Sta je to muslin materijal? Postoji mnogo tkanina i materijala od kojih se šije garderoba, tako da zaista nije svejedno za šta ćete se odlučiti. To često zavisi od toga da li je određena haljina ili odelo namenjeno za svakodnevne prilike ili za večernje izlaske i neke svečane događaje.

Pročitaj više

Izaberite neku od prodavnica gde možete naći ponudu za kupovinu MUSLIN MATERIJALA

Beograd

Lilu Mar Modni Studio
Niška 17
Vračar Pozovi

Lilu Mar modni studio kroji i šije sve odevne kombinacija po meri. Mozete izabrati modele (haljine za sve prilike, venčanice, kapute kombinezone, suknje, sakoe ) iz kolekcije na osnovu kojih šijemo po vašim merama ili mozemo sašiti personaliz...
Pročitaj više

Šabac

Metraza Dragana Šabac
Karađorđeva 52 Pozovi

Metraža Dragana iz Sapca nudi najveći izbor modne trikotaže, kao i proizvode za dekorisanje Vašeg stambenog i poslovnog prostora. Vrhunski kvalitet proizvoda i poštovanje dogovorenih rokova, preporučili su nas kod velikog broja zadovoljnih ...
Pročitaj više

Sta je to muslin materijal? Postoji mnogo tkanina i materijala od kojih se šije garderoba, tako da zaista nije svejedno za šta ćete se odlučiti. To često zavisi od toga da li je određena haljina ili odelo namenjeno za svakodnevne prilike ili za večernje izlaske i neke svečane događaje.

U našem tekstu možete da pročitate razne korisne i zanimljive informacije o materijalu koji se naziva muslin, gde ga možete nabaviti, po kojim cenama i tome slično.

Muslin materijal – prodaja

Hajde, za početak, da krenemo od veoma jednostavne definicije, a to je – šta je zapravo muslin? U pitanju je jedan veoma lagan materijal, koji je pri tom i proziran.

To ga čini idealnim da se od njega sašiju odevni predmeti koji će činiti vašu letnju garderobu, ali takođe i haljine i bluze za svečane prilike.

Dame često odlaze kod krojača da bi izradile svečanu garderobu i za to biraju muslin, koji dolazi u raznim bojama.

Danas, u vreme elektronske komunikacije, izuzetno je jednostavno da vidite celokupnu ponudu tekstilnih materijala na jednom mestu, dakle putem lepo osmišljenih web prezentacija firmi koje se bave prodajom metraže.

Metraža se prodaje u maloprodajnim i veleprodajnim objektima, na dužni metar i na kilo. Artikli su prikazani kroz fotografije, da bi se videle boje i dezeni, a zatim i kroz kratke tekstualne opise, gde su navedene najznačajnije karakteristike.

Pored svakog proizvoda, jasno je istaknuta cena, koja se može uporediti sa drugim srodnim artiklima. I poručivanje može da se obavi online putem, kada roba nakon izvršenog plaćanja, najčešće u roku od dva radna dana, stiže na naznačenu adresu.

Ukoliko se odlučite da posetite fizička sedišta prodavnica metraže, uvek možete da računate na korisne i stručne savete ljubaznog osoblja. To je posebno važno ako niste baš sasvim sigurni koji materijal je najbolji za vašu novu večernju haljinu ili odelo za neku posebnu priliku.

Osoblje će vas upoznati sa sastavom materijala, za šta se najčešće koristi, koje su njegove prednosti i eventualne mane, kako se održava... – sve to je veoma važno da biste na kraju, bili u potpunosti zadovoljni odevnim predmetom koji će biti sašiven od muslina ili nekog drugog materijala.

Ako ne možete da pronađete savršenu haljinu za sebe i odlučili ste da je sašijete u svom omiljenom krojačkom salonu, tada bi trebalo da se rukovodite nekim pravilima. Naime, za večernje haljine se po pravilu bira čipka, saten, svila, muslin, organdin ili žoržet. To su zapravo osnovni materijali, koji mogu biti obogaćeni na taj način što u sebi imaju sjajne niti ili su takvog sastava da pod svetlošću daju poseban odsjaj.

Muslin materijal – cena

Cena muslina, kada je u pitanju veleprodaja, kreće se od 3,5 evra pa sve do 5 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst