-17% Anatomski jastuk Benitex

Anatomski jastuk Benitex

Cena: 1440 din. 1190 din.
-17% Memori pena jastuk

Memori pena jastuk

Cena: 1440 din. 1190 din.
-17% Anatomski jastuk

Anatomski jastuk

Cena: 1440 din. 1190 din.
-23% Lavanda silikonski jastuk

Lavanda silikonski jastuk

Cena: 1290 din. 990 din.
-23% Lavanda jastuk

Lavanda jastuk

Cena: 1290 din. 990 din.
-23% Silikonski jastuk Benitex

Silikonski jastuk Benitex

Cena: 1290 din. 990 din.
Pogledajte sve proizvode
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Jastuci
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Jastuci

Ukoliko želimo lepo i udobno opremljen dom, onda moramo da se postaramo da u njemu bude dosta jastuka i jastučića. Oni su, jednostavno, „na svim stranama u kući“ – na bračnom krevetu, na ugaonim garniturama, u dečijim sobama...

jastuci

 

U našem tekstu moći ćete da saznate razne zanimljive i korisne informacije o jastucima, gde ih možete nabaviti, po kojim cenama, koje sve vrste jastuka postoje i slično.

Jastuci – prodaja

U nekim ranijim vremenima, odlazili smo isključivo u prodavnice artikala koji su nam potrebni, da bismo videli ponudu i kupili šta nam se sviđa. Danas je to sasvim drugačije. Trgovine koje se bave prodajom ili proizvodnjom jastuka, imaju svoje lepo osmišljene web prezentacije, na kojima su artikli predstavljeni kroz slike i kratke tekstualne opise.

Dakle, data je fotografija, i navedene su najznačajnije karakteristike – dimenzije jastuka, od čega je napravljen, u kojim bojama je dostupan, na koji način se održava i tome slično.

Pored toga, jasno je istaknuta cena, koja se može uporediti sa drugim sličnim artiklima. Veoma je „zgodno“ da postoji mogućnost da sortirate proizvode po želji – od najjeftinijeg ka najskupljem i obratno.

Poručivanje se obavlja veoma jednostavno, tako što artikal dodate u korpu, a onda obavite potvrdu narudžbine i ostavite adresu za isporuku. Plaćanje vršite u obližnjoj banci ili pošti, ili putem e-bankinga. Isporuka se završava za dva do tri dana, na naznačenu adresu, ako je željeni jastuk na lageru i dostupan.

jastuci cena

 

Takođe, možete da prošetate do fizičkih sedišta prodavnica jastuka i da na licu mesta odaberete idealan model za vas. Ako imate nekih nedoumica, uvek možete da pitate ljubazno i stručno osoblje, koje će vam rado izaći u susret. Pitanja kupaca se obično odnose na to od čega je jastuk napravljen, dakle čime je punjen, jer su neki ljudi, na primer, alergični na perije.

Sa druge strane, mnogi prednost daju anatomskim modelima, koji su napravljeni od takve pene, koja pamti položaj vaše glave i prilagođava se svojim oblikom.

Jastuci za spavanje

Kako držimo glavu dok spavamo, uopšte nije nevažno, zbog toga što se možemo probuditi sa ukočenim vratom ako imamo nekvalitetan, loš jastuk, koji jednostavno napravi „rupu“ po sredini, odnosno, ulegne se.

Zbog toga jastucima za spavanje treba posvetiti naročitu pažnju, a pored toga od čega su napravljeni, bitno je i kako se održavaju. Svi znamo da svoju posteljinu često „delimo“ sa neželjenim stanovnicima – grinjama, pa je bitno da jastuk bude jednostavno stalno održavati besprekorno čistim.

Ukrasni jastuci

Ukrasni jastuci utiču na stvaranje harmonije, toplote i estetike u domu, i zato bi ih trebalo odabrati tako da se lepo uklapaju u boje i oblike već postojećeg enterijera.

Takve jastučiće obično postavljamo na ugaone garniture, kauče, fotelje... Oni su često veselih boja i dezena, ali moguće je birati i jednobojne, ukoliko preferirate svedene tonove u prostoriji.

Jastuci za stolice

Niko ne želi da sedi na stolici koja je tvrda, pa ako imate baš takav model, onda je dobro da dodate adekvatan jastuk. Time ste postigli dve stvari – prva je da ste stolicu učinili daleko udobnijom, a druga je da dobijate na estetici, jer su takvi jastučići po pravilu, uvek ukrasni i veoma lepi.

Dekorativni jastuci

Kao što smo naveli u prethodnom delu teksta, jastuci izuzetno utiču na toplinu prostora i estetiku, baš iz razloga što su vrlo dekorativni. Izrađuju se u najrazličitijim dezenima, bojama, tako da je jedino važno da pravilno odaberete u smislu da se dekorativni jastuci uklapaju sa bojom zidova, nameštaja, tepiha, zavesa...

Perjani jastuci

Perjani jastuci su dugo bili najzastupljeniji i najviše traženi, jer su kvalitetni, udobni, mekani... Zahvaljujući njima, obezbeđujete miran i prijatan san, a cene su veoma povoljne. Osim toga, perjani jastuci su pogodni za održavanje.

Jastuci sa memorijskom penom

Kada podignete glavu sa jastuka koji je izrađen od memorijske pene, ona se uvek vraća u prvobitan položaj, dok će klasični i nekvalitetni jastuci ostaviti udubljenje. Jastuci izrađeni od memorijske pene pre svega su zamišljeni da se smanji napetost u vratu, kao i ramenima.

Postoje i antialergijski modeli koji su punjeni komadićima pene, a isto tako postoje i modeli sa vazdušastom memorijskom penom ili sa gelom koji ima efekat koji rashlađuje.

Jastuci – cena:

Koliko ćete novca da izdvojite za jastuke, zavisi od toga da li kupujete perjani jastuk ili jastuk od memorijske pene, na primer. Bitna je i veličina jastuka, pa se cene kreću od 2500 din. i naviše.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene na ovoj stranici.

 

Jastuci

Jastuci

Dekorativni jastuci

Dekorativni jastuci

Deciji jastuci

Deciji jastuci

Cena: 600 din.
-20% Okrugli stilski jastuk Šampanj bež

Okrugli stilski jastuk Šampanj bež

Cena: 2490 din. 1990 din.
-20% Okrugli stilski jastuk Dimno roze kristal pliš

Okrugli stilski jastuk Dimno roze kristal pliš

Cena: 2490 din. 1990 din.
-20% Okrugli plišani jastuk Amarant roze

Okrugli plišani jastuk Amarant roze

Cena: 2499 din. 1999 din.
-20% Polumesec joga jastuci za meditaciju 1 Crni

Polumesec joga jastuci za meditaciju 1 Crni

Cena: 2490 din. 1990 din.
-20% Polumesec jastuci za meditaciju 1 Crveni

Polumesec jastuci za meditaciju 1 Crveni

Cena: 2490 din. 1990 din.
-20% Joga jastuci za meditaciju 1 Polumesec kašmir

Joga jastuci za meditaciju 1 Polumesec kašmir

Cena: 2490 din. 1990 din.
-27% RUČNO PLETENI JASTUCI OD SIROVE VUNE

RUČNO PLETENI JASTUCI OD SIROVE VUNE

Cena: 1790.00 din. 1290.00 din.
-20% OKRUGLI TABURE JASTUCI LAVANDA LJUBIČASTI

OKRUGLI TABURE JASTUCI LAVANDA LJUBIČASTI

Cena: 2490 din. 1990 din.
-25% ALNADA DEKORATIVNI JASTUCI RUČNO SLIKANI BELI SATEN

ALNADA DEKORATIVNI JASTUCI RUČNO SLIKANI BELI SATEN

Cena: 1990.00 din. 1490.00 din.
-23% DEKORATIVNI SVILENI JASTUCI ŠARENI DIJAMANTI

DEKORATIVNI SVILENI JASTUCI ŠARENI DIJAMANTI

Cena: 1690 din. 1290 din.
-35% DEKORATIVNI JASTUCI PLIŠ SA HEKLANIM APLIKACIJAMA

DEKORATIVNI JASTUCI PLIŠ SA HEKLANIM APLIKACIJAMA

Cena: 1990.00 din. 1290.00 din.
-25% DEKORATIVNI KLUPKO JASTUCI CIK CAK PRINT

DEKORATIVNI KLUPKO JASTUCI CIK CAK PRINT

Cena: 1990.00 din. 1490.00 din.
Dekorativni jastuk za decu

Dekorativni jastuk za decu

Cena: 1200 din.
Jastuk Comodo A

Jastuk Comodo A

Jastuk Comodo Classic

Jastuk Comodo Classic

Jastuk FKCZ

Jastuk FKCZ

Jastuk PFC

Jastuk PFC

Pogledajte sve proizvode