Izaberite neku od firmi gde mozete naci ponudu za kupovinu OPREME ZA VIDEO NADZOR

Upstream ICT Alliance d.o.o. - VideoNadzor.Net

Druge srpske armije 9/51

Provereno najbolji uslovi kupovine video nadzor opreme, alarmnih sistema, video interfona i mrežnih svičeva. Produženi garantni rokovi na opremu i radove! Najpovoljnije cene opreme i licencirani integratori za poslove planiranja, projektovanja, montaže i održavanja.
Pročitaj više

Alarmni sistemi i video nadzor Protekt Sistem

Aleksandra Ace Simovića 164

Osigurajte miran san Vašoj porodici i maksimalnu bezbednost Vašeg poslovnog objekta, uz sigurnosne sisteme Protect Sistem. Naša firma je licencirana za poslovne montaže, puštanje u rad i održavanje sistema tehničke zaštite, kao što su: video nadzor, alarmni sistemi
Pročitaj više

Videomont video nadzor i alarmni sistemi

Tošin Bunar 166, lokal 2

Kompanija Videomont pruža usluge profesionalne ugradnje sistema za video nadzor, protivpožarnih sistema, audio, video interfona i ozvučenja. Takođe, obezbeđujemo servisiranje sistema u garantnom i vangarantnom roku
Pročitaj više

MS Security System video nadzor i alarmni sistemi

Tošin Bunar 166, lokal 2

Obezbedite sigurnost Vašeg objekta, izaberite kompaniju MS Security System. Kao zvanični zastupnik nekih od najprestižnijih proizvođača sigurnosne opreme možemo da Vam ponudimo najsavremenije tehnologije i rešenja za Vaš dom ili radni prostor
Pročitaj više

Tehnička zaštita Nebo

Bulevar Mihaila Pupina 10d

Preduzeće za tehničku zaštitu Nebo ITS d.o.o,specijalizovano je za prodaju i održavanje TP-Link mrežne i wireless opreme, kineske kompanije koja je već godinama svetski lider u mrežnoj i kominikacionoj opremi…

Master sound

Bulevar Oslobodjenja 151

Zahvaljujući perfektnom radu naše zaštitne opreme, Vaši privatni i poslovni objekti biće zaštićeni od neovlašćenog ulaska na najvišem nivou.

Anubis security

Buda Tomovića 41a

Kompanija Anubis security sa sedištem u ulici Buda Tomovića 41a, na teritoriji opštine Čukarica, već više od 20 godina uspešno se bavi isporukom, ugradnjom i održavanjem sistema video nadzora, alarmnih sistema, GPS sistema za praćenje vozila.

Da biste spavali mirnije – potrebna vam je oprema za video nadzor, koji će snimati i arhivirate sve što se događa oko vaše kuće. Da biste znali da je vaš poslovni prostor adekvatno zaštićen – takođe pribavite kamere koje će sprečiti moguće neželjene situacije. 

Ukoliko želite da svoju robu u prodavnici imate na oku, opet u pomoć pristiže video nadzor, ili ako hoćete da u svakom trenutku nadgledate kako teče proces proizvodnje u vašoj fabrici...

Kako odabrati opremu za video nadzor?

Veoma je interesantna činjenica da sigurnosne kamere deluju psihološki na lica sa lošim namerama, tako što ih odvraćaju od mogućih pokušaja provale ili krađe. Sa druge strane, ako do krađe ipak dođe, uz pomoć snimka koji je kamera napravila, olakšano je pronalaženje počinilaca krivičnog dela. 

Savet stručnjaka iz ove oblasti je da ukoliko želite da na pravi način zaštitite svoj objekat, odabir opreme za video nadzor kao i njeno postavljanje, prepustite profesionalcima. Primera radi, i najbolja oprema je bačen novac, ako se pogrešno postavi, pa snima neke uglove koji nisu toliko bitni, čime se ispušta iz vida ono što je zaista važno da oko kamere uhvati.

Oprema za video nadzor – iskustva

U današnje vreme, video nadzor doživljava pravu ekspanziju, jer pruža mnoge mogućnosti direktnog nadgledanja, snimanja i pregleda snimljenih situacija.

Sa opremom za video nadzor, dobijamo sigurnost, prevenciju zabranjenih aktivnosti, kao i bolju kontrolu.

Primena sistema za video nadzor je veoma široka, jer su oni u poslovnim objektima praktično obavezni, međutim, sve veći broj ljudi se odlučuje da kamere postavi i na svoje privatne objekte. Kada imate kamere koje danonoćno snimaju vašu kuću, to će vama i vašoj porodici svakako obezbediti sigurnost i miran san.

Oprema za video nadzor mora zadovoljiti osnovne uslove pouzdanosti, tačnosti i sigurnosti, što sve zavisi od potreba korisnika. Spomenućemo brendove kao što su Panasonic, UTC, VisionPro, koji su u stanju da zadovolje želje i najzahtevnijih korisnika. 

Tako se u ponudi može pronaći kompletan asortiman spoljašnjih i unutrašnjih kamera, mini, skrivenih i drugih kamera; tu su još i video rekorderi, kao i digitalni video rekorderi; ponuda podrazumeva i prateću opremu za video nadzor. 

Ono što svaki klijent želi, to je slika sa visokom rezolucijom, koja može prikazati i najsitnije detalje. Takođe je bitna i kvalitetna kompresija, tako da se pored analognih sistema u ponudi nalaze HD-SDI i IP sistemi. Kod IP sistema video nadzora rezolucija slike se kreće obično oko 5 mega piksela, mada može ići čak i do 12. 

Pored opreme veoma visokog kvaliteta, tim stručnjaka će osmisliti idealno rešenje, a sve u skladu sa vašim zahtevima, potrebama i željama. U tom smislu može vam biti ponuđena oprema za video nadzor za tržne centre, video nadzor za maloprodaje, javni video nadzor, praćenje svih poslovnih objekata i privatnih kuća...

Imajte svoj objekat kao na dlanu, i danju i noću, sa jednakim kvalitetom slike, što će vam sve omogućiti kvalitetna oprema. Pri tome, izbeći ćete mnoge neželjene situacije, a osećaćete se spokojnije i sigurnije kada oko kamere prati sve situacije 24 časa dnevno.

Oprema za video nadzor – cena:

Za kamere za video nadzor treba izdvojiti između 4500 din. i 79000 dinara, dok za mrežni snimač koji poseduje osam kanala, cena je u proseku 70 evra. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Idi na vrh strane