Kafana Đura

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - KAFANA ĐURA


Kafana Đura otvorena je sa željom da oživi boemski duh starog Beograda prepoznatljiv po druženju, uz vrhunske domaće specijalitete i piće. Kafana je smeštena u ulici koja nosi ime našeg velikog pesnika i boema Đure Jakšića.

Zahvaljujući idealnoj lokaciji u samom centru grada, do nas možete doći laganom šetnjom kroz pešačku zonu i ulicu Kneza Mihaila. Đura je tipična kafana u kojoj će Vas dočekati karirani stolnjaci i topla, prijateljska atmosfera.

Kapacitet unutrašnjeg dela je 60-70 mesta, a ceo prostor upotpunjuju brojni starinski detalji, instrumenti i raznovrsne slike na kojima se vide počeci proizvodnje piva, vina, viskija, rakije, stari Beograd, ali i slike iz novijeg vremena. Tokom letnjeg perioda gostima je na raspolaganju prelepa bašta.

Na meniju kafane Đura očekuju Vas tradicionalni specijaliteti domaće kuhinje koje spremaju vrsni kulinarski majstori. Iz naše ponude posebno se izdvaja: veliki izbor mesa sa roštilja, jagnjetina ispod sača, teletina na kajmaku, uz brojne druge specijalitete koji će Vas podsetiti na najlepše dane detinjstva.

Ukoliko želite da organizujete pravu boemsku proslavu rođendana, svadbe, krštenja ili nekog poslovnog događaja, kafana Đura je pravi izbor. U prijatnom ambijentu dočekaće Vas ljubazno i profesionalno osoblje, uz izvrsnu ponudu hrane i pića.

Za sve proslave koje organizujete u Vašem domu, kafana Đura nudi raznovrsnu i bogatu ketering ponudu, po najpovoljnijim cenama u gradu. Iako je kod nas uvek dobra atmosfera, posebno je veselo petkom i subotom uveče, koji su rezervisani za najbolju muziku uživo.

Dođite da se zajedno družimo i popijemo po neku!

Radno vreme:
ponedeljak – četvrtak od 09-00h
petak i subota od 09-02h
nedelja neradni dan

Posetite Facebook stranicu: Kafana Djura

Kafana Đura, Đure Jakšića 1, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

28.06.2018 04:08
Borislav Cvetic

Za ljubitelje prave kafane najbolji izbor je Kafana Djura koja se nalazi u Beogradu. Odlicna ponuda pica,osoblje ljubazno,prostor prijatan. Ne postoji mana kada je u pitanju ova Kafana.

21.06.2018 04:08
Marina Ilic

Za sve one prave boeme preporucujem kafanu Djura koja se nalazi u Beogradu. Prava kafanska atmosfera,upotpunjena kariranim stolnjacima. Da ne zaboravimo i bastu,koja je prelepo uredjena i tokom ovih lepih i toplih prolecnih i letnjih dana otvorena.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Kafane
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kafana Đura
  • Kafana Djura,
  • Kafana Djura Stari Grad,
  • kafana u centru grada,
  • Kafana Stari Grad,
  • Kafana Djura Beograd,
  • Kafana Djura radno vreme