Kafana SFRJ

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - KAFANA SFRJ


Kafana SFRJ je prava adresa za sve Jugonostalgičare koji žele da se podsete starih dobrih vremena kada je vladalo bratstvo i jedinstvo. Smeštena u samom centru Beograda naša kafana od 2014. godine otvara vrata svim ljudima dobre volje koji su voleli nekadašnju državu, živeli u njoj ili širom otvorenih očiju slušali zanimljive priče starijih svemu onome što je Jugoslavija nekada bila.

Pored simboličnog imena, ono što kafanu SFRJ čini tako posebnom jeste drugačiji ambijent koji će Vas opčiniti svojom pozitivnom energijom već pri prvoj poseti. U našoj kafani ponovo su ujedinjene sve republike nekadašnje države kojima je namenjen po jedan sto, ali i veliki broj uspomena na davna vremena.

Sa željom da dočara duh i miris stare Juge, prelepi enterijer u kombinaciji drveta i cigle krase različiti predmeti neprocenjive vrednosti: zastave Jugoslavije, slike iz života druga Tita, brojne knjige o Jugoslaviji, kolekcije znački, plakati, autentične fotografije, kao i stari radio-aparati, projektori i druge mašine. Posebno je interesantna karta pića na kojoj je odštampana pionirska zakletva, tako da svi mogu da se podsete tih reči ili da ih nauče.

Kafana SFRJ je odličan izbor kada poželite kratak predah u toku dana, uz šoljicu omiljene kafe ili pića, i najlepše hitove domaće muzike sa prostora bivše Jugoslavije. Večernji časovi u kafani SFRJ rezervisani su za najbolji provod u gradu, uz raznovrstan muzički program. Svirke se održavaju od četvrtka do subote, a kapacitet kafane SFRJ je 70 mesta.

Dobrodošlicu će Vam poželeti ljubazno i profesionalno osoblje koje se trudi da na sebi svojstven način ispriča zanimljivu priču o dobrim vremenima. U jedinstvenom ambijentu kafane možete organizovati i sve vrste proslava do 20 osoba.

Obnovite stare uspomene ili stvorite nove vredne pamćenja u jedinstvenom i originalnom ambijentu kod Brankovog mosta koji će oduševiti sve koji su voleli nekadašnju Jugoslaviju. Posetite nas i uverite se zašto je kafana SFRJ drugačija od drugih!

Radno vreme:
svaki dan od 08-03h

Pratite nas putem Facebook-a: kafanasfrj

Kafana SFRJ, Marka Kraljevića 5, Savski venac, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Kafane
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kafana SFRJ
  • Kafana SFRJ,
  • Kafana SFRJ Beograd,
  • Kafana SFRJ Savski venac,
  • Kafane na Savskom vencu,
  • Kafana ispod Brankovog mosta,
  • Kafana SFRJ radno vreme