Kada sašijemo neki odevni predmet, tada znamo da će nam savršeno pristajati i da ćemo dobiti idealnu svečanu haljinu ili odelo. Za to su nam potrebni materijali za šivenje.

Pročitaj više

Izaberite neku od prodavnica gde možete naći ponudu za kupovinu MATERIJALA ZA ŠIVENJE

Beograd

Metraža i pozamanterija Velur
Metraža i pozamanterija Velur
Ulica Oslobodjenja 6 Pozovi

Već više od 20 godina u ponudi imamo veliki izbor pozamanterije, materijala za šivenje, modne tkanine, pribora za ručni rad...
Pročitaj više

Lilu Mar Modni Studio
Lilu Mar Modni Studio
Niška 17
Vračar Pozovi

Lilu Mar modni studio kroji i šije sve odevne kombinacija po meri. Mozete izabrati modele (haljine za sve prilike, venčanice, kapute kombinezone, suknje, sakoe ) iz kolekcije na osnovu kojih šijemo po vašim merama ili mozemo sašiti personaliz...
Pročitaj više

Eurostar Tex veleprodaja i maloprodaja tekstila
Eurostar Tex veleprodaja i maloprodaja tekstila
Mihaila Todorovića 14a, ( Konjarnik ) - veleprodaja
Zvezdara Pozovi

Bilo da Vam je potreban kvalitetan tekstil za Vašu radnju ili proizvodni pogon, preduzeće Eurostar Tex je prava adresa za Vas. Osnovna delatnost našeg preduzeća je veleprodaja i maloprodaja kvalitetnih i modernih materijala koji se uvoze di...
Pročitaj više

Šabac

Metraza Dragana Šabac
Metraza Dragana Šabac
Karađorđeva 52 Pozovi

Metraža Dragana iz Sapca nudi najveći izbor modne trikotaže, kao i proizvode za dekorisanje Vašeg stambenog i poslovnog prostora. Vrhunski kvalitet proizvoda i poštovanje dogovorenih rokova, preporučili su nas kod velikog broja zadovoljnih ...
Pročitaj više

Kada sašijemo neki odevni predmet, tada znamo da će nam savršeno pristajati i da ćemo dobiti idealnu svečanu haljinu ili odelo. Za to su nam potrebni materijali za šivenje.

U našem tekstu možete da pročitate razne zanimljive i korisne informacije kada su u pitanju materijali za šivenje, gde ih možete nabaviti, koje su im orijentacione cene i slično.

Pamučni materijali za šivenje

Pamuk je materijal koji je svakako najpopularniji, iz nekoliko razloga. Veoma je udoban i prijatan za nošenje, lak za održavanje i izdržljiv je, odnosno dugo traje. Pri tome, cena mu je izuzetno povoljna. Ovde razlikujemo košuljare – to je gusto tkani materijal koji poseduje dva puta više horizontalnih niti nego vertikalnih; pike se uglavnom koristi za polo majice; keper – mantili, pantalone i jakne; interlok – pidžame, prekrivači, dečiji bodi kompletići...; futer – za dukserice, trenerke; singl – za majice.

Prodaja materijala za šivenje

U današnje savremeno doba internet komunikacije, celokupnu ponudu materijala za šivenje možete da pogledate online putem i to zahvaljujući lepo osmišljenim web prezentacijama firmi koje se bave maloprodajom i veleprodajom materijala za šivenje.

Materijali su predstavljeni kroz fotografije i kratke tekstualne opise. To bi značilo da je navedeno koji materijal se za šta najčešće koristi, vidno je istaknuta cena koju je moguće uporediti sa drugim srodnim proizvodima i slično.

Celokupno poručivanje možete da obavite takođe elektronski, nakon ćega će roba biti isporučena na naznačenu adresu, najčešće u roku od dva radna dana.

Ukoliko posetite fizička sedišta trgovina materijalima za šivenje i metraže, uvek možete da se na licu mesta uverite u kvalitet, kao i da dobijete korisne savete i sugestije ljubaznog i stručnog osoblja.

Materijali za šivenje haljina

Kada šijete haljinu za sebe, ona ne samo što će biti idealna za vas, već je ujedno i unikat! Niko nema sličnu, pa ne morate da se pribojavate da će se na nekom događaju pojaviti dama identično obučena kao i vi!

Šalu na stranu, materijali koji se često koriste za izradu haljina su čipka, svila, taft i saten. Ovo su ujedno i najpopularniji odabiri dama, a odmah posle njih slede brokat, zenana, žoržet...

Materijali za svečane haljine

Potrebno je da pažljivo birate materijale, a mi vam preporučujemo da ih dodatno ukrasite nekim detaljima kao što su šljokice, na primer. Metalik šljokice su apsolutni hit kada je u pitanju crveni tepih i razni svečani događaji, a glavni trik je u tome da ne zna svaka dama da ih ponese onako kako bi trebalo. Zbog toga to može da bude dodatni izazov za vas!

Ako su vam potrebni zimski materijali, tada birajte deblju čipku, gušći šifon, krupno pletene tkanine...

Materijali za maturske haljine

Maturske haljine su izuzetno svečane, jer je to događaj koji ćete pamtiti za celi život. Savetujemo da se odlučite za čipku, koja uvek deluje senzualno i ženstveno, ili za svilu, saten...

Na primer, interesantan je krep saten, a ako želite mladalačku šarenu haljinu, tada se možete odlučiti za štampane dezene na satenskom platnu.

Materijali za šivenje – cena:

Cene variraju od materijala do materijala ali evo nekih primera: cena muslina, kada je u pitanju veleprodaja, kreće se od 3,5 evra pa sve do 5 evra; čipka, od 16 do čak 450 evra po dužnom metru, svila od 30-100 evra, žoržet od 12 do 50 evra...

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne infomracije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst