Kafana Ona Moja Na Vodi

  • 2
5.00 | 3 ocena

O nama - ONA MOJA NA VODI KAFANA


Kafana Ona Moja Na Vodi je, može se reći, letnja varijanta kafane Ona Moja. Smeštena je ispod Brankovog mosta, sa gradske strane na Savi.

Kafana Ona Moja Na Vodi u letnjem periodu okuplja sve goste koji žele iz grada da se presele na splav i iskuse najluđi noćni provod na vodi. Leto je idealno za noćne izlaske na vodi.

Kafana Ona Moja Na Vodi postoji samo zbog vas, i onda kad tugujete i onda kad lumpujete ili kad proslavljate neki važan datum.

Kaže se: "Ako je pravilno upotrebljena, kafana je najlepše mesto na svetu". Kafana Ona Moja Na Vodi upravo to ima za cilj. I za mlade i za one malo starije, ovo je idealno mesto koje pruža nezaboravan provod koji se dugo pamti.

Kafana Ona Moja Na Vodi garantuje vam maksimalno uživanje u pravoj boemskoj atmosferi. Uz veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, piva, vina i koktela, ne smete propustiti ni veliki izbor domaćih rakija po kojima je ovo mesto poznato.

Kafana Ona Moja Na Vodi radi za vas pet dana u nedelji (sreda, četvrtak, petak, subota i nedelja).

Koji god dan da izaberete, imajte na umu da vas čeka nezaboravan provod. Usluga u kafani Ona Moja Na Vodi podignuta je na najviši nivo.

Kafana Ona Moja Na Vodi preferira zvuke pop i folk muzike u kojoj gosti mogu uživati do sitnih sati. U svakom slučaju, jedno je sigurno – ako dođete ovde nećete se pokajati, verovatno ćete i vi postati stalno viđen gost.

Kafana Ona Moja Na Vodi ima najkvalitetnije ozvučenje, dok muzički repertoar u potpunosti zadovoljava različite ukuse gostiju.

Pravo uživanje uz vrhunsku uslugu , dobru pesmu i omiljena pića su nešto o čemu se stalno priča, kada je u pitanju kafana Ona Moja Na Vodi.

Dođite i zabavite se u jednoj od najlepših kafana na vodi.

Iskustva i preporuke posetilaca

28.06.2018 04:04
Mile Banduka

Najpopularnija kafana u Beogradu u toku leta.Prelep i ugodan prostor,kvalitetna pica...Ma sve najbolje mogu reci kada je u pitanju kafana Ona Moja na vodi. Cista desetka.

18.06.2015 01:24
Petar Ikovic

Za vikend sam bio sa drustvom po splavovima i na kraju smo zavrslili u kafani Ona moja na vodi. Proveli smo se nikad bolje i od sada samo tamo idemo. Fenomenalna atmosfera!!!

06.06.2015 12:07
Biljana Mandic

Kafana Ona moja na vodi je pravo osvezenje za provod u bg-u..sinoc sam bila i super sam se provela...fenomenalana atmosfera..

29.05.2015 01:34
Nikola Maksimovic

Da li kafana Ona moja na vodi radi za vikend, je li pocela sezona?

18.05.2015 02:22
Marko Bjelic

Da li neko zna da li je pocela sa radom kafana Ona moja na vodi?

08.05.2015 01:18
Milan Ilić

Kafana Ona moja na vodi je pravi primer za vrhunski provod u Beogradu.

30.04.2015 12:41
Jovan Toskovic

Pravo boemsko uzivanje..Sve pohvale za kafanu Ona moja na vodi. Odlicno mesto za uzivanje i dobar provod!

25.04.2015 11:47
Ivana Jovic

Kafana Ona Moja na vodi najbolji je nacin da u provodu utopite srecu ili tugu :) Fenomenalni ste!!!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Kafane
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kafana Ona Moja Na Vodi
  • kafana ona moja na vodi,
  • ona moja na vodi,
  • kafana ona moja na vodi radno vreme,
  • kafana ona moja na vodi rezervacije,
  • broj telefona za rezervacije kafana ona moja na vodi,
  • Kafana Ona Moja Na Vodi radno vreme