Kontakt podaci za vašu firmu

HD Plus - video nadzor i alarmni sistemi

  • 1
5.0 | 9 ocena
Obezbedite najviši stepen sigurnosti za Vaš stambeni ili poslovni objekat, uz najkvalitetniju opremu za sisteme tehničkog obezbeđenja HD PLUS. Pored veleprodaje, nudimo mogućnost izrade projekata i instalacije sigurnosnih sistema po želji ...
Pročitaj više
Bulevar Evrope 3
Novi Sad
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Zeljana Jeremic
Ukoliko vec planirate da ugradite odredjene kamere za vido nadzor, onda svakako treba da imate odgovarajucu procenu rizika kako biste bili sigurni da ce vam se to isplatiti.
Filip Milutinovic
Potrebno je da znate da su sve kamere koje se odnose na video nadzor u svakom slucaju jedan korak prema napred u smislu povecanja bezbednosti. Mada, kazu eksperti iz oblasti bezbednosti da kamere ne mogu da rese apsolutno svaki problem.
Jovana Milinkovic
Po svemu sudeci, nikada ove kamere nisu bile nesto preterano losije.
Mihajlo Nastasovic
Sto se kamera za video nadzor tice, one mogu da budu naravno i vise nego dobre i kvalitetne.
Lea Stankovic
U svakom slucaju kako god da okrenete, kamee za video nadzor nisu ni mlao jeftine. tesko da tu nekako jeftino i povoljno mozete da prodjete.
Todor Markovic
U svakom slucaju su ovo kamere koje imaju svoju pravu vrednost. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Simona Vucinic
Osnovni je problem pre svega u tome sto su ovo i vise nego skupe kamere.
Janko Zivanovic
Naravno da su ovo kamere koj su veoma vazne. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.
Marta Dencevic
Mnogi ljudi samo gledaju kako ce da ustede na video nadzoru ali to po meni jednostavno nema nikakvog smisla. Sve je to po meni jedno pravo zamlacivanje.
Petar Jankovic
Sto se tice kamera za video nadzor licno smatram da skoro svaka kuca treba da ima upravo ove kamere. Takodje smatram da su one sto se tice finansija u danasnje vreme manje vise svima dostupne.
Ljubinka Sreckovic
Licno mislim da je veoma bitno to da na nasem trzistu postoje kamere za video nadzor koje su zaista vrhunskog kvaliteta.
Ivan Stojanovic
Ako mene ptiate, svaka dobra kamera za video nadzor mora i dosta da ksta. Takoda po tom pitanju jedno bez drugoga ne ide.
Nikolina Pantelic
Vazno je samo da kamere za video nadzor budu bas dobre rezulucije i da imaju senzor za detekciju pokreta.
Marko Petrovic
kamere za video nadzor se u danasnje vreme mogu kupiti po cenama od 30 eura do 1000 eura po komadu. Sve naravno zavisi od toga sta vam je potrebno.
Jana Stankovic
Ukoliko su vam potrebne kvalitetne kamere za video nadzor samo trebad a posetite mesto koje se zove Sky MObile i da nista vise oko toga ne brinete.
Biljana Brankovic
Cula sam da se veoma kvalitetne kamere za video nadzor mogu kupiti u servisu koji se zove Ski MObile i u koji mozete da imate puno poverenje.
Dusan Markovic
Ukoliko vec planirate da ugradite odredjene kamere za vido nadzor, onda svakako treba da imate odgovarajucu procenu rizika kako biste bili sigurni da ce vam se to isplatiti.