Kafana Balkanika

  • 2
5.00 | 3 ocena

O nama - BALKANIKA KAFANA


Kafana Balkanika idealno mesto za izlazak i noćni provod, nalazi se u strogom centru Beograda, u Prizrenskoj ulici broj 2, odnosu u sklopu hotela Balkan.

Kafana Balkanika poseduje enterijer na kome svako može da pozavidi, sve je urađeno po najvišim i najmodernijim standardima. Mesto jednostavno odiše pozitivnom energijom i glamurom, zbog čega je dobar provod zagarantovan.

Kafana Balkanika se nalazi u centru grada i veoma je moderno i urbano opremljena, ali joj ne nedostaje boemski duh starog Beograda.

Ovde je jednostavno spojeno moderno i tradicionalno u jednu neraskidivu celinu, pa ne čudi što je kafana Balkanika najpopularnija kafana u centru grada.

Kompletan enterijer, spoj gostiju svih generacija, niske cene , vrhunska muzika i odličan provod nešto su po čemu se ova kafana izdvojila od ostalih. Ovo je idealno mesto za sve i može da zadovolji svačije ukuse pa i one najzahtevnije.

Kafana Balkanika poznatija je kao moderna kafana upravo zbog činjenice da su na jednom mestu uspešno spojeni moda i tradicija. Enterijer kafane Balkanika je jedan od najlepših među kafanama u Beogradu, gde loše mesto ne postoji, već ste uvek u centru zbivanja.

Nemojte da vas zavara moderno uređen enterijer kafane Balkanika, jer vas ponedeljkom, sredom i četvrtkom upravo ovde očekuje prava kafanska muzika.

Petkom i subotom, goste zabavljaju najpoznatija estradna imena. Na vama je samo da odlučite da li želite da uživate u zvucima tradicionalne muzike, ili ste ipak više za varijantu urbanog noćnog provoda.

Kafana Balkanika vam stoji na raspolaganju šta god da odlučite. Vaše je samo da rezervišete mesto zbog velike posećenosti, a ostalo prepustite iskusnom osoblju koje je tu za vas u svakom trenutku. Nezaboravan provod od 22h pa sve do ranih jutarnjih sati.

Provedite se najbolje što umete u modernom prostoru, prijatnu muziku i po pristupačnim cenama

Iskustva i preporuke posetilaca

18.06.2015 01:17
Nikola Gvozdenovic

Kafana Balkanika ima poseban smek za sve one koji kao i ja vole dobro zezanje i provod. Odlicna atmosfera!!!

05.06.2015 03:56
Bojana Markovic

Jel ima neko broj za rezervacije za kafanu Balkanika, treba mi hitno!!!

29.05.2015 01:33
Marko Bjelic

Kafana Balkanika ima ubedljivo najbolju ekipu u gradu!!

18.05.2015 02:21
Nikola Maksimovic

Kafana Balkanika je odlicno mesto za dobar provod sa drustvom..Muzika je malo kemrcijalizovana ali je zato kafana fuul!!

08.05.2015 01:15
Milos Jovanovic

Kafana Balkanika ima ubedljivo najlepsi enterijer od svih kafana u Beogradu. Odlicna lokacija, cene, muzika..Najbolji ste!

29.04.2015 12:38
Ivana Jovic

Kafana Balkanika je najbolje mesto za provod u samom centru grada. Sve pohvale za organizaciju, najbolji ste!!

25.04.2015 11:44
Marko Bjelic

Odlicna lokacija i uvek odlicna muzika. U kafanu Balkanika izlaze najlepse devojke!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Kafane
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kafana Balkanika
  • kafana balkanika,
  • kafana balkanika beograd,
  • balkanika,
  • balkanika beograd,
  • kafana balkanika radno vreme,
  • kafana balkanika rezervacije,
  • broj telefona za rezervacije kafana balkanika,
  • Kafana Balkanika radno vreme