Kafana Švaler

5.0 | 16 ocena
Ulica: Đuke Dinić 2
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Kafana Švaler
Mobilni: 061/

O nama

KAFANA ŠVALER


Kafana Švaler nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji u gradu i poput prijatelja Kafana Korčagin, Kafana Limun Žut i Kafana Mala Maca, predstavlja simbol najboljeg kafanskog provoda u Beogradu. Za sve one koji imaju nedoumicu u značenju reči “švaler”, ona je nastala od korena francuske reči chevalier, što znači vitez.

Kapacitet Švaler kafane je 130 ljudi, a enterijer zadovoljava visoke estetske kriterijume, a iako nije tipičan kafanski. Poseban šmek našoj toploj i domaćinskoj atmosferi daju simpatične tapete, umetničke slike mrtve prirode, stari lusteri, osvetljenje, ali i natpisi po zidovima. U trenutku kada napravite predah od zaista spektakularnog provoda koji Vas očekuje iz nedelje u nedelju, možete pročitati po koji zanimljivi citat: ”Kad bi majka znala sta ja znam, tukla bi me svaki dan...”, “Ljubio sam puno i dosta, samo jedna na mom srcu osta!”, i jedna od Željka Jevtovića - “Mili bože sve su žene iste napiju me, pa me iskoriste…”

Ove veoma simpatične, ali i poučne rečenice lepo će Vas nasmejati, dok uživate u provodu sa Vašim prijateljima ili voljenom osobom. Što se muzike tiče, u kafani Švaler očekuju Vas vrhunski izvođači, ozvučeni tamburaši i bendovi koji će Vaš provod učiniti fenomenalnim. Ono što je sigurno dobar provod u našoj kafani ne izostaje.

Kafana Švaler je idealno mesto za sve ljubitelje boemskog uživanja i dobrog noćnog provoda. U našoj kafani gaji se tradicija veoma pristojnih cena, što znači da nećete morati da potrošite pravo malo bogatstvo kako bi se dobro proveli. U našoj ponudi nalazi se raznovrstan izbor vina i domaće rakije, po najpovoljnijim cenama u gradu. Kod nas je sve podređeno Vašem uživanju i maksimalno dobrom provodu.

Topli kutak kafane Švaler uvući će Vam se u srce već pri prvom dolasku, jer pravi merak se ovde prosto doživi. Ukoliko ste meraklija i volite da se provodite u kafanskom duhu, Švaler je pravo mesto za Vas!

Radno vreme:
Svaki dan od 09h-02h

Pratite nas na !

Adresa: Kafane Švaler, Đuke Dinić 2, Zvezdara, Beograd

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Aleksandar Mihajlovic
  12.06.2018 03:01

  Zagarantovan najbolji provod u Kafani Svaler. Redovan sam gost ove kafane i svaki put se iznova i iznova odusevim atmosferom koja bude fenomenalna. Dobar izbor pica,ali i jako povoljne cene.

  Nevena Markovic
  25.04.2015 12:50

  Kafana Švaler je sjajno mesto za provod. Najbolji ste, ne menjamo vas!

  Firme u blizini

  Kafana Pavle Korčagin, Ćirila i Metodija 2a, Zvezdara, Beograd
  Kafana Mala Maca, Sindjeliceva 3, Beograd, Vračar, Beograd
  Kafana Limun Zut, Dimitrija Tucovića 88, Beograd, Zvezdara, Beograd
  Kafana Jazbina, Bulevar Kralja Aleksandra 89, Zvezdara, Beograd
  Kafana Ona moja, Vojvode Šupljikca 31a, Beograd, Zvezdara, Beograd
  Kafana Naša Priča, Ilije Garašanina 26, Beograd, Palilula, Beograd
  Kafana Štikla i Burence, Đerdapska 20, Beograd, Vračar, Beograd
  Kafana Mala Moja, Svetozara Markovića 49, Beograd, Vračar, Beograd
  Kafana Premijera, Mileševska 73, Beograd, Vračar, Beograd
  Red Cruz kafana, Žička 21, Vračar, Beograd
  Idi na vrh strane