Izrada svetlećih reklama Beograd

Adresa: Beograd
Beograd
Adresa: Gospodar Jovanova 44, Beograd
Beograd
Adresa: Petra Bajalovića 5
Beograd
Adresa: Vojvođanska 383b
Beograd
Adresa: Surčinski put 103 dj
Beograd
Adresa: Vojvode Stepe 347c
Beograd
Adresa: Blagoja Parovića 15, Banovo Brdo
Beograd

Izrada svetlećih reklama Pančevo

Adresa: Žarka Zrenjanina 28, Pančevo
Pančevo

Izrada svetlećih reklama Šabac

Adresa: Industrijska Zona Nova 9
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Izrada svetlećih reklama
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Izrada svetlećih reklama

Ako ste vlasnik firme, možete da na različite načine organizujete svoju marketinšku aktivnost. Recimo, štampanje flajera i deljenje na prometnom mestu ili ubacivanje u poštanske sandučiće, dobra je ideja; dati oglas na slušanoj radio stanici, takođe je primamljiv način da se dođe do novih kupaca i klijenata; ipak, postoji nešto, u šta samo jednom ulažete, a reklamira vas od 00-24 h. U pitanju su svetleće reklame.

 

 

Za sve druge navedene načine oglašavanja, trebalo bi izdvajati određena novčana sredstva svakoga meseca. I to je sasvim OK, naravno, putevi do potrošača su brojni, i nikada ne znate sa koje strane će oni doći. Ipak, svetleće reklame predstavljaju vašu firmu u najboljem svetlu!

Kako se izrađuju svetleće reklame?

Postoji mnogo poruka koje želimo da prenesemo potencijalnim kupcima, kao što su proizvodi koje nudimo, njihove akcijske cene, te različite usluge i mnogo drugih korisnih informacija. 

Čak i ako nikada nisu čuli za vašu firmu, kupcima može delovati veoma profesionalno sa vaše strane, to što je objekat u kome radite izreklamiran svetlećom reklamom. Prvi utisak koji pri tome ostavljate je ozbiljnost, praćenje trendova, što potencijalnim kupcima obećava i kvalitetnu uslugu u vašem objektu.

Svetleće reklame zapravo služe da izbrendiraju određenu firmu, odnosno prodajne lokacije i objekte. Klasične svetleće reklame se izrađuju od aluminijumskih ramova profila 90 milimetara, na koji se postavlja klik ram 32 milimetara; lice svetleće reklame čini mlečno beli pleksiglas na koji se lepi translucentna folija za prosvetljavanje; pozadina ili leđa svetleće reklame su od lima; u unutrašnjosti su neonke poznatih svetskih marki, a njihova osnovna karakteristika je dug vek trajanja, kao i ujednačena prosvetljenost. 

Izrada svetlećih reklama – iskustva

Svetleće reklame možemo podeliti i u smislu da li su jednostrane ili dvostrane. Kada je reč o dvostranim reklamama, oba lica su izrađena od klirita.

 

 

Ako ste se, čitajući naš tekst odlučili da izradite svetleću reklamu za vaš objekat, biće dovoljno da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta, pa će stručni tim izaći na teren. Saopštićete svoje želje, potrebe i zahteve, odnosno koji cilj svetleća reklama treba da postigne.

Sa druge strane, biće vam ponuđeno više opcija da to i ostvarite, pa ćete izabrati onu koja vam najviše odgovara. Na primer, posebnu pažnju bi trebalo posvetiti samom dizajnu svetleće reklame, da ona bude prijatna za oko i atraktivna, a ne napadna i iritirajuća. U tome će vam pomoći tim dizajnera, naravno, prateći vaše sugestije. 

Na web sajtovima firmi koje se bave izradom svetlećih reklama, možete da pogledate njihove reference, na osnovu čega će vam biti znatno lakše da dođete i do neke svoje originalne ideje. Prethodno urađene svetleće reklame, govore u prilog kvalitetu, profesionalnosti i stručnosti odabranog tima za saradnju. 

Kao što smo već naveli – vaša firma predstavljena u najboljem svetlu, uz pomoć svetleće reklame!

Izrada svetlećih reklama – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za svetleće reklame, uslovljeno je različitim faktorima, kao što je veličina same svetleće reklame, razni posebni efekti kao što su 3D slova i još mnogo toga drugog. Radi vaše približne orijentacije, navešćemo da je prosečna cena od 150 do 250 evra po metru kvadratnom i naviše. 

*Cene su prikazane orijentacino, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i komentari posetilaca

Mladen Todorovic
Sto se tice kvalitetne izrade svetlecih reklama licno nisam imao iskustva ni sa jednim mestom. Medjutim, dosta prijatelja mi je preporucilo mesto koje se zove Taff Line. rekli su mi da je to mesto u koje svako moze imati puno poverenje.
Ivana Petrovic
U svakom slucaju je izrada svetlecih reklama nesot sot bi trebalo da se posebno plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Petar Jankulovski
Kako god da okrenete, svetlece reklame su zaisat nesto sto je i vise nego cudno. Sve ostalo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Marina Zivkovic
Po pravilu su svetlece reklame nesto sto u svakom slucaju treba da se dobro plati. Sve ostalo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Jovana Milinkovic
Ja licno veoma volim svetlece reklame ali zaisat ne volim kada nesto puno svetle.
Stojance Ristovski
U svakom slucaju je po meni ona veoma vazna i bitna. Sve drugo je samo po meni jedno cisto gubljenje vremena.
Lea Stankovic
Sto se mene licno tice, ova izrada je samo veoma bitna i vazna. Sve drugo je po meni daleko gore resenje.
Milen Jovanovic
Kako god da okrenete, ove svetelece reklamen su nesto sto puno kosta.
Simona Vucinic
Sto se mene licno tice, svetlece reklame su zaista jedno i vise nego idealno resenje.
Filip Milutinovic
Kako goda da okrenete, mislim da je ona u svakom slucaju uvek bila nesto posebno. Sve drugo je mnogo losije resenje.
Marta Dencevic
Koliko se samo meni cini, svetlece reklame zaista mogu da budu bas onako nesto posebno. Jedini je problem sa njima u tome sto one jako puno kostaju.
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo tice, svetlece reklame su ipak nesto sto je posebno. Ukoliko se za njih odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.
Ljubinka Sreckovic
Sto se tice svetlecih reklama, odmah treba da znate da je bitno da treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
Todor Markovic
Najbitnije je naglastiti ovom prilikom da se izrada svetlecih reklama i te kako isplati.
Nikolina Pantelic
Ovo su ipak reklamen koje ako mene pitate, moraju poprilicno da kostaju kako bi mogle da imaju neki efekat.
Janko Zivanovic
Ovo su ipak posebne reklame u koje mozete da imate puno poverenje
Jana Stankovic
Po ovom pitanju, kao mene pitate, samo treba da se odlucite za kvalitet i vise nista dalje ne treba da se brinete.
Petar Jankovic
Svetleca reklama je od po meni jedan od najboljih nacina reklamnog materijala u koji mozete da imate puno poverenje.
Biljana Brankovic
Smatram da je po pitanju izrade svetlecih reklama ubedljivo najbolje resnje da posetite SAFI I da se bas tamo licno uverite u kvalitet.
Ivan Stojanovic
Nije ni malo jednostavno u danasnje vreme da se izradi neka kvalitetan svetleca reklama. pri tome, mogu slobodno da pohvalim stampariju Grafotehna. To je jednostavno stamparija u kouj mozete da imate puno poverenje.
Marko Petrovic
Ukoliko planirate da se ozbiljno bavite nekim poslom, onda treba da budete spremni da posetite svetlece reklame Taff Line i sigurno se necete pokajati.
Dusan Markovic
Sto se tice kvalitetne izrade svetlecih reklama licno nisam imao iskustva ni sa jednim mestom. Medjutim, dosta prijatelja mi je preporucilo mesto koje se zove Taff Line. rekli su mi da je to mesto u koje svako moze imati puno poverenje.