Izaberite neku od firmi gde mozete naci ponudu za kupovinu INTERFONA

Upstream ICT Alliance d.o.o. - VideoNadzor.Net

Druge srpske armije 9/51

Provereno najbolji uslovi kupovine video nadzor opreme, alarmnih sistema, video interfona i mrežnih svičeva. Produženi garantni rokovi na opremu i radove! Najpovoljnije cene opreme i licencirani integratori za poslove planiranja, projektovanja, montaže i održavanja.
Pročitaj više

Maximus sigurnosni sistemi

Vodovodska 183

Podiginite bezbednost Vašeg objekta na maksimum, uz sigurnosne sisteme MAXIMUS. Široka ponuda kvalitetne opreme i pratećeg materijala, uz pristupačne cene i ogromno iskustvo razlog je da Vaš objekat bude pod nazorom naše sigurnosne opreme
Pročitaj više

Videomont video nadzor i alarmni sistemi

Tošin Bunar 166, lokal 2

Kompanija Videomont pruža usluge profesionalne ugradnje sistema za video nadzor, protivpožarnih sistema, audio, video interfona i ozvučenja. Takođe, obezbeđujemo servisiranje sistema u garantnom i vangarantnom roku
Pročitaj više

MS Security System video nadzor i alarmni sistemi

Tošin Bunar 166, lokal 2

Obezbedite sigurnost Vašeg objekta, izaberite kompaniju MS Security System. Kao zvanični zastupnik nekih od najprestižnijih proizvođača sigurnosne opreme možemo da Vam ponudimo najsavremenije tehnologije i rešenja za Vaš dom ili radni prostor
Pročitaj više

Satelitske i zemaljske antene Monitor

Milovana Milovanovića 5

Firma Monitor se već 25 godina bavi prodajom, montažom i servisom satelitskih i zemaljskih antena, video nadzorom, alarmima, interfonima i kontrolom pristupa. Po Vašem pozivu, naši serviseri dolaze kod Vas i otkanjaju sve kvarove na Vašim satelitskim ili zemaljskim antenama.

Master sound

Bulevar Oslobodjenja 151

Zahvaljujući perfektnom radu naše zaštitne opreme, Vaši privatni i poslovni objekti biće zaštićeni od neovlašćenog ulaska na najvišem nivou.

Video nadzor Procar Security

Bačka 68a

Firma "Procar security" nalazi se u Zemunu, u Bačkoj ulici broj 68a. Domen naših usluga odnosi se na ugradnju i projektovanje video nadzora (kamera) i protivprovalnih sistema.

Tehnicka zastita V.I.R. Elektro

Bulevar Arsenija Carnojevica 169

V.I.R. Elektro je firma koja se bavi ugradnjom interfona, alarmnih sistema za kuću, instaliranjem video nadzora i svih vrsta električnih instalacija.

Ako živite u stambenoj zgradi, bilo gde u gradu, svakako na ulaznim vratima posedujete interfon. Interfoni imaju više prednosti, a jedna od njih je da su vrata stalno zaključana, to jest, kada neko dolazi u vašu zgradu, pošto nema ključ jer nije jedan od stanara, ne može da ušeta tek tako, već mora da pozvoni na taster, pa će određeni stanar iz svog stana otključati ulazna vrata zgrade.

Na taj način ste osigurani od toga da bilo ko može ući u vaš objekat, dok upotrebom video interfona možete i da vidite ko je ispred vrata.

Video interfon

Ova vrsta interfona je kreirana na taj način da zadovolji sve sigurnosne potrebe savremenih korisnika. Uz pomoć video interfona ostvarujete komunikaciju i otvaranje električne brave, a pored toga vršite nadgledanje prostora i bez ostvarenog poziva.

U ponudi na tržištu se nalaze modeli video interfona koji su namenjeni za više ili za samo jednog korisnika.

Interfonski elementi podrazumevaju interfonske slušalice, koje se nalaze u vašem stanu, i one mogu biti standardnog ili modernog dizajna. Pozivne panele možete pronaći u raznim bojama i dimenzijama, sa nazidnom ili uzidnom doznom. 

Moduli za slušalice omogućavaju tajnost razgovora koji se vrši između pozivnog panela i slušalice. U zavisnosti od tipa vrata, uz svaki sistem se montira i električna i interfonska mehanička brava.

Ugradnja interfona

U ponudi firmi koje se bave ovom delatnošću može se pronaći širok asortiman poznatih svetskih proizvođača video i audio interfonskih sistema i kompleta. Sve to obećava vrhunski kvalitet, uz atraktivan dizajn.

Tako se u ponudi nalaze videointerfonski monitori i pozivni paneli, električne brave, interfonske slušalice, elektromagnetične brave, hands free monitori, interfon moduli, šalterski interfoni, interfonski kompleti...

Na primer, interfonski komplet za jednog korisnika ima sledeće performanse: povezivanje dva nezavisna korisnika kao i mogućnost priključenja dodatnih slušalica paralelno; za otvaranje električne brave nije potreban dodatni trafo, dok je spoljna jedinica metalna i predviđena za ugradnju u zid.

Video interfoni

Video interfone krasi ekskluzivan dizajn, a služe za poziv, to jest dvosmernu komunikaciju, otvaranje električne brave, kao i video nadzor. Ekran i kamera su u boji, a moguć je razgovor bez slušalice, to jest slobodnih ruku. Zanimljivo je da je ugao kamere podesiv, što  znači da se može pomerati gore i dole, levo i desno, u zavisnosti šta želite da se na kameri vidi.

Ljudi takođe vole da čuju da postoje promenljive melodije za poziv. Na sve interfone dobijate garanciju koja najčešće iznosi oko dve godine. 

Video interfone karakteriše lakoća instaliranja i upotrebe, dugotrajnost, izdržljivost, a sve to uz atraktivan i savremen dizajn, po prihvatljivim cenama koje su prilagođene mogućnostima krajnjih korisnika.

Upotebom video interfona vi ste na kvalitetan, jednostavan i pre svega ekonomičan način obezbedili vaš poslovni ili životni prostor. 

Pored ugradnje audio i video interfona, u ponudi je i njihovo servisiranje, ako se za tim ukaže potreba.

Dakle, pošto imate ugrađen video interfon, možete da vidite ako na ulaznim vratima zgrade zvoni dosadna komšinica i da odlučite da li želite da ćutite, ili da kažete: „Nisam tu!“, na šta će možda ona odgovoriti: „Dobro, doći ću drugi put!“

Interfoni – cena:

Interfonski audio kompleti za jednog korisnika se kreću od 180 evra i naviše. Za nazidne pozivne stanice trebalo bi izdvojiti od 120 do 325 evra, a za video interfone treba platiti od 210 do 675 evra. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta. 

Idi na vrh strane