Restoran Druga kuca

  • 1
5.00 | 3 ocena

O nama - RESTORAN DRUGA KUĆA


Kafana "Druga kuća" nalazi se na Banjici u Baštovanskoj ulici broj 57b, u Beogradu. Kafana koja Vam svojim rustičnim etno izgledom i nenadmašnim šarmom, obećava dobar provod i nezaboravne trenutke. Naša želja je da Vam omogućimo da uživate u izvrsnoj hrani, piću i neponovljivoj atmosferi, u svakom trenutku.

Kako simbolično glasi naziv naše etno kafane, "Druga kuća", upravo to želimo da postanemo svakom našem gostu. Domaćinski ambijent i uvek dobro raspoloženje našeg osoblja i gostiju učiniće da makar na trenutak zaboravite na svakodnevne probleme i prepustite se uživanju.

Etno restoran i kafana "Druga kuća" je mali prikladno ušuškan kutak, koji će Vas prijatno iznenaditi bogatom ponudom domaćih specijaliteta. Spremljena za Vas od strane vrhunskih kuvara naše kuhinje, hrana koja će zagolicati Vašu mastu, upotpuniće vreme koje provedete kod nas.

Srdačno Vam preporučujemo da isprobate naša jela od ribe, domaće specijalitete sa roštilja i nezaobilazne pite, koje mame svojim izgledom, mirisom i ukusom. Ne propustite priliku da oplemenite Vaša čula, savršenim kombinacijama mesa, povrća i začina, aranžiranih i serviranih sa velikim stilom.

Uz živu starogradsku muziku, koja Vas u našoj kafani očekuje vikendom, zagarantovan Vam je dobar provod. Najbolji muzičari, na veliko zadovoljstvo svih prisutnih zasviraće, svima dobro poznate balade, koje će učiniti da vreme prosto prestane da postoji za Vas.

Prostor našeg etno restorana na teritoriji opštine Banjica, "Druga kuća" savršen je za manja slavlja, u krugu Vaših najbližih prijatelja i članova porodice.

Telefon za informacije i rezervacije:
011/ 3515 415
066/ 940 1817

Kada poželite da se osećate kao kod svoje kuće, svratite do nas.
Oduševiće Vas naši domaći specijaliteti.
Vrata našeg restorana su Vam uvek otvorena.

Etno restoran kafana "Druga kuća" Banjica, Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

25.04.2015 11:32
Marko Bjelic
Kafana Druga kuca je moja druga kuca :) Najbolja kafana u Beogradu!
08.08.2013 06:50
zoran
odlicna kafana, jako mi se dopada druga kuca
11.07.2013 07:32
ognjen
supoer mesto, topla preporuka za restoran Druga kuca
13.05.2013 05:02
bogdan
obozavam izgled ove kafane/restorana, bas je onako u starinskom fazonu i stvarno se covek opusti, kao da mu je to druga kuca.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Kafane
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran Druga kuca
  • Restoran Druga kuca,
  • Druga kuca restoran,
  • Kafana Druga kuca,
  • Druga kuca kafana,
  • Restoran Druga kuca Voždovac,
  • Restoran Druga kuca Beograd,
  • Druga kuca Voždovac