Rak security systems

5.0 | 1 ocena
Ulica: Milutina Milankovića 120e
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Rak security systems
Telefon: 011/
www.rak.co.rs

O nama

RAK SECURITY SYSTEMS

Kompanija RAK postoji i uspešno radi od 1993. godine kao specijalizovana firma za uvoz i distribuciju profesionalne tehnike, opreme i sistema za IP CCTV, analogni video nadzor, komunikacione mreže i opreme, kontrole pristupa, protivprovalne sisteme, profesionalne audio tehnike i sisteme za dojavu požara. Takođe, pružamo profesionalnu pomoć arhitektama, projektantima i inženjerima pri dizajnu i izradi kompletnih rešenja tehničke zaštite, sistema signalizacije i dojave.

Sa željom da našim klijentima ponudimo najsavremenije sisteme tehničke zaštite konstantno ulažemo u razvoj i edukaciju naših zaposlenih, kao i u raznovrsnost proizvoda, u skladu sa najnovijim tehnologijama. Poslovne aktivnosti kompanije podeljene su u dva segmenta:

 • RAK Security Systems – uvoz, prodaja i servis profesionalne opreme za CCTV, dojavu požara i protivprovalu, kontrolu pristupa, računarske mreže, interfonske i video interfonske sisteme, alarmne sisteme za automobile i auto elektroniku najpoznatijih svetskih proizvođača.
 • RAK konsalting – izrada idejnih rešenja, dizajn i projektovanje sistema tehničke zaštite (IP CCTV, dojava požara, kontrola pristupa, ozvučenje i protivprovalni sistemi) i komunikacija (LAN, interfonski sistemi, telefonija).

Od nedavno RAK Security Systems je postao partner kompanije Planet, vodećeg tajvanskog proizvođača IP-baziranih proizvoda i mrežnih industrijskih rešenja. Zahvaljujući tome, našim klijentima možemo da ponudimo inovativnu opremu za mrežna rešenja koja se zasniva na Activating IP Power tehnologiji. Svi uređaji zasnovani na ovom konceptu doprinose uštedi energije, lako se instaliraju, imaju visoke performanse, ali i prihvatljive cene.

RAK Security Systems je zvanični distributer još jedne tajvanske kompanije DIGIEVER koja je vodeća u oblasti IP rešenja za video nadzor. Na taj način u mogućnosti smo da prvi realizujemo futureproof koncepciju otvorenog i visoko integrisanog hardvera kao opcije za snimanje i monitoring maksimalnog kvaliteta, uz razumnu cenu.

Osim inovativnih proizvoda napravljenih tako da odgovore svim izazovima kojima sistemi tehničke zaštite treba da odgovore u savremeno vreme, našim klijentima obezbeđujemo i kvalitetnu uslugu, kompletnu tehničku podršku i konsultacije, dobar marketing, kao i bezbednost, sigurnost i bezbrižnost koje su neprocenjive.

RAK Security, Milutina Milankovića 120E, Novi Beograd

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Iva Markovic
  31.08.2016 07:32

  Izrada idejnih resenja,dizajn i projektovanje sistema tehnicke zastite.Generalni zastupnik tajvanske kompanije za video nadzor Digiever,kompletna tehnicka podrska,sve phvale.Sigurnost im je na prvom mestu.

  Firme u blizini

  Tehnicka zastita V.I.R. Elektro, Bulevar Arsenija Carnojevica 169, Novi Beograd, Beograd
  Video nadzor Procar Security, Bačka 68a, Zemun, Beograd
  Master sound, Bulevar Oslobodjenja 151, Voždovac, Beograd
  Tehnička zaštita Nebo, Bulevar Mihaila Pupina 10d, Novi Beograd, Beograd
  Satelitske i zemaljske antene Monitor, Milovana Milovanovića 5, Savski venac, Beograd
  Beobum - video nadzor i alarmni sistemi, Pariske komune 49, Novi Beograd, Beograd
  Antenall - sigurnosna oprema, Ljiljane Krstić 24, Zemun, Beograd
  MS Security System video nadzor i alarmni sistemi, Tošin Bunar 166, lokal 2, Novi Beograd, Beograd
  Integrisani sistemi zaštite Jonik d.o.o., Jurija Gagarina 28/I, Novi Beograd, Beograd
  Maximus sigurnosni sistemi, Vodovodska 183, Čukarica, Beograd
  Idi na vrh strane