik nekih od najprestižnijih proizvođača sigurnosne opreme možemo da Vam ponudimo najsavremenije tehnologije i rešenja za Vaš dom ili radni prostor

Integrisani sistemi zaštite Jonik d.o.o.

Jurija Gagarina 28/I

Integrisani sistemi zaštite Jonik pružaju toliko potrebu sigurnost, bez obzira da li se radi o stambenim ili poslovnim prostorima. Za Vas izrađujemo kompletna rešenja za alarm i video nadzor, sisteme za evidenciju radnog vremena, kontrolu pristupa, kao i za zaštitu izloženih artikala

Rak security systems

Milutina Milankovića 120e

Osnovna delatnost kompanije RAK Security je uvoz, prodaja i servis profesionalne opreme za CCTV, dojavu požara, alarmne sisteme i auto elektroniku najpoznatijih svetskih proizvođača. Takođe, nudimo izradu kompletnih rešenja tehničke zaštite.

Beobum - video nadzor i alarmni sistemi

Pariske komune 49

Preduzeće Beobum iz Beograda nudi Vam najbolja rešenja iz oblasti zaštite Vašeg stambenog ili poslovnog prostora. U našoj ponudi nalazi se vrhunska oprema za video nadzor, alarmni sistemi, interfoni, kao i uređaji za kontrolu prolaza i radnog vremena

Tehnička zaštita Nebo

Bulevar Mihaila Pupina 10d

Preduzeće za tehničku zaštitu Nebo ITS d.o.o,specijalizovano je za prodaju i održavanje TP-Link mrežne i wireless opreme, kineske kompanije koja je već godinama svetski lider u mrežnoj i kominikacionoj opremi…

Sion Gard tehnička zaštita

Cvetanova ćuprija 20k

SION GARD d.o.o. je privredno društvo čije delovanje počiva na uvažavanju principa savremenog poslovanja, primeni najmodernijih metoda, tehnika i procedura u radu, te na apsolutnoj diskreciji i lojanosti klijentu.

Master sound

Bulevar Oslobodjenja 151

Zahvaljujući perfektnom radu naše zaštitne opreme, Vaši privatni i poslovni objekti biće zaštićeni od neovlašćenog ulaska na najvišem nivou.

Video nadzor Procar Security

Bačka 68a

Firma "Procar security" nalazi se u Zemunu, u Bačkoj ulici broj 68a. Domen naših usluga odnosi se na ugradnju i projektovanje video nadzora (kamera) i protivprovalnih sistema.

Tehnicka zastita V.I.R. Elektro

Bulevar Arsenija Carnojevica 169

V.I.R. Elektro je firma koja se bavi ugradnjom interfona, alarmnih sistema za kuću, instaliranjem video nadzora i svih vrsta električnih instalacija.

Anubis security

Buda Tomovića 41a

Kompanija Anubis security sa sedištem u ulici Buda Tomovića 41a, na teritoriji opštine Čukarica, već više od 20 godina uspešno se bavi isporukom, ugradnjom i održavanjem sistema video nadzora, alarmnih sistema, GPS sistema za praćenje vozila.

Kada govorimo o temi alarmni sistemi, zapravo mislimo na to kako da na najbolji mogući način obezbedimo prostor u kome živimo ili radimo.

Za sam početak teksta da kažemo da su alarmni sistemi postali veoma pristupačni, u smislu njihove cene, dok većina ljudi pogrešno misli da su oni vrlo skupi. Cena sistema se čak može uporediti sa cenama kućnih aparata koje svakako imate u svom domu.

Ugradnja alarmnih sistema

Ako ste rešili da sami kupite i instalirate alarmni sistem, u tome ćete veoma pogrešiti. Zašto? Razlog je u tome što možete da potrošite značajnu svotu novca, međutim, to vam ne predstavlja garanciju da će sistem funkcionisati pravilno.

U tom smislu, veoma je bitna pravilna, odnosno profesionalna instalacija, koja mora pored osnovne funkcije komponenti da obezbedi i pouzdanu protiv sabotažnu zaštitu, koja je od presudne važnosti da sistem funkcioniše onda kada je to zaista neophodno, a ne da jednostavno bude sabotiran. 

Kada se obratite stručnim timovima da obave profesionalnu instalaciju alarmnih sistema, to će vam garantovati izuzetnu pouzdanost, a ukoliko se odlučute na samostalno postavljanje, pomenutu sigurnost nećete imati.

Ugradnja alarma

Svi želimo da nam tehnika služi što je duže moguće, pa u tom smislu, profesionalna ugradnja sistema kao i redovno održavanje, omogućavaju dužu garanciju na opremu sistema.

Da biste imali uvid kako izgleda kada ovaj posao rade stručna lica, a kako laici, biće dovoljno da pogledate alarmne sisteme kod vaših poznanika ili prijatelja, pa ćete shvatiti sve prednosti profesionalne instalacije.

Alarmni sistemi za kuću

Pretpostavimo da imate veliku kuću u kojoj držite razne dragocenosti, ili predmete koji imaju veliku emotivnu vrednost za vas. Svakako nećete spavati mirno ako vaša kuća nije obezbeđena na pravi način.

Sigurnosni sistemi se sastoje od senzora koji služe za detekciju štetnih događaja, kao što su otvaranje vrata na vašoj kući, lom stakla, pojava požara, kretanje u prostoru, izlivanje vode, curenje gasa i slično. Sve ove situacije se mogu preduprediti uz pomoć alarmnih sistema, jer ćete vi na vreme reagovati i sprečiti eventualnu štetu.

Drugi deo sigurnosnih sistema je kontrolni panel ili alarmna centrala koja upravlja radom svih elemenata sistema, prima signale detektora i obavlja uzbunjivanje pomoću sirena, prenosi uzbunu monitoring centru, ili obaveštava korisnika putem telefona ili GSM mreže.

Napredniji sistemi se mogu kontrolisati uz pomoć kodiranih kartica ili daljinskih upravljača. Kontrolisanje je moguće i preko tastature unošenjem šifre. 

Provale se najčešće dešavaju preko ulaznih vrata, pa je zbog toga nadzor ovih vrata ujedno i najvažniji. Da bi se pratilo stanje vrata, upotrebljavaju se magnetni detektori, uz pomoć kojih vidimo status vrata, to jest, da li su otvorena ili zatvorena, ali i omogućavaju potrebno ulazno kašnjenje alarma. 

Ovakvi detektori se mogu postaviti i na svim ostalim prozorima i vratima. Takođe, postoje i detektori koji će upozoravati na lom stakla. Pomenuta dva tipa detektora predstavljaju osnovni zaštitni zid ulaska u objekat. 

Spomenimo i detektore pokreta, što bi značilo da oni reaguju na pokrete ljudskog tela kroz štićeni prostor, pa će na taj način otkriti svaki neželjeni ulazak u unutrašnjost objekta. Mogu se koristiti i za unutrašnju i za spoljašnju upotrebu. 

Alarmni sistemi – cena:

Postoje razne varijacije alarmnih sistema, što sve zavisi od izgleda objekta, ukupnog broja vrata i prozora, mogućih specifičnih zahteva klijenata, kao i od drugih uslova. Tako se cene kreću u rasponu od 150 do 770 evra. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Idi na vrh strane