Kafana Kapetanov Bunar

  • 2
5.00 | 3 ocena

O nama - KAPETANOV BUNAR KAFANA


Kafana Kapetanov Bunar nalazi se u centru Beograda u Kapetan Mišinoj ulici broj 37. Ovde ćete biti dočekani ljubazno, a kafana za razliku od onih na koje ste do sada navikli, nudi nešto sasvim posebno.

Kafana Kapetanov Bunar za svoje goste pripremila je izvanredan muzički program uz poznate starogradske pesme i očaravajuće zvuke tamburaša.

Pozitivna energija i fenomenalan provod, uz mnoga iznenađenja koja vas ovde čekaju, učiniće vam noćni izlazak nezaboravnim i poželećete da se opet što pre vratite.

Kafana Kapetanov Bunar organizuje veselje do ranih jutarnjih sati, i radi za vas pet dana u nedelji.
Širok asortiman pića, niske cene, ljubazno osoblje i gosti puni dobrog raspoloženja i pozitivne energije, nateraće vas da se ovde uvek rado vratite. Uz dobre pesme svakako će i vaše raspoloženje da dostigne najviši nivo.

Kafana Kapetanov Bunar sastoji se od dva nivoa koji čine jednu celinu. Enterijer je ukrašen specifičnim ciglama, kamenom i drvenim stolovima koji su prekriveni autentičnim crvenim stolnjacima.

Ventilacija je odlično urađena tako da nikada nije zagušljivo. Odlično ozvučenje, omiljeno piće i pesme tamburaša učiniće da se potpuno prepustite pravoj kafanskoj atmosferi u kojoj vlada samo dobro raspoloženje.

Kafana Kapetanov Bunar može se između ostalog pohvaliti i izuzetno ljubaznim osobljem, koje vam uvek stoji na raspolaganju i koje će uz osmeh, ako to vi budete tražili, i popričati sa vama.

Gosti na raspolaganju imaju i veliki izbor domaćih i stranih pića, koktela, piva i domaćih rakija po niskim cenama kojima niko ne može da odoli. Zato nemojte da se brinete oko plaćanja, već se jednostavno prepustite zabavi i uživanju.

Kafana Kapetanov Bunar poznata je po svojoj originalnosti gde vas uvek čekaju odlična ponuda i kvalitetan muzički program.

Uživajte pet dana u nedelji samo za svoju dušu.

Iskustva i preporuke posetilaca

17.06.2015 03:16
Boban Brkic

Kafana Kapetanov bunar me je odusevila u potpunosti. Ne izlazim cesto ali zato kada izadjem volim da to bude kvalitetan izlazak a to ovde svakako jeste. Svaka cast!

05.06.2015 03:33
Isidora Kopunovic

Povremeno izadjem sa drustvom sa faksa u kafanu Kapetanov bunar, skroz je ok mesto, mada je po meni za malo stariju ekipu ali nama to nije smetalo da se super provedemo!!!

28.05.2015 04:46
Jovana Nedić

U kafani Kapetanov bunar je uglavnom starija ekipa sto je super. I uvek je super atmosfera!

18.05.2015 02:19
Jovan Toskovic

Kapetanov bunar je najbolja kafana u Beogradu. Odlicno sredjena i sa veoma povoljnim cenama pica. Svaka cast momci!!!

07.05.2015 03:12
Ivana Jovic

Veoma cesto izadjem u kafanu Kapetanov bunar i uvek se super provedem. Uvek uspete da napravite sjajnu atmosferu!

29.04.2015 12:35
Milos Jovanovic

Kafana Kapetanov bunar je jedna od retkih kafana koje imaju veoma sirok izbor pica. Sve pohvale!

25.04.2015 10:44
Marko Bjelic

Kafana Kapetanov bunar je pravo mesto za sve one koji vole dobru muziku, stariju ekipu i dobar provod.Odlicna atmosfera...

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Kafane
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kafana Kapetanov Bunar
  • kafana kapetanov bunar,
  • kafana kapetanov bunar u beogradu,
  • kapetanov bunar,
  • kafana kapetanov bunar radno vreme,
  • kafana kapetanov bunar rezervacije,
  • broj za rezervacije kafana kapetanov bunar,
  • Kafana Kapetanov Bunar radno vreme