Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Izrada svetlećih reklama
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Izrada svetlećih reklama

Ako ste vlasnik firme, možete da na različite načine organizujete svoju marketinšku aktivnost. Recimo, štampanje flajera i deljenje na prometnom mestu ili ubacivanje u poštanske sandučiće, dobra je ideja; dati oglas na slušanoj radio stanici, takođe je primamljiv način da se dođe do novih kupaca i klijenata; ipak, postoji nešto, u šta samo jednom ulažete, a reklamira vas od 00-24 h. U pitanju su svetleće reklame.

 

 

Za sve druge navedene načine oglašavanja, trebalo bi izdvajati određena novčana sredstva svakoga meseca. I to je sasvim OK, naravno, putevi do potrošača su brojni, i nikada ne znate sa koje strane će oni doći. Ipak, svetleće reklame predstavljaju vašu firmu u najboljem svetlu!

Kako se izrađuju svetleće reklame?

Postoji mnogo poruka koje želimo da prenesemo potencijalnim kupcima, kao što su proizvodi koje nudimo, njihove akcijske cene, te različite usluge i mnogo drugih korisnih informacija. 

Čak i ako nikada nisu čuli za vašu firmu, kupcima može delovati veoma profesionalno sa vaše strane, to što je objekat u kome radite izreklamiran svetlećom reklamom. Prvi utisak koji pri tome ostavljate je ozbiljnost, praćenje trendova, što potencijalnim kupcima obećava i kvalitetnu uslugu u vašem objektu.

Svetleće reklame zapravo služe da izbrendiraju određenu firmu, odnosno prodajne lokacije i objekte. Klasične svetleće reklame se izrađuju od aluminijumskih ramova profila 90 milimetara, na koji se postavlja klik ram 32 milimetara; lice svetleće reklame čini mlečno beli pleksiglas na koji se lepi translucentna folija za prosvetljavanje; pozadina ili leđa svetleće reklame su od lima; u unutrašnjosti su neonke poznatih svetskih marki, a njihova osnovna karakteristika je dug vek trajanja, kao i ujednačena prosvetljenost. 

Izrada svetlećih reklama – iskustva

Svetleće reklame možemo podeliti i u smislu da li su jednostrane ili dvostrane. Kada je reč o dvostranim reklamama, oba lica su izrađena od klirita.

 

 

Ako ste se, čitajući naš tekst odlučili da izradite svetleću reklamu za vaš objekat, biće dovoljno da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta, pa će stručni tim izaći na teren. Saopštićete svoje želje, potrebe i zahteve, odnosno koji cilj svetleća reklama treba da postigne.

Sa druge strane, biće vam ponuđeno više opcija da to i ostvarite, pa ćete izabrati onu koja vam najviše odgovara. Na primer, posebnu pažnju bi trebalo posvetiti samom dizajnu svetleće reklame, da ona bude prijatna za oko i atraktivna, a ne napadna i iritirajuća. U tome će vam pomoći tim dizajnera, naravno, prateći vaše sugestije. 

Na web sajtovima firmi koje se bave izradom svetlećih reklama, možete da pogledate njihove reference, na osnovu čega će vam biti znatno lakše da dođete i do neke svoje originalne ideje. Prethodno urađene svetleće reklame, govore u prilog kvalitetu, profesionalnosti i stručnosti odabranog tima za saradnju. 

Kao što smo već naveli – vaša firma predstavljena u najboljem svetlu, uz pomoć svetleće reklame!

Izrada svetlećih reklama – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za svetleće reklame, uslovljeno je različitim faktorima, kao što je veličina same svetleće reklame, razni posebni efekti kao što su 3D slova i još mnogo toga drugog. Radi vaše približne orijentacije, navešćemo da je prosečna cena od 150 do 250 evra po metru kvadratnom i naviše. 

*Cene su prikazane orijentacino, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

05.11.2018
Mladen Todorovic

Sto se tice kvalitetne izrade svetlecih reklama licno nisam imao iskustva ni sa jednim mestom. Medjutim, dosta prijatelja mi je preporucilo mesto koje se zove Taff Line. rekli su mi da je to mesto u koje svako moze imati puno poverenje.

25.04.2017
Ivana Petrovic

U svakom slucaju je izrada svetlecih reklama nesot sot bi trebalo da se posebno plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

12.04.2017
Petar Jankulovski

Kako god da okrenete, svetlece reklame su zaisat nesto sto je i vise nego cudno. Sve ostalo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

12.04.2017
Marina Zivkovic

Po pravilu su svetlece reklame nesto sto u svakom slucaju treba da se dobro plati. Sve ostalo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

29.03.2017
Jovana Milinkovic

Ja licno veoma volim svetlece reklame ali zaisat ne volim kada nesto puno svetle.

28.03.2017
Stojance Ristovski

U svakom slucaju je po meni ona veoma vazna i bitna. Sve drugo je samo po meni jedno cisto gubljenje vremena.

14.03.2017
Lea Stankovic

Sto se mene licno tice, ova izrada je samo veoma bitna i vazna. Sve drugo je po meni daleko gore resenje.

13.03.2017
Milen Jovanovic

Kako god da okrenete, ove svetelece reklamen su nesto sto puno kosta.

22.02.2017
Simona Vucinic

Sto se mene licno tice, svetlece reklame su zaista jedno i vise nego idealno resenje.

21.02.2017
Filip Milutinovic

Kako goda da okrenete, mislim da je ona u svakom slucaju uvek bila nesto posebno. Sve drugo je mnogo losije resenje.

06.02.2017
Marta Dencevic

Koliko se samo meni cini, svetlece reklame zaista mogu da budu bas onako nesto posebno. Jedini je problem sa njima u tome sto one jako puno kostaju.

03.02.2017
Mihajlo Nastasovic

Koliko mi se samo tice, svetlece reklame su ipak nesto sto je posebno. Ukoliko se za njih odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.

25.01.2017
Ljubinka Sreckovic

Sto se tice svetlecih reklama, odmah treba da znate da je bitno da treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

24.01.2017
Todor Markovic

Najbitnije je naglastiti ovom prilikom da se izrada svetlecih reklama i te kako isplati.

09.01.2017
Nikolina Pantelic

Ovo su ipak reklamen koje ako mene pitate, moraju poprilicno da kostaju kako bi mogle da imaju neki efekat.

05.01.2017
Janko Zivanovic

Ovo su ipak posebne reklame u koje mozete da imate puno poverenje

16.12.2016
Jana Stankovic

Po ovom pitanju, kao mene pitate, samo treba da se odlucite za kvalitet i vise nista dalje ne treba da se brinete.

30.11.2016
Petar Jankovic

Svetleca reklama je od po meni jedan od najboljih nacina reklamnog materijala u koji mozete da imate puno poverenje.

15.11.2016
Biljana Brankovic

Smatram da je po pitanju izrade svetlecih reklama ubedljivo najbolje resnje da posetite SAFI I da se bas tamo licno uverite u kvalitet.

24.10.2016
Ivan Stojanovic

Nije ni malo jednostavno u danasnje vreme da se izradi neka kvalitetan svetleca reklama. pri tome, mogu slobodno da pohvalim stampariju Grafotehna. To je jednostavno stamparija u kouj mozete da imate puno poverenje.

29.08.2016
Marko Petrovic

Ukoliko planirate da se ozbiljno bavite nekim poslom, onda treba da budete spremni da posetite svetlece reklame Taff Line i sigurno se necete pokajati.

24.08.2016
Dusan Markovic

Sto se tice kvalitetne izrade svetlecih reklama licno nisam imao iskustva ni sa jednim mestom. Medjutim, dosta prijatelja mi je preporucilo mesto koje se zove Taff Line. rekli su mi da je to mesto u koje svako moze imati puno poverenje.