Verovatno ne postoji nijedna osoba na svetu koja ne voli da se lepo obuče i da ostavi pozitivan utisak na druge, bez obzira da li je u pitanju svakodnevni posao, popodnevna kafica, večernji izlazak ili neki bitan i važan događaj, kao što su venčanja, veridbe, rođendani, proslave...

modne tkanine

 

Zbog toga nam je potrebna garderoba koja će nam stajati kao salivena, ali je problem većine ljudi što nisu građeni idealno, tj. neko ima par kilograma viška koji izuzetno smetaju, ili preširoka ili preuska ramena i slično.

U svim tim situacijama, kada želimo da zablistamo, a butici nam ne nude idealnu haljinu ili odelo, mi se obraćamo krojačima, da bi nam sašili odevni predmet po meri i želji. U celoj toj priči, najvažnije je da pravilno odaberemo modnu tkaninu.

Modna metraža

Zaista nije svejedno od kog materijala će odeća biti sašivena, jer na primer, svakako ne želite da nosite haljinu koja ima šljokice na posao. Jednostavno, takva garderoba je namenjena za večernje sate, dok ćete za poslovne kombinacije birati drugačije materijale i dezene.

Modna metraža je najčešće uvezena iz stranih zemalja, kao što je na primer Italija, Indija ili Kina, i pri tome je vrhunskog kvaliteta. Modne tkanine imaju pristupačne cene iz razloga dugogodišnjeg uspešnog poslovanja firmi na tržištu, a takođe, upućene su i u najnovije svetske modne trendove.

Popularni trendovi se pomno prate na revijama i sajmovima u Parizu i Milanu, a sve to omogućava klijentima da mogu da nabave modne tkanine koje imaju najaktulenije boje i dezene poznatih svetskih brendova za narednu sezonu.

modne tkanine cena

 

Modne tkanine – prodaja

U ponudi možete da pronađete zaista širok izbor tkanina kao što su – saten, svila, brokat, muslin, žoržet, puplin, lan, somot, viskoza, pliš, keper, tvid, vunene tkanine, damast, posteljno platno, kaputski materijali, trikotaža...

U doba savremene internet komunikacije, veoma je jednostavno da se celokupna ponuda pogleda na jednom mestu, dakle putem interneta.

Prodavnice koje se bave prodajom metraže na veliko i malo, imaju svoje lepo osmišljene internet prezentacije, na kojima su modne tkanine prikazane kroz fotografije i kratak tekstualni opis. Fotografije će prikazati koje su sve boje na raspolaganju, kao i kakvi dezeni, dok opis podrazumeva najznačajnije karakteristike određenog materijala, kao što je sastav ili način održavanja i drugo, što bi moglo da zanima kupce.

Poručivanje takođe može da se završi online putem, i plaćanje se obavlja isto elektronski, nakon čega poručena roba, najkasnije u roku od dva radna dana, stiže na vašu adresu koju ste naznačili za isporuku.

U slučaju kada želite da lično posetite trgovine metražom, možete da se uverite u kvalitet modne metraže, i da iskoristite sugestije i savete stručnog i ljubaznog osoblja.

Modne tkanine – cena:

Navešćemo neke primere: Cena muslina, kada je u pitanju veleprodaja, kreće se od 3,5 evra pa sve do 5 evra; čipka, od 16 do čak 450 evra po dužnom metru, svila od 30-100 evra, žoržet od 12 do 50 evra...

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Modne tkanine
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Pamučni ceger sa zanimljivim našivenim printom + dvoslojna pamučna maska veselog dezena

Akcija -% 1200 Din.
Pamučni ceger sa zanimljivim našivenim printom + dvoslojna pamučna maska veselog dezena - 1.200 din! Aksiom Zvončica mod...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

17.10.2018
Jovana Stefanovic

Modna metraža je najčešće uvezena iz stranih zemalja, kao što je na primer Italija, Indija ili Kina, i pri tome je vrhunskog kvaliteta. Modne tkanine imaju pristupačne cene iz razloga dugogodišnjeg uspešnog poslovanja firmi na tržištu, a takođe, upućene su i u najnovije svetske modne trendove.