Kada zaveje sneg, stegne mraz i temperatura ode u debeli minus, verovatno ništa tako dobro ne greje kao vunica od koje se prave topli štrikani ili pleteni džemperi, čarape i dr, a sve izrađeno od kvalitetne vune.

Pročitaj više

Izaberite neku od prodavnica gde možete naći ponudu za kupovinu VUNICE

Beograd

Metraža i pozamanterija Velur
Ulica Oslobodjenja 6 Pozovi

Već više od 20 godina u ponudi imamo veliki izbor pozamanterije, materijala za šivenje, modne tkanine, pribora za ručni rad...
Pročitaj više

Pre 3 h poslednji put pozvana firma
Home Textile
Živka Davidovića 86, Aviv Park
Zvezdara Pozovi

Pronađite sve za opremanje Vašeg prostora po pristupačnim cenama, posetite Home Tekstil objekat u Beogradu koji se nalazi u sklopu Shopping centra Aviv na Zvezdari. U našoj ponudi nalazi se širok asortiman tekstila za uređenje doma iz našeg b...
Pročitaj više

Kada zaveje sneg, stegne mraz i temperatura ode u debeli minus, verovatno ništa tako dobro ne greje kao vunica od koje se prave topli štrikani ili pleteni džemperi, čarape i dr, a sve izrađeno od kvalitetne vune.

U našem tekstu će biti reči o vunici, odnosno o vrstama koje se koriste za izradu različitih delova garderobe, moći ćete da saznate gde da nabavite kvalitetnu vunicu i po kojim cenama, kao i druge korisne i zanimljive informacije.

Vunica – prodaja

Nekada smo u potrazi za određenim proizvodom lutali čitavim gradom, a danas nam je sve na dlanu, to jest, dostupno preko interneta. Firme koje se bave prodajom vunice, i sličnih artikala, imaju svoje lepo osmišljene web prezentacije na kojima su proizvodi predstavljeni u slici i reči.

To bi značilo da postoji fotografija, ali i kraći tekstualni opis proizvoda. Ovaj opis znači glavne karakteristike, a poručivanje se takođe može završiti putem interneta. Pošto dodate željenu vunicu u korpu, jednostavno potvrdite narudžbu i navedete adresu za plaćanje. Kada uplatite novac putem e-bankinga ili u najbližoj banci ili pošti, u roku od obično dva radna dana, željeni proizvod stiže na vašu adresu.

Ako tako želite, možete da posetite fizička sedišta prodavnica i da na licu mesta pogledate bogat izbor vunice. Ukoliko postoje neke nedoumice oko izbora, stručno i ljubazno osoblje je uvek tu da vam izađe u susret sa svojim savetima.

Vunica za pletenje

Pletenje je nekada bilo popularno, ali vidimo da se moda, kao i uvek vraća, pa sada razne popularne blogerke pokazuju u video klipovima kako pletu određene odevne predmete. Razlog je u tome što su pletene kape, šalovi, džemperi i drugo, roba koja ima visoku vrednost.

Sve je to zbog vrhunskog kvaliteta vunice koja se koristi, ali isto tako i zato što je u pitanju ručni rad, koji je oduvek bio izuzetno cenjen.

Debela vunica

Vunica se može plesti ručno i mašinski. Firme koje se bave proizvodnjom vunice istu obavljaju na najkvalitetnijem mašinskom parku. Pored toga, postoje laboratorije za kontrolu kvaliteta gotove proizvodnje i polufabrikata.

Vunica za pletenje – prodaja

Artikle koji su predstavljeni putem web šopa, često možete da uporedite, kada je reč o cenama ali i o karakteristikama. Na ovaj način, putem interneta, na jednom mestu je moguće pogledati celokupnu ponudu firmi koje se bave proizvodnjom i prodajom vunice.

Vunica online shop

Online shop-ovi su veoma popularni svuda u svetu, iz razloga što savremeni čovek živi veoma brzo, pa mu ostaje malo vremena da pretražuje razne prodaje po gradu. Osim toga, svako od nas želi najbolji odnos cena-kvalitet, i to hoće da sazna za kratko vreme.

Zato je rešenje da se posete online shop-ovi, gde ćete videti celokupnu ponudu vunice, i odabrati one proizvode koji najviše odgovaraju vašim zahtevima, željama i potrebama.

Vunica – cena

Na cenu vunice utiče mnogo faktora, na primer, da li se prodaje u maloprodaji ili u veleprodaji. Takođe, nije svejedno koju vrstu vunice kupujete, ali se ipak može reći da je prosečna cena jednog artikla oko tri stotine do četiri stotine dinara. Naravno, cene mogu biti i nešto više i nešto niže.

Vunica za šalove

Kada su decembarski, januarski ili februarski ledeni dani, verovatno ništa tako dobro ne greje, kao mekana, topla vunica, odnosno šal koji je napravljen od nje. Često se ovakvi šalovi rade ručno, i tada im je cena nešto viša, ali je prednost u tome da je moguće birati dizajn po želji, kao i dužinu šala. Odlično je što su boje vaš izbor, tako da možete izabrati najomiljenije ili napraviti takav šal da se savršeno uklapa uz vaš novi kaput ili zimsku jaknu.

Sa druge strane, postoje šalovi koji su već gotovi, i njihova cena je nešto niža, a često su rađeni mašinski a ne ručno.

Vunica za džempere

Mnogi će se složiti sa nama da je zima najromantičnije godišnje doba, a možda baš iz razloga jer tada oblačimo mekane i tople džempere izrađene od najkvalitetnije vunice. Oni mogu biti izrađeni ručno, ali i mašinski.

Ručni rad uvek ima veću cenu, ali vi tada imate mogućnost da napravite savršen džemper po želji. I ako se odlučite za džemper izrađen mašinski, svakako nećete pogrešiti, jer se i u ovom slučaju koristi samo najkvalitetniji materijal, a prednost je i nešto niža cena džempera u odnosu na ručne radove.

Vunica za pletenje – cena

Cene vunice su u proseku od trista do četiristo dinara, pa naviše. Naravno, na to koliko ćete novca izdvojiti utiče i kvalitet proizvoda, u smislu debljine vunice, samog proizvođača, te da li kupujete na komad, ili je reč o veleprodaji...

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene na stranici.

Ostavite komentar
Ocenite tekst