Kafana Lepeza u Perperu

  • 2
5.00 | 3 ocena

O nama - LEPEZA U PERPERU KAFANA


Kafana Lepeza u Perperu nalazi se u ulici Omladinskih brigada broj 18a. Kafana Lepeza, čija je vlasnica poznata pevačica Zorica Marković, smeštena je u prostoru restorana Perper, pa je tako i nastalo ime Lepeza u Perperu.

Kafana Lepeza u Perperu ima bogatu ponudu koja garantuje dobar provod i nezaboravno druženje u pravoj kafanskoj atmosferi.

Kafana Lepeza se prvobitno nalazila u naselju Jajinci, a sada je promenila lokaciju dok je kvaliet usluge ostao nepromenjen.

Kafana Lepeza u Perperu nudi svojim gostima pre svega dobru zabavu uz izuzetno kvalitetan muzički program. Goste zabavljaju poznate estradne ličnosti, koje znaju da rasplamsaju atmosferu i ludi noćni provod dovedu do usijanja.

Dobar provod, dobra zabava i veselje do ranog jutra su vam zagarantovani. Da sve bude baš onako kako treba i kako dolikuje pravoj kafanskoj atmosferi, pobrinuće se vlasnica restorana Lepeza u Perperu – Zorica Marković poznata pevačica narodne muzike.

Kafana Lepeza u Perperu nalazi se u zanimljivom enterijeru koji odaje utisak prave kafane u koju dolaze boemi sa merakom. Mesto je veoma prijatno, a domaćinska atmosfera nateraće vas da se ponovo vratite.

Kafana Lepeza u Perperu je velika i lepo osvetljena, a zidovi su obojeni mirnim tonovima kako bi se ostavio utisak svežine. Uvek pozitivna atmosfera razlog je da dođete u noćni provod ili da baš ovde proslavite neki značajan trenutak.

Ljubazno osoblje na najbolji način izaći će u susret svakom gostu, pa ćete imati utisak da ste kod svoje kuće. Opuštena, domaćinska atmosfera, oseća se već pri samom ulasku u kafanu.

Kafana Lepeza u Perperu nudi najkvalitetniju kafansku zabavu u gradu uz narodnjački repertoar koji svakoga gađa u srce. Idealno mesto za nezaboravan provod.

Iskustva i preporuke posetilaca

23.07.2018 04:40
Kristina Milojevic

Najbolji provod i nezaboravno druzenje naci cete u jako poznatoj kafani Lepeza u Perperu. Muzicki gosti ove kafane jesu poznati estradni pevaci koji atmosferu dovedu do usijanja. Dodjite sa drustvom i uzivajte u dobroj hrani,vise nego dobroj muzici.

22.06.2015 03:32
Dejan Taskic

Najbolja i najukusnija hrana i veoma usluzno osoblje. Sve preporuke za kafanu Lepeza u Perperu!!!

08.06.2015 12:57
Natasa Ivanovic

Kafana Lepeza u Perperu je pravo osvezenje za NBG, kao dnevna, tako i vecernja varijanta. Super ste i prava je uzivancija izaci ovde!!

30.05.2015 12:00
Bojan Živković

Kafana Lepeza u Perperu nudi odlican provod..sve pohvale za osoblje, sjajni ste!

20.05.2015 10:03
Milos Jovanovic

Kafana Lepeza u Perperu je pravo mesto za sve ljubitelje dobre kafanske muzike. Odlicna atmosfera!!

11.05.2015 01:10
Marko Bjelic

Pravo mesto za sve prave meraklije. Sve pohvale!!Kafana Lepeza u Perperu je jedno od retkih mesta koje je odrzalo pravi kafanski duh u Beogradu. Da je srece da ima vise ovakvih kafana!

30.04.2015 12:56
Ivana Jovic

Treba mi broj telefona za rezervacije Kafana lepeza u perperu. Koliko unaped mora da se rezervise?

25.04.2015 11:55
Kristina Maric

Kafana Lepeza u Perperu je jedno od najboljih mesta za provod na Novom Beogradu! Sjajna atmosfera i uvek dobro raspolozenje!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Kafane
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kafana Lepeza u Perperu
  • kafana lepeza u perperu,
  • kafana lepeza u perperu beograd,
  • lepeza u perperu,
  • lepeza u perperu beograd,
  • kafana lepeza u perperu radno vreme,
  • kafana lepeza u perperu rezervacije,
  • broj telefona za rezervacije kafana lepeza u perperu,
  • Kafana Lepeza u Perperu radno vreme