Kafana Štikla i Burence

  • 2
5.00 | 3 ocena

O nama - ŠTIKLA I BURENCE KAFANA


Kafana Štikla i Burence nalazi se u srcu Vračara, na uglu Đerdapske i Šumatovačke ulice. Kafana radi i preko dana i noću.

Preko dana kafana Štikla i Burence za vas priprema najbolje specijalitete nacionalne kuhinje u prelepom ambijentu koji je uređen u etno fazonu. Izuzetno ukusnu hranu pripremaju kuvari sa dugogodišnjim iskustvom, koji će ukusnim zalogajima rasplamsati vaša čula.

Uveče se kafana pretvara u ekskluzivan prostor koji je prepun mladih ljudi željnih dobrog provoda.

Gosti se zabavljaju uz živu muziku kada krene pravi kafanski provod koji traje celu noć. Cene su simbolične, uvek su svi lepo raspoloženi, a atmosfera je uvek na vrhuncu. Svi su na nogama, igra se i peva uz zvuke ozvučenih tamburaša.

Kafana Štikla i Burence nudi sve ono što je potrebno za nezaboravni noćni izlazak i za sjajno raspoloženje. Kakvi god da dođete odavde provereno izlazite sa osmehom na licu. Ovo je idealno mesto za sve boeme koji znaju kako da se provedu.

Na zidovima kafane nalaze se slike srpskih velikana zbog čega celokupan utisak o ovoj kafani dodatno dobija na težini.

Po pristupačnim cenama uživajte u velikom izboru domaćih i stranih pića, koje će vam poslužiti izuzetno ljubazno i prijatno osoblje. Potrebno je samo da se prepustite i videćete da vam je sjajan provod zagarantovan.

Kafana Štikla i Burence postala je za kratko vreme veoma popularna pa je zbog velikog interesovanja preporučljivo da ranije rezervišete mesto. Rezervacije traju do 21.30h.

Kafana Štikla i Burence otvara svoja vrata svakome ko želi da dođe zbog dobrog provoda u opuštenoj kafanskoj atmosferi u kojoj, osim dobrog provoda uvek može da se oseti pozitivna energija koja je zaslužna za dobro raspoloženje.

Ovde dolaze najlepše devojke, piju se najbolje vino i rakija, jede se najbolja hrana i slušaju se najlepši zvuci tamburaša.

Ukoliko želite, kafana Štikla i Burence, za vas vrši organizovanje svih vrsta proslava kako privatnih tako i poslovnih, do 150 gostiju i to po veoma povoljnim cenama.

Vidimo se…

Iskustva i preporuke posetilaca

12.06.2018 02:42
Jovana Vulovic

Bilo da ste mladji ili stariji,ukoliko zelite da posetite mesto koje ce vas naterati da ponovo dodjete,onda otidjite u Kafanu Stikla i Burence koja se nalazi u Beogradu. Preporucujem ih kako zbog specijaliteta koje pripremaju,tako i zbog nocnog provoda koji je fenomenalan.

17.06.2015 02:10
Marina Grujić

Cesto posetim kafanu Stikla i burence i uvek je fantastican provod. Muzika je odlicna i veoma su povoljne cene!

05.06.2015 03:24
Kristina Maric

Kafana Stikala i burence je jedno od lepsih mesta u Bg-u..uvek volim da izadjem tamo i nikada mi nije previse..super ste..

28.05.2015 04:42
Bojan Živković

Kafana Stikla i burence je zasluzila sve pohvale za muziku i atmosferu, odlicni ste!!!

15.05.2015 01:40
Nevena Markovic

Kafana Stikla i burence je mesto gde bas cesto izlazim sa drugaricama i uvek se sjajno prvedemo. Zanima me da li su vam potrebne hostese?

07.05.2015 03:07
Milos Jovanovic

Pravo boemsko mesto, sve pohvale za muziku i atmosferu. Stikla i burnce je pravi izbor za dobar provod!

29.04.2015 12:25
Marko Bjelic

Kafana Štikla i burence je pravi izbor za provod koji se pamti. Cesto sam tamo sa drustvom i uvek se sjajno provedemo.

25.04.2015 10:41
Jovan Toskovic

Kafana Štikla i burence uvek pruza sjajno raspolozenje..Uvek odlicna atmosfera!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Kafane
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kafana Štikla i Burence
  • kafana stikla i burence,
  • stikla i burence,
  • kafana stikla i burence radno vreme,
  • kafana stikla i burence rezervacije,
  • broj telefona za rezervacije kafana stikla i burence,
  • Kafana Štikla i Burence radno vreme