Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Metraža
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Metraža

Gotovo svako od nas je bio u situaciji da ode kod krojača da bi se izradilo odelo ili haljina po meri. Retko ko ima savršene mere, da bi mu odeća stajala kao salivena, i baš zbog toga je idealno rešenje da se kupe određeni materijali od kojih će biti sašiven odevni predmet.

metraža

 

Prodaja metraže

Na tržištu postoje firme koje su specijalizovane za prodaju metraže, i to mogu biti maloprodaje i veletrgovine. Sigurno ste čuli da se metraža prodaje i na kilo, tako da je u ponudi širok i bogat asortiman.

Artikli su izrađeni od uvoznih i domaćih materijala koji su proverenog i vrhunskog kvaliteta. Sve što nije naglašeno u prodaji ili proizvodnji, može da bude stvar dogovora između kupca i firme koja se bavi ponudom metraže.

Metraža podrazumeva mnogo toga, tako da se može pronaći vuna koja je pogodna za kapute, trevira za muška i ženska odela, polar za ćebiće i dukserice, crni pan pliš, postava...

Takođe, u ponudi je i vatirana postava, sintetika, bela likra, zavese, kao i peškiri raznih boja i dimenzija.

Firme koje se bave prodajom i proizvodnjom metraže, imaju svoje lepo osmišljene web prezentacije na kojima su predstavljeni materijali.

To je urađeno kroz slike i kraće tekstualne opise, da bi kupci tačno znali šta mogu očekivati kada su u pitanju karakteristike materijala. Pored toga, jasno je naglašena cena koju je moguće uporediti sa drugim srodnim artiklima.

metraža cena

 

Ukoliko se odlučite da posetite fizičko sedište prodavnice metraže, tada će vam ljubazno i stručno osoblje izaći u susret sa korisnim savetima, koji se tiču toga kako da najpravilnije odaberete materijale. Pravilan odabir znači da će biti ispunjeni svi vaši zahtevi, potrebe i očekivanja kada je u pitanju odevni predmet koji bi trebalo tek da bude izrađen.

Metraža – iskustva

Kvalitetna metraža se može pronaći i po diskontnim cenama, i kada je reč o kupovini na veliko i na malo. Roba često dolazi iz uvoza, na primer iz Italije, i radi se i visokom kvalitetu.

Pored unikatne metraže, u ponudi su mebl štofovi, trikotaža, teksas platna, zavese, peškiri, veštačka krzna i slično, a sve to u različitim bojama i dezenima, koji zadovoljavaju svačiji ukus.

Kvalitet ponude je na prestižnom nivou, dok su cene veoma primamljive i često snižene. Roba je dostupna širom Beograda i Srbije, na zadovoljstvo velikog broja kupaca.

Prodajna mreža se konstantno širi, jer dobra metraža uvek pronalazi svoj put do kupaca.

Metraža – cena:

Koliko ćete izdvojiti za metražu, zavisi pre svega od toga koji materijal birate, na primer: bomul se kreće oko 250 din po metru, dok za ingvill treba platiti 599 dinara; ostale cene su u rasponu do 1000 dinara po jednom dužnom metru.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.  

Iskustva i preporuke posetilaca

17.10.2018
Miodrag Kostic

Na tržištu postoje firme koje su specijalizovane za prodaju metraže, i to mogu biti maloprodaje i veletrgovine. Sigurno ste čuli da se metraža prodaje i na kilo, tako da je u ponudi širok i bogat asortiman.