KAFANA STARO BURENCE

Kafana Staro Burence je jedna od najstarijih kafana na Gardošu koja je godinama unazad prepoznatljiva kao mesto dobrog provoda i kvalitetne muzike. Pored duge boemske tradicije, popularnosti kafane Staro Burence doprinosi komforan i prijatan ambijent, bogato meze, povoljne cene pića, pozitivna atmosfera, kao i ljubazno osoblje koje je uvek tu da Vas srdačno dočeka i ugosti.

Enterijer uređen u kombinaciji kamena, cigle i drveta, stvara izuzetno prijatan ambijent, a neutralne boje doprinose opuštanju. Centralno mesto zauzima prostrani šank i pult, a raspored sedenja je tako napravljen da nema lošeg mesta. U zavisnosti od brojnosti društva možete izabrati sedenje na klupicama koje su raspoređene duž cele kafane ili oko stolova. Ali, zahvaljujući odličnoj atmosferi, u našoj kafani se retko sedi.

Kapacitet kafane Staro Burence je 60 ljudi, što čini da naši gosti osećaju izvesnu toplinu i međusobnu povezanost. U bogatoj ponudi očekuje Vas veliki izbor domaćih i stranih pića, po više nego pristupačnim cenama. Iz naše ponude posebno izdvajamo domaće rakije, kao i bogato meze koje uključuje sir, pršutu i druge đakonije.

Sve ljubitelje dobre kafanske pesme i boemske atmosfere, u kafani Staro Burence očekuje nezaboravni provod tri dana u nedelji: sredom, petkom i subotom. Muzika je žanrovski usmerena na starogradske numere i kvalitetnu narodnu muziku. Naš raznovrsni muzički program osmišljen je tako da zadovolji i najrazličitije ukuse:

  • -Sreda – Žan Lovrić virtouz na gitari
  • -Petak – Bend LAKI (harmonika, gitara, kontrabas i klarinet)
  • -Subota – Bend BURENCE (harmonika, gitara, daire)

Pored najboljeg noćnog provoda, kafana Staro Burence organizuje i sve vrste proslava i veselja, po promotivnim cenama. Za ovakav tip usluge kafana je otvorena od nedelje do četvrtka, a cena proslave se kreće već od 8 eura po osobi, za grupu od minimum 35 ljudi. U ovu cenu je uračunato neograničeno piće, osoblje, kao i muzika koja može biti po izboru gostiju ili u organizaciji kafane. Za proslave petkom i subotom nije bitan broj ljudi, a cena se kreće od 10 do 12 eura, uz neograničenu konzumaciju hrane i pića.

Smeštena u maloj, zavučenoj ulici, među mnoštvom zemunskih kafana, Staro Burence je već dugi niz godina sinonim za jedinstven i neponovljiv provod u Zemunu, ali i šire. Kafana je mala, zato je poželjno da svoje mesto u njoj rezervišete na vreme. Posetite nas i budite deo istorije Starog Burenceta.

Radno vreme: 22-04h

Kafana Staro Burence, Strma 2, Gardoš, Zemun, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

25.10.2016 09:31
Kosta Savic
Prava boemska atmosfera uz stare kafanske pesme odusevice vas i vase prijatelje.Enterijer uredjen u kombinaciji kamena,cigle i drveta,stvara izuzetno prijatan ambijent,a neutralne boje doprinose opuštanju.
16.10.2013 02:23
Bojana
Ima li nesto ovog cetvrtka i kakva je atmosfera cetvrtkom?
08.08.2013 06:47
darko
Staro Burence koliko vam je lita belog i kisele
11.07.2013 07:30
dejan
dopada mi se naziv, bas je onako pravi za kafanu "Staro Burence"
13.05.2013 05:00
milos
Kafana Staro Burence koliko vam je zakup prostora
16.04.2013 01:15
milica
Jedna od boljih kafanica u Beogradu odlican provod , muzika i atmosfera. Za svaku preporuku.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Kafane
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kafana Staro Burence
  • kafana staro burence,
  • kafana staro burence radno vreme,
  • kafana staro burence kontakt telefon,
  • staro burence,
  • staro burence zemun,
  • staro burence kafana