Preduzeća cija je delatnost veleprodaja tekstila mogu se pohvaliti izuzetno velikim lagerima, što znači da vas očekuje bogat izbor ukoliko nameravate da snabdete svoju trgovinsku radnju, krojačku radionicu i slično.

veleprodaja tekstila

 

U našem tekstu saznajte korisne informacije o veleprodaji tekstila, repromaterijala, veleprodaji metraže, tekstilne galanterije, kao i veleprodaji tekstila za šivenje.

Veleprodaja tekstila i repromaterijala

Pošto smo spomenuli dobro snabdevene lagere, to bi praktično značilo da na njima postoji preko 300 000 m mebl štofova, što dalje govori o mogućnosti redovnih isporuka robe čak i najvećim proizvodnim sistemima. To se odnosi na firme u našoj zemlji, kao i na čitav region Jugoistočne Evrope. Ovaj podatak govori i o ozbiljnom pristupu poslu, kao i to da se svake sezone uvode u ponudu novi materijali, a primera radi, ponuda može značiti preko trideset različitih artikala sa oko petnaest boja svakog artikla.

Veleprodaja metraže

Poznato je da su svetske sile kada je u pitanju veleprodaja tekstila i metraže, Belgija i Holandija, i one se smatraju starim tekstilnim silama, dok su nove, Turska, Kina i Koreja, tako da i materijali koje možete da poručite vode poreklo iz pomenutih zemalja Evrope i Azije.

veleprodaja metraže

 

Veleprodaja tekstilne galanterije

Korisno je znati da firme koje se bave veleprodajom tekstila imaju dobre veze sa inostranim tržištima Nemačke i Holandije, a taj podatak je posebno zanimljiv za proizvođače koji su orijentisani na izvoz svoje robe.

Takođe, ova preduzeća posreduju u ostvarivanju veza sa inostranstvom i u sklapanju i ugovaranju poslova.

Veleprodaja tekstila za šivenje

Preduzeća koja se bave veleprodajom tekstila poseduju lepo osmišljene web prezentacije, gde se možete upoznati sa kompletnim asortimanom koji je u ponudi. Pronaći ćete vrhunske materijale za sebe, i to bez obzira da li ste rekreativni kupac ili profesionalac, tako da ćete vrlo brzo postati redovna mušterija koja svraća po materijale za šivenje.

Ceo asortiman je predstavljen kroz rubrike, na primer – konfekcijski tekstil, kućni tekstil, sportski tekstil...

Materijali su različiti, tako da su  za konfekcijski tekstil karakteristični štofovi sa elastinom, viskoza, lan, saten, pliš, žoržet, pamuk, čoja, puplin, velur, tvid, keper, somot, karirani materijali...

Za kućni tekstil karakteristične su zavese, dekorativni materijali, posteljno platno, damast, mebl, frotir...

Kada je reč o sportskom tekstilu, navešćemo sledeće materijale – pamuk, pliš, likra, viskoza, štampani materijali...

Tri su stavke najbitnije, a to su – kvalitet, bogat izbor i dostupnost. Kvalitet je odraz želje da se izgradi dobar odnos prema poslu, kao i sa klijentima sa kojima se radi, dok se širok asortiman konstantno obogaćuje modernim i novim materijalima koji su trenutno u trendu na svetskom tržištu.

Pri tome, ne zanemaruju se materijali koji su već provereni, brendirani i oprobani.

Dostupnost bi značila da se na naše tržište uvoze kvalitetni materijali, i koji se potom plasiraju u domaće proizvodne pogone, kao i metražerske radnje.

*Za sve dodatne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na ovoj stranici.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Veleprodaja tekstila
Pitaj firme