O nama - KAFANA ŠVALER


Kafana Švaler nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji u gradu i poput prijatelja Kafana Korčagin, Kafana Limun Žut i Kafana Mala Maca, predstavlja simbol najboljeg kafanskog provoda u Beogradu. Za sve one koji imaju nedoumicu u značenju reči “švaler”, ona je nastala od korena francuske reči chevalier, što znači vitez.

Kapacitet Švaler kafane je 130 ljudi, a enterijer zadovoljava visoke estetske kriterijume, a iako nije tipičan kafanski. Poseban šmek našoj toploj i domaćinskoj atmosferi daju simpatične tapete, umetničke slike mrtve prirode, stari lusteri, osvetljenje, ali i natpisi po zidovima. U trenutku kada napravite predah od zaista spektakularnog provoda koji Vas očekuje iz nedelje u nedelju, možete pročitati po koji zanimljivi citat: ”Kad bi majka znala sta ja znam, tukla bi me svaki dan...”, “Ljubio sam puno i dosta, samo jedna na mom srcu osta!”, i jedna od Željka Jevtovića - “Mili bože sve su žene iste napiju me, pa me iskoriste…”

Ove veoma simpatične, ali i poučne rečenice lepo će Vas nasmejati, dok uživate u provodu sa Vašim prijateljima ili voljenom osobom. Što se muzike tiče, u kafani Švaler očekuju Vas vrhunski izvođači, ozvučeni tamburaši i bendovi koji će Vaš provod učiniti fenomenalnim. Ono što je sigurno dobar provod u našoj kafani ne izostaje.

Kafana Švaler je idealno mesto za sve ljubitelje boemskog uživanja i dobrog noćnog provoda. U našoj kafani gaji se tradicija veoma pristojnih cena, što znači da nećete morati da potrošite pravo malo bogatstvo kako bi se dobro proveli. U našoj ponudi nalazi se raznovrstan izbor vina i domaće rakije, po najpovoljnijim cenama u gradu. Kod nas je sve podređeno Vašem uživanju i maksimalno dobrom provodu.

Topli kutak kafane Švaler uvući će Vam se u srce već pri prvom dolasku, jer pravi merak se ovde prosto doživi. Ukoliko ste meraklija i volite da se provodite u kafanskom duhu, Švaler je pravo mesto za Vas!

Radno vreme:
Svaki dan od 09h-02h

Pratite nas na Facebook-u!

Adresa: Kafane Švaler, Đuke Dinić 2, Zvezdara, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

12.06.2018 03:01
Aleksandar Mihajlovic

Zagarantovan najbolji provod u Kafani Svaler. Redovan sam gost ove kafane i svaki put se iznova i iznova odusevim atmosferom koja bude fenomenalna. Dobar izbor pica,ali i jako povoljne cene.

25.04.2015 12:50
Nevena Markovic

Kafana Švaler je sjajno mesto za provod. Najbolji ste, ne menjamo vas!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Kafane
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kafana Švaler
  • Kafana Švaler,
  • Kafana Švaler Beograd,
  • Svaler kafana radno vreme,
  • kafana kod Vuka radno vreme