Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Materijali za šivenje
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Materijali za šivenje

Kada sašijemo neki odevni predmet, tada znamo da će nam savršeno pristajati i da ćemo dobiti idealnu svečanu haljinu ili odelo.

materijali za šivenje

 

U našem tekstu možete da pročitate razne zanimljive i korisne informacije kada su u pitanju materijali za šivenje, gde ih možete nabaviti, koje su im orijentacione cene i slično.

Pamučni materijali za šivenje

Pamuk je materijal koji je svakako najpopularniji, iz nekoliko razloga. Veoma je udoban i prijatan za nošenje, lak za održavanje i izdržljiv je, odnosno dugo traje. Pri tome, cena mu je izuzetno povoljna. Ovde razlikujemo košuljare – to je gusto tkani materijal koji poseduje dva puta više horizontalnih niti nego vertikalnih; pike se uglavnom koristi za polo majice; keper – mantili, pantalone i jakne; interlok – pidžame, prekrivači, dečiji bodi kompletići...; futer – za dukserice, trenerke; singl – za majice.

Prodaja materijala za šivenje

U današnje savremeno doba internet komunikacije, celokupnu ponudu materijala za šivenje možete da pogledate online putem i to zahvaljujući lepo osmišljenim web prezentacijama firmi koje se bave maloprodajom i veleprodajom materijala za šivenje.

Materijali su predstavljeni kroz fotografije i kratke tekstualne opise. To bi značilo da je navedeno koji materijal se za šta najčešće koristi, vidno je istaknuta cena koju je moguće uporediti sa drugim srodnim proizvodima i slično.

Celokupno poručivanje možete da obavite takođe elektronski, nakon ćega će roba biti isporučena na naznačenu adresu, najčešće u roku od dva radna dana.

Ukoliko posetite fizička sedišta trgovina materijalima za šivenje i metraže, uvek možete da se na licu mesta uverite u kvalitet, kao i da dobijete korisne savete i sugestije ljubaznog i stručnog osoblja.

Materijali za šivenje haljina

Kada šijete haljinu za sebe, ona ne samo što će biti idealna za vas, već je ujedno i unikat! Niko nema sličnu, pa ne morate da se pribojavate da će se na nekom događaju pojaviti dama identično obučena kao i vi!

materijali za šivenje cena

 

Šalu na stranu, materijali koji se često koriste za izradu haljina su čipka, svila, taft i saten. Ovo su ujedno i najpopularniji odabiri dama, a odmah posle njih slede brokat, zenana, žoržet...

Materijali za svečane haljine

Potrebno je da pažljivo birate materijale, a mi vam preporučujemo da ih dodatno ukrasite nekim detaljima kao što su šljokice, na primer. Metalik šljokice su apsolutni hit kada je u pitanju crveni tepih i razni svečani događaji, a glavni trik je u tome da ne zna svaka dama da ih ponese onako kako bi trebalo. Zbog toga to može da bude dodatni izazov za vas!

Ako su vam potrebni zimski materijali, tada birajte deblju čipku, gušći šifon, krupno pletene tkanine...

Materijali za maturske haljine

Maturske haljine su izuzetno svečane, jer je to događaj koji ćete pamtiti za celi život. Savetujemo da se odlučite za čipku, koja uvek deluje senzualno i ženstveno, ili za svilu, saten...

Na primer, interesantan je krep saten, a ako želite mladalačku šarenu haljinu, tada se možete odlučiti za štampane dezene na satenskom platnu.

Materijali za šivenje – cena:

Cene variraju od materijala do materijala ali evo nekih primera: cena muslina, kada je u pitanju veleprodaja, kreće se od 3,5 evra pa sve do 5 evra; čipka, od 16 do čak 450 evra po dužnom metru, svila od 30-100 evra, žoržet od 12 do 50 evra...

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne infomracije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.