Kafana Ispod mosta

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - KAFANA ISPOD MOSTA


Kafana Ispod Mosta je originalno mesto u gradu koje postoji samo za boeme, ljude punog srca i umetničkog karaktera. Kao što samo ime kaže naša kafana je smeštena ispod Brankovog mosta, u zgradi iz 19 veka i za sve ove godine koliko postoji osvojila je sve ljude koji su kročili na njen prag i bili oduševljeni odličnom ponudom.

Jedinstvenost naše kafane ogleda se u činjenici da ona zaista voli svoje goste i da su ovde gosti sve. Nenadmašiva harizma oktobar festa spava u kafani Ispod Mosta koja uvek željno očekuje 150 gostiju kojima može da ponudi sve što se od jednog ovakvog ugostiteljskog objekta očekuje. Enterijer ove velelepne kafane krase cigla i drvo, ali ono što je najvažnije je odlična atmosfera koja vraća veru u život.

Kafana Ispod Mosta je idealno mesto za sve hedoniste koji kod nas mogu da uživaju u odličnoj hrani spremljenoj sa puno ljubavi, kao i raznovrsnoj ponudi piva i rakija. Samo kod nas imate jedinstvenu priliku da probate najbolja pileća krilca, bavarske bele i roštilj kobasice, dimljene butkice i mnoge druge specijalitete koje za Vas spremaju vrsni majstori kulinarstva.

Sve ljubitelje dobrog noćnog provoda, pozivamo da nas posete petkom i subotom kada mogu da uživaju u najboljoj živoj muzici u gradu. Za Vaše odlično raspoloženje petkom zadužen je vrhunski bend, dok su subotom tu ozvučeni tamburaši koji će Vaš provod učiniti nezaboravnim. Atmosfera i raspoloženje su uvek na zavidnom nivou, a iz nedelje u nedelju postaju sve bolji.

Zahvaljujući odličnoj lokaciji i prelepom ambijentu, kafana Ispod Mosta je idealno mesto za sve vrste privatnih i poslovnih proslava, zatvorenog tipa. Naše ljubazno i profesionalno osoblje će preuzeti brigu i o najsitnijim detaljima kako bi Vaše slavlje proteklo na najbolji mogući način.

Doživite jedinstveno iskustvo u prostoru u kome se spajaju luksuz i bačve starog dobrog piva, mestu u kome se istinski uživa i koje postoji samo da biste Vi bili srećni. Prijatna atmosfera, odlična ponuda hrane i pića, kao i profesionalna usluga, učiniće Vaš boravak u kafani Ispod Mosta prelepim iskustvom koje će Vam dugo ostati u sećanju i uvek ćete poželeti da se vratite.

Radno vreme:
Radnim danima i nedeljom od 10h-24h
Petak i subota 10h-04h

Kafana Ispod Mosta, Crnogorska 8, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

18.05.2017 11:32
Milos Bozovic
Kafana Ispod Mosta je idealno mesto za sve hedoniste koji kod njih mogu da uzivaju u odlicnoj hrani spremljenoj sa puno ljubavi,kao i raznovrsnoj ponudi piva i rakija. Samo kod njih imate jedinstvenu priliku da probate najbolja pileca krilca,bavarske bele i rostilj kobasice.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Kafane
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kafana Ispod mosta
  • Kafana Ispod mosta,
  • Kafana Ispod mosta radno vreme,
  • Kafana Ispod mosta kontakt telefoni za rezervaciju