Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Katarina Perisic
Koliko je meni poznao ubedljivo najbolja kontrola pristupa je sistem kontole ulaska preko odgovarajucih kartica koje moraju da se ocitaju na odgovarajucem senzoru.
Filip Milutinovic
U svakom pogledu je kontrola pristupa potrebna za velike firme. Samo u tom slucaju se po meni kompletna investivja moze u potpunosti isplatiti. Za manje objekte to vec i nije toliko veliki slucaj koliko mi se samo cini.
Jovana Milinkovic
Samo treba da znate da je kontrola pristupa nesto sto bi pre ili kasnije trebalo da se debelo plati. Mada, po meni je ovo odlican vid zastite samo nije bas previse po meni jeftin.
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju ona treba da se dosta plati kako god da okrenete.
Lea Stankovic
U svakom slucaju je kontrola pristupa nesto sto pre ili kasnije treba da se plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Todor Markovic
U svakom slucaju ona treba i mora da se uradi bez nekih vecih problema. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Simona Vucinic
Nije svaka kontrola pristupa ista a samim tim nisu iste ni cene. Naravno, da dobar sistem za pristupnu kontrolu ima neku realativno jacu cenu. Nista tu po meni nema neobicno.
Janko Zivanovic
Po meni je sto se ove kontrole tice, pre ili kasnije sigurno kvalitet nesto sto ce da dodje do izrazaja.
Marta Dencevic
Pre svega, smatram da se mnogi ljudi dzebe opterecuju sa ovim stvarima.
Petar Jankovic
U svakom pogledu je kontrola pristupa nesto sto mora debelo da se plati. Sve drugo je sto se mene tice, daleko manje vazno. Kontrola pristupa je nesto u ciji kvalitet sigurno ne treba da sumnjate.
Ljubinka Sreckovic
U svakom slucaju je kontrola pristupa nesto sto cesto mora onako debelo da se plati i bez cega ne moze.
Ivan Stojanovic
Kontrola pristupa nije za svakoga vec samo za one koji inace imaju nesto dublji dzep.
Nikolina Pantelic
Ovo su veoma skupi sistemi i zbog toga jednostavno nisu za svaciji dzep.
Marko Petrovic
idite samo u Galeniku ili Nis pa cete moci iz prve ruke da se uverite sta podrazumeva posao kontrole pristupa i koji su tu pre svega savremeni i moderni tehnicki uredjaji u pitanju.
Jana Stankovic
Veliki privredni sistemi po meni ne mogu da se zamisle bez savremene kontrole pristupa. Zato treba da posetite V.I.R elektro i sigurno se onda necete pokajati.
Biljana Brankovic
Rad savremenih firmi se jednostavno u danasnje vreme ne moze zamisliti bez kvalitentih i funkcionalnih sistema za pristupnu kontrolu. Zbog toga po tom pitnaju trebad a se obratite Anubis Security i tamo se licno uverite u kvalitet.
Dusan Markovic
Koliko je meni poznao ubedljivo najbolja kontrola pristupa je sistem kontole ulaska preko odgovarajucih kartica koje moraju da se ocitaju na odgovarajucem senzoru.